reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zgadzam się w 100 %
Też pewnie wyczaję jakiś używany wózek 2w1
Dokładnie [emoji3526]samochód nie musi być super, ważne żeby fotelik był jak najbezpieczniejszy i dobrze dopasowany. Ale ja taka mundra jestem teraz, jak zmienialiśmy fotelik gdy młody wyrósł z łupiny to się doszkoliłam. Wcześniej nie miałam pojęcia ze to aż tak kluczowe.
No tak. Bo przecież prawda jest taka,ze ile dzidziuś pojeździć w tej gondoli? Siostry synuś skończył 5 miesięcy, już zaczął siadać i pewnie jak sie zrobi ciepło to przesadzi go w spacerowke A gondola jak nowa. A często się słyszy,ze rodzice kupują i tak nową spacerowke, jakaś taka większa.
Dziewczyny wpadajcie na watek dla ciezarowek po ivf. Tam bedziemy mogly przedyskutowac wyprawke, zeby tu dziewczyn nie zameczac :)

No tak. Bo przecież prawda jest taka,ze ile dzidziuś pojeździć w tej gondoli? Siostry synuś skończył 5 miesięcy, już zaczął siadać i pewnie jak sie zrobi ciepło to przesadzi go w spacerowke A gondola jak nowa. A często się słyszy,ze rodzice kupują i tak nową spacerowke, jakaś taka większa.

Ostatnia edycja:
Hashimoto to choroba w której są właśnie przeciwciala atakujące tarczyce. Ja wiem że ginekolodzy i część endokrynologow daje bo sama też to przeszłam. Jak bierzesz nic złego się nie stanie. Mozesz brać. Trzeba tylko kontrolować. Mówię tylko że aktualnie kwestionuje się sens tego brania.
Mi mowila lekarka,ze do ciąży lepiej mieć pon 2, w pierwszym trymestrze do 2.5. Jak zaszłam w ciaze to tsh mialam 2.9 a ft4 1.4 i mi wlaczyl erytorx 25. Po 1.5 tyg zrobilam znow wyniki i teraz mam tsh 0.7 a ft4 1.7 i powiedział,że dobrze, leki na tym samym poziomie zostają. A te tsh mocno spadło.. Ja sie nie znam. Cały czas sprawdzałam tarczyce i bylo ok. Ale moja kolezanka miala bardzo źle wyniki. Po 1 ciazy jej wyszla niedoczynnośc i hashimoto, skakalo jej raz w ta raz w ta i lekarz zapowiedzieli,ze będzie miała problem z zajściem w ciaze. Wpadła z tak zlymi wynikami, nawet sie nie spodziewała bo myslala,ze juz dzieci miec nie będzie skoro i tarczyca i jakies guzy. To chyba też inne czynniki mają wpływ.

Mam pytanie do dziewczyn które przechodziły poronienia wczesne albo ciąże biochemiczne. Czy monitorowalyscie spadek beta HCG? I jak szybko spadało?
Ja jestem w trakcie ostatnia beta 18.02 113 potem 20.02 89 i dzisiaj 22.02 47 oczywiście już od 3 dni krwawie dość obficie. Czy taki spadek jest ok?

reklama
Do góry