Aduś16
Fanka BB :)
W szpitalu też ale tak prywatnie Ci nie zrobią.. Kliniki IVF zrobią Ci odpłatnie betę i wynik będziesz mieć tego samego dniaW UK wyniki masz po dwóch godzinach? W szpitalu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W szpitalu też ale tak prywatnie Ci nie zrobią.. Kliniki IVF zrobią Ci odpłatnie betę i wynik będziesz mieć tego samego dniaW UK wyniki masz po dwóch godzinach? W szpitalu?
Mieszkam w UK, tyle się tutaj czeka, w jednaj przychodzi do 5 dni nawet. To są polskie prywatne przychodnie, gdzie na maja labu, pobierają krew i wysyłają gdzieś
Tak dobrze pamiętasz, ja z Manchesteru... Ojej naprawdę? To super, jest nawet kilka klinik IVF to zaraz poszukam, dziękuję bardzoA gdzie mieszkasz ? UK, dobrze pamiętam? W większych miastach są kliniki IVF, tam jak zrobisz betę to wynik będziesz mieć popołudniu
No jak zrobisz w niedzielę 5dpt to będzie beta dla odważnych. Jak ma coś być, to będzie widać więcej niz 0. Tylko pewnie dużo więcej nie wywnioskujesz. Ale jak masz tyle dni czekać na wynik to fakt, zamęczysz się.Dziewczyny czy jak pojadę w niedzielę późnym wieczorem na bete to może już coś być widać? Czy za wcześnie I nie pajacowac?
W niedzielę będzie 5dpt, miałam podane dwa zarodki 5-cio dniowe, bo chodzi o to, że u mnie się czeka 3 dni na wyniki i jak zrobię we wtorek to do piątku jajko zniosę
Nie łatwo jest zdiagnozować problemy w immunologii.. jest tak naprawdę tylko kilku dobrych immunologow w całej Polsce. Ja gdybym byla po 2 biochemicznych z rzędu jak Ty nie marnowalabym więcej zarodków bez diagnozy i lekówSama nie wiem co robić. Miałam jedna stymulacja 2 transfery i mam jeszcze 2 zarodki. Teraz jest sugestia podania obu na cyklu stymulowanym. W sumie wiem że mam endometrioza i tylko jeden jajowod bo drugi jest usunięty innych problemów póki co nie znaleziono.
No właśnie wiem, że w szpitalu nie robią prywatnie bo już dzwonilam, ale o klinice nie pomyślałamW szpitalu też ale tak prywatnie Ci nie zrobią.. Kliniki IVF zrobią Ci odpłatnie betę i wynik będziesz mieć tego samego dnia
Zadzwoń do nich, powiedz że jesteś po ivf i potrzebujesz mieć wynik b-hcg tego samego dnia i powinni Ci zrobić... Ja mam taką klinike w BristoluTak dobrze pamiętasz, ja z Manchesteru... Ojej naprawdę? To super, jest nawet kilka klinik IVF to zaraz poszukam, dziękuję bardzo
No ale już mnie Aduś16 oświeciła że w klinice IVF zrobię prywatnie i tego samego dnia wyniki będę miała, to nie bd ryzykować zrobię we wtorek wieczoremNo jak zrobisz w niedzielę 5dpt to będzie beta dla odważnych. Jak ma coś być, to będzie widać więcej niz 0. Tylko pewnie dużo więcej nie wywnioskujesz. Ale jak masz tyle dni czekać na wynik to fakt, zamęczysz się.
No dobra, może ja jestem progesteronową panikarą... Ja ich nie slucham i jak jest mniej niż 20 to dodaję. Taka paranojaDzisiaj 2 dpt 5dniowej blastki
Mówił że wszystko jest dobrze
Pytałam czy na wszelki wypadek dołożyć progesteronu bo będę na wyjeździe kilka dni to powiedział żeby zostać przy tych dawkach co mam bo można przedobrzyć i coś tam się może porobić
Jak się coś będzie działo to będę do niego dzwonić a dodatkowy progesteron wezmę ze sobą i jeżeli będzie trzeba to zwiększę dawkę
Wiesz jak u mnie wiosną i latem wygląda picie kawy na tarasie???Przepiękny [emoji7] Na pewno fanatstycznie sobie tak kawkę wypić na tarasie[emoji4]