reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Bedzie dobrze kochanie. Malo tego bedzie pieknie ❤
Dziekuje kochana . Zgadzam sie u nas bedzie pięknie❤ bedziemy razem z brzuchami chodzic😉musimy dolaczyc do naszych dziewczyn ciężarówek 😁
Ja czekam na okres bo w poniedziałek juz histeroskopia. Powinnam dostać jutro ale cos dzis mnie brzuch pobolewa. W czwartek juz lecimy do Gdanska a w piatek moi przyjaciele z Torunia do nas przyjeżdżają. Wiec zapowiada sie szybki i wesoly weekend. Ostatnio ciagle coś się dzieje u nas wiec szybciej czas leci. Juz nie moge sie doczekać az bedziemy po ☺️

reklama
No to bardzo dobrze, ze nie czujesz się źle. A skoro nie musialas duzo wypić to znaczy,ze imprezka byla udana ;) wybiegaj sie tez za mnie.
Nie bede dzisiaj duzo biegac ale chce sie troche dotlenic ale w tym czasie pomysle o tobie to moze przesle ci kilka endorfin ;) Impreza byla udana ale wiesz ze ja to sie smieje przy kazdej mozliwej okazji ;) Albo placze juz dzisiaj sie poplakalam jak ogladalam na tvn 24 filmik na kotrym 9 letni chlopiec placzac tlumaczy mamie ze chce umrzec bo dzieci go nekaja w szkole a on cieprpi na karlowatosc ;( !!!! Chyba juz tabletki na mnie dzialaja ;(

Dziekuje kochana . Zgadzam sie u nas bedzie pięknie❤ bedziemy razem z brzuchami chodzic😉musimy dolaczyc do naszych dziewczyn ciężarówek 😁
Ja czekam na okres bo w poniedziałek juz histeroskopia. Powinnam dostać jutro ale cos dzis mnie brzuch pobolewa. W czwartek juz lecimy do Gdanska a w piatek moi przyjaciele z Torunia do nas przyjeżdżają. Wiec zapowiada sie szybki i wesoly weekend. Ostatnio ciagle coś się dzieje u nas wiec szybciej czas leci. Juz nie moge sie doczekać az bedziemy po ☺
Super ;) ze taki weekend ci sie szykuje bo pamietaj ze poza in vitro musimy miec tez cos dla siebie. Nie rezygnowac z zycia towarzyskiego a wrecz przeciwnie ❤👍👍 I to mi sie podoba. Im przyjemniej spedzisz czas tym szybciej on zleci. A ja i tak jestem i bede zdania ze nasz nastroj i kondycja psychiczna ma bardzo duze znaczenie na sukces 😍✊✊ Tak pamietam o twojej histeroskopii ;) Niech cie tam dobrze przeskrobia ;)

Dzisiaj nie bedzie kalendarza... Chcialabym cos dodac od siebie co do wczorajszego dnia ;(

Ale najpierw ;) !!!!!!
Przede wszystkim chcialabym zlozyc @Dakita30 serdeczne zyczenia urodzinowe ❤ To napewno sa dla Ciebie szczegolne urodziny ❤ Dziewczynko nasza kochana- rosnij zdrowo i przyjemnie ;) 1000000 lat !!!!!!!

1582443243392.jpeg

Dzisiaj nie bedzie kalendarza... Chcialabym cos dodac od siebie co do wczorajszego dnia ;(

Ale najpierw ;) !!!!!!
Przede wszystkim chcialabym zlozyc @Dakita30 serdeczne zyczenia urodzinowe ❤ To napewno sa dla Ciebie szczegolne urodziny ❤ Dziewczynko nasza kochana- rosnij zdrowo i przyjemnie ;) 1000000 lat !!!!!!!

Zobacz załącznik 1084038
Aaaaaaa dziękuję 🥰♥️
@bazylia128 kochana i niezastąpiona!
31 lat minęło jak jeden dzień 😀
Co Wam powiem kobiety. Tak, to są szczególne urodziny, wczoraj rozpoczęłam 14 tydzień ciąży, 4 miesiąc i II trymestr. Jestem bardzo szczęśliwa ♥️ ale....
Na tę chwilę czekaliśmy z mężem wiele lat. 5 lat starań, 4 lata in vitro, 3 pełne stymulacje i 6 transferów. Wyjazdy na ponad 200 i 300km w jedną stronę, to były całodniowe podróże okupione urlopami, problemami w pracy i kłótniami między nami. Około 80 tys złotych wydane na leczenie.
Dziś wiemy, że było warto. Choć jeszcze 6 miesięcy przed nami, czekamy na sierpień jak dziecko na największą niespodziankę w życiu...
Piszę to po to, aby wszystkie dziewczyny, które wciąż się starają i którym nie wychodzi wiedziały, że nie zawsze wyjdzie za 1,2,3 i 5 razem... Jeśli macie pieniądze i siły to walczcie, a każda doczeka się takich urodzin.
Dziękuję Wam za wsparcie, ja tutaj też czerpię dużo sił i wiedzy, dobrze, że jest takie miejsce ☺️
A tymczasem zbieram się, bo dziś 4h mam superwizję pracy terapeutycznej więc jeszcze muszę 4h się szkolić dziś 🙃
Miłego dnia forumowiczki ♥️🥰

