reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Bedzie dobrze kochanie. Malo tego bedzie pieknie ❤
Dziekuje kochana . Zgadzam sie u nas bedzie pięknie❤ bedziemy razem z brzuchami chodzic😉musimy dolaczyc do naszych dziewczyn ciężarówek 😁
Ja czekam na okres bo w poniedziałek juz histeroskopia. Powinnam dostać jutro ale cos dzis mnie brzuch pobolewa. W czwartek juz lecimy do Gdanska a w piatek moi przyjaciele z Torunia do nas przyjeżdżają. Wiec zapowiada sie szybki i wesoly weekend. Ostatnio ciagle coś się dzieje u nas wiec szybciej czas leci. Juz nie moge sie doczekać az bedziemy po ☺️

reklama
No to bardzo dobrze, ze nie czujesz się źle. A skoro nie musialas duzo wypić to znaczy,ze imprezka byla udana ;) wybiegaj sie tez za mnie.
Nie bede dzisiaj duzo biegac ale chce sie troche dotlenic ale w tym czasie pomysle o tobie to moze przesle ci kilka endorfin ;) Impreza byla udana ale wiesz ze ja to sie smieje przy kazdej mozliwej okazji ;) Albo placze juz dzisiaj sie poplakalam jak ogladalam na tvn 24 filmik na kotrym 9 letni chlopiec placzac tlumaczy mamie ze chce umrzec bo dzieci go nekaja w szkole a on cieprpi na karlowatosc ;( !!!! Chyba juz tabletki na mnie dzialaja ;(

Dziekuje kochana . Zgadzam sie u nas bedzie pięknie❤ bedziemy razem z brzuchami chodzic😉musimy dolaczyc do naszych dziewczyn ciężarówek 😁
Ja czekam na okres bo w poniedziałek juz histeroskopia. Powinnam dostać jutro ale cos dzis mnie brzuch pobolewa. W czwartek juz lecimy do Gdanska a w piatek moi przyjaciele z Torunia do nas przyjeżdżają. Wiec zapowiada sie szybki i wesoly weekend. Ostatnio ciagle coś się dzieje u nas wiec szybciej czas leci. Juz nie moge sie doczekać az bedziemy po ☺
Super ;) ze taki weekend ci sie szykuje bo pamietaj ze poza in vitro musimy miec tez cos dla siebie. Nie rezygnowac z zycia towarzyskiego a wrecz przeciwnie ❤👍👍 I to mi sie podoba. Im przyjemniej spedzisz czas tym szybciej on zleci. A ja i tak jestem i bede zdania ze nasz nastroj i kondycja psychiczna ma bardzo duze znaczenie na sukces 😍✊✊ Tak pamietam o twojej histeroskopii ;) Niech cie tam dobrze przeskrobia ;)

Dzisiaj nie bedzie kalendarza... Chcialabym cos dodac od siebie co do wczorajszego dnia ;(

Ale najpierw ;) !!!!!!
Przede wszystkim chcialabym zlozyc @Dakita30 serdeczne zyczenia urodzinowe ❤ To napewno sa dla Ciebie szczegolne urodziny ❤ Dziewczynko nasza kochana- rosnij zdrowo i przyjemnie ;) 1000000 lat !!!!!!!

1582443243392.jpeg

Dzisiaj nie bedzie kalendarza... Chcialabym cos dodac od siebie co do wczorajszego dnia ;(

Ale najpierw ;) !!!!!!
Przede wszystkim chcialabym zlozyc @Dakita30 serdeczne zyczenia urodzinowe ❤ To napewno sa dla Ciebie szczegolne urodziny ❤ Dziewczynko nasza kochana- rosnij zdrowo i przyjemnie ;) 1000000 lat !!!!!!!

Zobacz załącznik 1084038
Aaaaaaa dziękuję 🥰♥️
@bazylia128 kochana i niezastąpiona!
31 lat minęło jak jeden dzień 😀
Co Wam powiem kobiety. Tak, to są szczególne urodziny, wczoraj rozpoczęłam 14 tydzień ciąży, 4 miesiąc i II trymestr. Jestem bardzo szczęśliwa ♥️ ale....
Na tę chwilę czekaliśmy z mężem wiele lat. 5 lat starań, 4 lata in vitro, 3 pełne stymulacje i 6 transferów. Wyjazdy na ponad 200 i 300km w jedną stronę, to były całodniowe podróże okupione urlopami, problemami w pracy i kłótniami między nami. Około 80 tys złotych wydane na leczenie.
Dziś wiemy, że było warto. Choć jeszcze 6 miesięcy przed nami, czekamy na sierpień jak dziecko na największą niespodziankę w życiu...
Piszę to po to, aby wszystkie dziewczyny, które wciąż się starają i którym nie wychodzi wiedziały, że nie zawsze wyjdzie za 1,2,3 i 5 razem... Jeśli macie pieniądze i siły to walczcie, a każda doczeka się takich urodzin.
Dziękuję Wam za wsparcie, ja tutaj też czerpię dużo sił i wiedzy, dobrze, że jest takie miejsce ☺️
A tymczasem zbieram się, bo dziś 4h mam superwizję pracy terapeutycznej więc jeszcze muszę 4h się szkolić dziś 🙃
Miłego dnia forumowiczki ♥️🥰

