reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Właśnie wracam z basenu. Wyszłam.ide na parking a za wycieraczka mam kartkę. Patrzę a tam list do mnie : " Jak parkujesz pedale" no wiec zostalam pedalem ktory nie umie parkować [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
A to wielkie wzburzenie wzięło się z tego że stanelam pomiędzy dwoma autami które stały niezgodnie z narysowanymi pasami . Pewnie ktores odjechalo i jaki samozwańczy stróż postanowił zainterweniowac. Boże jacy frustraci i debile
Przyjedz do Łodzi to zobaczysz frustratow na drodze 😂 Juz pisalam ze ja musialam pokazac fucka ale sie pomylilam i pokazalam wskazujacym palcem :-D a wszystko dlatego ze sie zagapilam na swiatlach ;)

reklama
Ja mieszkałam kiedyś pod Łodzią w Piotrkowie no ale tam rządzi ta prawdziwa polityczna władza więc tam było rzeczywiście trochę inaczej.[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Przyjedz do Łodzi to zobaczysz frustratow na drodze [emoji23] Juz pisalam ze ja musialam pokazac fucka ale sie pomylilam i pokazalam wskazujacym palcem :-D a wszystko dlatego ze sie zagapilam na swiatlach ;)

Ja co roku robie w sloiki tai przcier pomidowrowy z warzywami z najlepsiejszych pomidorow. To jak robie zupke to wystarczy tylko dobra baza wlewam to cudo ze sloikow troszenke doprawiam wsypuje korerk tez mam zamrozony w sloiczkach taki najfajnieszy z lata i dodaje smietane. Jeeeesttt pycha. Jak ie mam rozolku to uzywam z wuniary takich bulionow tez sa fajowe i smaczne ;)
Jak to robisz? Podaj jakiegoś przepisa plissss 😘

Ale jak w szpitalu na nfz bez skierowania? :D ktoś skierowanie musi mi dać i właśnie o to mi chodzi, jak lekarz mi nie zaleci to ciekawe czy da mi skierowanie jak poproszę.
Proś, najwyżej się wkurzy trochę ,ale pewnie nie odmówi 😄. Ja do swojego ostatnio po drugim nieudanym transferze poszłam z lista pytań i wniosków, ale jak mu dawałam to powiedziałam żeby się nie obrażał, ale ja tu sobie takie przemyślenia zanotowałam. A tam napisałam tez -histeroskopia? 😄 I spoko, sam wypisał niby ze to on na to wpadł 😜 a może i tak by mi dał 🤔.
Pytaj, to nic nie kosztuje 😘

Przeciez to Polska... Spodziewała ze Lil się nie uda.A tu SURPRISE!!! [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Jak się nie pogodzi to będzie miała sporo czasu żeby sobie poszukać innej pracy.
Może jej podpowiedzieć zeby szukała tam, gdzie pracuje dużo facetów?[emoji38]
No właśnie ten jej szok to dla mnie jest szok. A wiecie co jest w tym dziwne? Oni są bardzo wierzący. Zielonoświątkowcy. Na każdym kroku powtarza mi, ze trzeba wierzyć. Czuć Boga w sobie i wtedy łatwiej się żyje. Żyje się w zgodzie. Słowa i mysli maja moc. Czyny są ważne.. Nie można zle życzyć, nie można zle o innych mowic..takie tam. No zaprzecza sobie jak nic. No ale trudno. Ja jestem taka osoba, która się przejmuje i chce dla wszystkich dobrze. I teraz sie po swojemu modle, bym miala siły zacząć myśleć o sobie - tak jak ONA;)

Bazylia Kochanie, jutro ważny dzień [emoji3]wyśpijcie się i działajcie [emoji110][emoji110][emoji110]
I opowiedz potem koniecznie co i jak[emoji3]
Moje dziecię dziś caly dzień zapierdzielało bez drzemki, wiec ja padam na twarz, i się boję że po kapieli to popatrzę kilka min w telefon i po prostu usnę...
Przytulicie sie i pójdziecie lulu[emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
No właśnie ten jej szok to dla mnie jest szok. A wiecie co jest w tym dziwne? Oni są bardzo wierzący. Zielonoświątkowcy. Na każdym kroku powtarza mi, ze trzeba wierzyć. Czuć Boga w sobie i wtedy łatwiej się żyje. Żyje się w zgodzie. Słowa i mysli maja moc. Czyny są ważne.. Nie można zle życzyć, nie można zle o innych mowic..takie tam. No zaprzecza sobie jak nic. No ale trudno. Ja jestem taka osoba, która się przejmuje i chce dla wszystkich dobrze. I teraz sie po swojemu modle, bym miala siły zacząć myśleć o sobie - tak jak ONA;)
Jedno słowo ciśnie się na usta:hipokryzja.
Ty myśl o Was❤️❤️❤️Tylko to się teraz lkczy😘

Do góry