Aaaaaaa dziękuję 🥰♥️
31 lat minęło jak jeden dzień 😀
Co Wam powiem kobiety. Tak, to są szczególne urodziny, wczoraj rozpoczęłam 14 tydzień ciąży, 4 miesiąc i II trymestr. Jestem bardzo szczęśliwa ♥️ ale....
Na tę chwilę czekaliśmy z mężem wiele lat. 5 lat starań, 4 lata in vitro, 3 pełne stymulacje i 6 transferów. Wyjazdy na ponad 200 i 300km w jedną stronę, to były całodniowe podróże okupione urlopami, problemami w pracy i kłótniami między nami. Około 80 tys złotych wydane na leczenie.
Dziś wiemy, że było warto. Choć jeszcze 6 miesięcy przed nami, czekamy na sierpień jak dziecko na największą niespodziankę w życiu...
Piszę to po to, aby wszystkie dziewczyny, które wciąż się starają i którym nie wychodzi wiedziały, że nie zawsze wyjdzie za 1,2,3 i 5 razem... Jeśli macie pieniądze i siły to walczcie, a każda doczeka się takich urodzin.
Dziękuję Wam za wsparcie, ja tutaj też czerpię dużo sił i wiedzy, dobrze, że jest takie miejsce ☺️
A tymczasem zbieram się, bo dziś 4h mam superwizję pracy terapeutycznej więc jeszcze muszę 4h się szkolić dziś 🙃
Miłego dnia forumowiczki ♥️🥰
Sto lat kochana 🎉🎉🎉😘

Nie bede dzisiaj duzo biegac ale chce sie troche dotlenic ale w tym czasie pomysle o tobie to moze przesle ci kilka endorfin ;) Impreza byla udana ale wiesz ze ja to sie smieje przy kazdej mozliwej okazji ;) Albo placze juz dzisiaj sie poplakalam jak ogladalam na tvn 24 filmik na kotrym 9 letni chlopiec placzac tlumaczy mamie ze chce umrzec bo dzieci go nekaja w szkole a on cieprpi na karlowatosc ;( !!!! Chyba juz tabletki na mnie dzialaja ;(
Tak, widziałam ten filmik ;( to straszne, ze dzieci tak się zachowują.. co ja mowie, dzieci.. one czesto nie wiedzą co robią, nikt im nie tlumaczy, nie maja stycznosci w najblizszym otoczeniu.. rodzice, dorośli ludzie potrafią drugiego czlowieka tez tak potraktować.. wiem o czym mówię. .Z mojej siostry tez sie wiecznie śmiali wyzywali ja.. A ja młodsza jej bronilam i tłumaczyłam, ze ona jest chora.. niejednokrotnie w gimnazjum nauczyciele, wykształceni, jak było głośno na lekcji wyzywali nas od upośledzonych..mówiąc,że klasa specjalna..noz w kieszeni sie otwierał.. nikomu nie życzę chorej osoby w swojej rodzinie, ale prawda jest taka,że czesto nie mając do czynienia z takimi osobami ludzie po prostu nie zdają sobie sprawy jak to jest.

Aaaaaaa dziękuję [emoji3059][emoji3531]
31 lat minęło jak jeden dzień [emoji3]
Co Wam powiem kobiety. Tak, to są szczególne urodziny, wczoraj rozpoczęłam 14 tydzień ciąży, 4 miesiąc i II trymestr. Jestem bardzo szczęśliwa [emoji3531] ale....
Dziękuję Wam za wsparcie, ja tutaj też czerpię dużo sił i wiedzy, dobrze, że jest takie miejsce [emoji3526]
A tymczasem zbieram się, bo dziś 4h mam superwizję pracy terapeutycznej więc jeszcze muszę 4h się szkolić dziś [emoji854]
Miłego dnia forumowiczki [emoji3531][emoji3059]
Kochana wszystkiego najwspanialszego! Oby ten rok był najpiękniejszym w Waszym życiu, a każdy kolejny jeszcze piękniejszy!
A dzisiejszy dzień niech będzie Twoim, daj sie traktować jak prawdziwa Księżniczka [emoji173][emoji173][emoji173][emoji511][emoji510][emoji517][emoji513][emoji512][emoji516]

reklama
Tak, widziałam ten filmik ;( to straszne, ze dzieci tak się zachowują.. co ja mowie, dzieci.. one czesto nie wiedzą co robią, nikt im nie tlumaczy, nie maja stycznosci w najblizszym otoczeniu.. rodzice, dorośli ludzie potrafią drugiego czlowieka tez tak potraktować.. wiem o czym mówię. .Z mojej siostry tez sie wiecznie śmiali wyzywali ja.. A ja młodsza jej bronilam i tłumaczyłam, ze ona jest chora.. niejednokrotnie w gimnazjum nauczyciele, wykształceni, jak było głośno na lekcji wyzywali nas od upośledzonych..mówiąc,że klasa specjalna..noz w kieszeni sie otwierał.. nikomu nie życzę chorej osoby w swojej rodzinie, ale prawda jest taka,że czesto nie mając do czynienia z takimi osobami ludzie po prostu nie zdają sobie sprawy jak to jest.
Ja zawsze mowilam ze dzieci sa straszne bo zawsze na glos mowia to co mysla :o Masz racje to straszne a takie krzywdy zostaja na cale zycie. Mysle sobie ze to jest tez takie zjawisko ze jedno zacznie sie smiac i nekac a cala rezta pojdzie w jego slady bo tez nie bedzie chcialo byc gorszym i pewnie nawet nie wiedza z czego sie smieja. No a naszym nauczycilom duzo brakuje do pedagogicznego podejscia ...

Do góry