reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie wiem czy coś więcej diagnozować. Tak rok temu też była biochemiczna ale naturalna trwała trochę dłużej bo ok 6 tygodni.
Ja mam córkę z ciąży naturalnej zupełnie prawidłowej. U mnie to jest niepłodność chyba wtórna tylko nie do końca wiadomo do czego może endometrioza która mam. Bo u ten mój zespół antyfosfolipidowy słabo wierzę.
A miałaś wcześniej już ciąże biochemiczne? Coś planujesz zdiagnozować dalej? U mnie na 6 transferow raz tylko beta 0, żałuję że nie wzięłam immunoglobulin ostatnim razem ale jeśli wogole będę mieć jakiś zarodek jeszcze czego nie jestem taka pewna to bez immunoglobulin nie podchodzę to transferu...

Taka wartość w ciąży na pewno jest wskazaniem do wcześniejszego zrobienia doustnego testu obciążenia glukoza. Ale nie wiem jak się to interpretuje przy braniu sterydow. Chociaż Twoja dawka jest na prawdę mała.
Tak. Przed wzieciem. Dawno nie badalam glukozy na czczo..więc nie wiem jak to bylo przed sterydem.

reklama
A dlaczego aż 3 dni?
Dziewczyny czy jak pojadę w niedzielę późnym wieczorem na bete to może już coś być widać? Czy za wcześnie I nie pajacowac?
W niedzielę będzie 5dpt, miałam podane dwa zarodki 5-cio dniowe, bo chodzi o to, że u mnie się czeka 3 dni na wyniki [emoji58] i jak zrobię we wtorek to do piątku jajko zniosę

Do góry