Aaaaaaa dziękuję 🥰♥️
31 lat minęło jak jeden dzień 😀
Co Wam powiem kobiety. Tak, to są szczególne urodziny, wczoraj rozpoczęłam 14 tydzień ciąży, 4 miesiąc i II trymestr. Jestem bardzo szczęśliwa ♥️ ale....
Na tę chwilę czekaliśmy z mężem wiele lat. 5 lat starań, 4 lata in vitro, 3 pełne stymulacje i 6 transferów. Wyjazdy na ponad 200 i 300km w jedną stronę, to były całodniowe podróże okupione urlopami, problemami w pracy i kłótniami między nami. Około 80 tys złotych wydane na leczenie.
Dziś wiemy, że było warto. Choć jeszcze 6 miesięcy przed nami, czekamy na sierpień jak dziecko na największą niespodziankę w życiu...
Piszę to po to, aby wszystkie dziewczyny, które wciąż się starają i którym nie wychodzi wiedziały, że nie zawsze wyjdzie za 1,2,3 i 5 razem... Jeśli macie pieniądze i siły to walczcie, a każda doczeka się takich urodzin.
Dziękuję Wam za wsparcie, ja tutaj też czerpię dużo sił i wiedzy, dobrze, że jest takie miejsce ☺️
A tymczasem zbieram się, bo dziś 4h mam superwizję pracy terapeutycznej więc jeszcze muszę 4h się szkolić dziś 🙃
Miłego dnia forumowiczki ♥️🥰
Sto lat kochana 🎉🎉🎉😘

Nie bede dzisiaj duzo biegac ale chce sie troche dotlenic ale w tym czasie pomysle o tobie to moze przesle ci kilka endorfin ;) Impreza byla udana ale wiesz ze ja to sie smieje przy kazdej mozliwej okazji ;) Albo placze juz dzisiaj sie poplakalam jak ogladalam na tvn 24 filmik na kotrym 9 letni chlopiec placzac tlumaczy mamie ze chce umrzec bo dzieci go nekaja w szkole a on cieprpi na karlowatosc ;( !!!! Chyba juz tabletki na mnie dzialaja ;(
Tak, widziałam ten filmik ;( to straszne, ze dzieci tak się zachowują.. co ja mowie, dzieci.. one czesto nie wiedzą co robią, nikt im nie tlumaczy, nie maja stycznosci w najblizszym otoczeniu.. rodzice, dorośli ludzie potrafią drugiego czlowieka tez tak potraktować.. wiem o czym mówię. .Z mojej siostry tez sie wiecznie śmiali wyzywali ja.. A ja młodsza jej bronilam i tłumaczyłam, ze ona jest chora.. niejednokrotnie w gimnazjum nauczyciele, wykształceni, jak było głośno na lekcji wyzywali nas od upośledzonych..mówiąc,że klasa specjalna..noz w kieszeni sie otwierał.. nikomu nie życzę chorej osoby w swojej rodzinie, ale prawda jest taka,że czesto nie mając do czynienia z takimi osobami ludzie po prostu nie zdają sobie sprawy jak to jest.

Aaaaaaa dziękuję [emoji3059][emoji3531]
31 lat minęło jak jeden dzień [emoji3]
Co Wam powiem kobiety. Tak, to są szczególne urodziny, wczoraj rozpoczęłam 14 tydzień ciąży, 4 miesiąc i II trymestr. Jestem bardzo szczęśliwa [emoji3531] ale....
Dziękuję Wam za wsparcie, ja tutaj też czerpię dużo sił i wiedzy, dobrze, że jest takie miejsce [emoji3526]
A tymczasem zbieram się, bo dziś 4h mam superwizję pracy terapeutycznej więc jeszcze muszę 4h się szkolić dziś [emoji854]
Miłego dnia forumowiczki [emoji3531][emoji3059]
Kochana wszystkiego najwspanialszego! Oby ten rok był najpiękniejszym w Waszym życiu, a każdy kolejny jeszcze piękniejszy!
A dzisiejszy dzień niech będzie Twoim, daj sie traktować jak prawdziwa Księżniczka [emoji173][emoji173][emoji173][emoji511][emoji510][emoji517][emoji513][emoji512][emoji516]

reklama
Tak, widziałam ten filmik ;( to straszne, ze dzieci tak się zachowują.. co ja mowie, dzieci.. one czesto nie wiedzą co robią, nikt im nie tlumaczy, nie maja stycznosci w najblizszym otoczeniu.. rodzice, dorośli ludzie potrafią drugiego czlowieka tez tak potraktować.. wiem o czym mówię. .Z mojej siostry tez sie wiecznie śmiali wyzywali ja.. A ja młodsza jej bronilam i tłumaczyłam, ze ona jest chora.. niejednokrotnie w gimnazjum nauczyciele, wykształceni, jak było głośno na lekcji wyzywali nas od upośledzonych..mówiąc,że klasa specjalna..noz w kieszeni sie otwierał.. nikomu nie życzę chorej osoby w swojej rodzinie, ale prawda jest taka,że czesto nie mając do czynienia z takimi osobami ludzie po prostu nie zdają sobie sprawy jak to jest.
Ja zawsze mowilam ze dzieci sa straszne bo zawsze na glos mowia to co mysla :o Masz racje to straszne a takie krzywdy zostaja na cale zycie. Mysle sobie ze to jest tez takie zjawisko ze jedno zacznie sie smiac i nekac a cala rezta pojdzie w jego slady bo tez nie bedzie chcialo byc gorszym i pewnie nawet nie wiedza z czego sie smieja. No a naszym nauczycilom duzo brakuje do pedagogicznego podejscia ...

Do góry