reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

U mnie w rodzinie ta choroba ma swoją nazwę: glebowica ciężka nieuleczalna i niestety zaostrza się z wiekiem.
Wiesz jak u mnie wiosną i latem wygląda picie kawy na tarasie???
Pierwszy i drugi łyczek kawki - jest pełen luz
- trzeci i czwarty - zaczynam się rozglądać jak pięknie wszystko rośnie
- piąty i szósty - widzę kur...wa chwasty
- siódmy łyk już piję znerwicowana bo zielsko rośnie i już teraz muszę je wyrwać
A potem latam z kubkiem po ogrodzie i gadam do siebie że na hu...mi to wszystko jak tyle roboty [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
- siódmy łyk już piję znerwicowana bo zielsko rośnie i już teraz muszę je wyrwać
A potem latam z kubkiem po ogrodzie i gadam do siebie że na hu...mi to wszystko jak tyle roboty [emoji23][emoji23][emoji23]
Ale mi humor poprawilas :laugh2: :laugh2: Uśmiałam się że hej a mam dziś chandrę straszną więc dzięki!!!!
Wiecie co, ja wczoraj miałam super wieczór, brzuch aż rano mnie od śmiechu bolał (od okresu też) Tak się cieszę że tam wracam, przywitali mnie jakbym nigdy nie miała nigdzie odchodzić! Nie docenialam tego co miałam, tak wiele często mamy a chcemy wiecej poświęcając i tracąc to co już jest.. Odwaga to jedno ale radość z życia tu i teraz to chyba inna bajka..

😂😂To zupełnie jak u mnie na balkonie, dokładnie tak samo wygląda picie kawy😉

Są wyniki.
Siedzę i płaczę. Ze szczęścia!!!![emoji3526][emoji3526][emoji3526][emoji3526][emoji3526][emoji3526][emoji3526][emoji3526][emoji3526][emoji3526][emoji3526][emoji3526][emoji3526][emoji3526][emoji3526][emoji3526]
Niemożliwe...
3 razy sprawdzałam czy to na pewno moje wyniki !!!
Kropuś, teraz to już zostań[emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Hahaha a nie mówiłam[emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4] bosko[emoji3][emoji3][emoji3] niech rośnie teraz[emoji3][emoji3][emoji3]

Hehe 😁 Ja nie mam jeszcze doświadczenia to mój pierwszy raz 🙈🤪
A jaki progesteronik dodajesz?
Prolutex,Crinone czy Progesterone Besins?Ja takie mam w swojej apteczce 🙈
A progesteronem besins ile bierzesz dziennie? Bierzesz go doustnie czy dopochwowo? I to jest dawka 100 czy 200mg? Ja na początku po transferze brałam 3x2 kapsułki 200mg i co ważne DOPOCHWOWO i z tych leków to jest jedyne co mogłabyś zwiększyć. Crinone 1x na noc, i prolutex też raz dziennie się robi. Ja też uważam, że jak poniżej 20 jest wartość progesteronu to.moglabys zwiększyć o 1/2 tabletki

Uwielbiam te Twoje teksty😂😂😂❤️❤️❤️

Ale mi humor poprawilas :laugh2: :laugh2: Uśmiałam się że hej a mam dziś chandrę straszną więc dzięki!!!!
Wiecie co, ja wczoraj miałam super wieczór, brzuch aż rano mnie od śmiechu bolał (od okresu też) Tak się cieszę że tam wracam, przywitali mnie jakbym nigdy nie miała nigdzie odchodzić! Nie docenialam tego co miałam, tak wiele często mamy a chcemy wiecej poświęcając i tracąc to co już jest.. Odwaga to jedno ale radość z życia tu i teraz to chyba inna bajka..
Nieładnie tak się śmiać z życiowo- ogrodowych rozterek koleżanki [emoji23][emoji23][emoji23]Cieszę że impreza się udała [emoji3590]. To ludzie z którymi pracujemy sprawiają, że jesteśmy zadowoleni z pracy lub nie. Dla mnie też bardzo ważna jest atmosfera w jakiej przebywam 8 godz dziennie, moja praca jest średnia ale moje koleżanki są fajowe. Dla mnie to jest ważniejsze niż troszkę lepsza pensja.
Dziwna jestem? Wiadomo, więcej to bym chciała, ale nie za wszelką cenę [emoji846]

reklama
Do góry