Aaaaaaa dziękuję [emoji3059][emoji3531]
@bazylia128 kochana i niezastąpiona!
31 lat minęło jak jeden dzień [emoji3]
Co Wam powiem kobiety. Tak, to są szczególne urodziny, wczoraj rozpoczęłam 14 tydzień ciąży, 4 miesiąc i II trymestr. Jestem bardzo szczęśliwa [emoji3531] ale....
Na tę chwilę czekaliśmy z mężem wiele lat. 5 lat starań, 4 lata in vitro, 3 pełne stymulacje i 6 transferów. Wyjazdy na ponad 200 i 300km w jedną stronę, to były całodniowe podróże okupione urlopami, problemami w pracy i kłótniami między nami. Około 80 tys złotych wydane na leczenie.
Dziś wiemy, że było warto. Choć jeszcze 6 miesięcy przed nami, czekamy na sierpień jak dziecko na największą niespodziankę w życiu...
Piszę to po to, aby wszystkie dziewczyny, które wciąż się starają i którym nie wychodzi wiedziały, że nie zawsze wyjdzie za 1,2,3 i 5 razem... Jeśli macie pieniądze i siły to walczcie, a każda doczeka się takich urodzin.
Dziękuję Wam za wsparcie, ja tutaj też czerpię dużo sił i wiedzy, dobrze, że jest takie miejsce [emoji3526]
A tymczasem zbieram się, bo dziś 4h mam superwizję pracy terapeutycznej więc jeszcze muszę 4h się szkolić dziś [emoji854]
Miłego dnia forumowiczki [emoji3531][emoji3059]