To by wyjaśniało czemu ostatnio miałam ochotę na smażone kotlety mieloneMoja mama mówi to samo słodkie na dziewczynkę
reklama
Liliana87
Fanka BB :)
No nie moge tego zrozumieć. Tym bardziej, ze kiedyś mi powiedziala,ze te 10 lat ich staran to był zmarnowany czas , bez sensu przeplakala itd. Bo da się żyć inaczej. I powiedziała na koniec "ale mi nie miał kto tego powiedzieć "... także mam wrażenie, ze jednak mimo wszystko nie jest w porządku do końca..Co za babsztyl ...Nie rozumiem, czemu ona niby w takim szoku jest? Przecież wiedziała, że się staracie, to czego się spodziewała
Netiaskitchen
Przeciez to Polska... Spodziewała ze Lil się nie uda.A tu SURPRISE!!!Co za babsztyl ...Nie rozumiem, czemu ona niby w takim szoku jest? Przecież wiedziała, że się staracie, to czego się spodziewała
Jak się nie pogodzi to będzie miała sporo czasu żeby sobie poszukać innej pracy.
Może jej podpowiedzieć zeby szukała tam, gdzie pracuje dużo facetów?
Netiaskitchen
Bazylia Kochanie, jutro ważny dzień wyśpijcie się i działajcie
I opowiedz potem koniecznie co i jak
Moje dziecię dziś caly dzień zapierdzielało bez drzemki, wiec ja padam na twarz, i się boję że po kapieli to popatrzę kilka min w telefon i po prostu usnę...
I opowiedz potem koniecznie co i jak
Moje dziecię dziś caly dzień zapierdzielało bez drzemki, wiec ja padam na twarz, i się boję że po kapieli to popatrzę kilka min w telefon i po prostu usnę...
Ostatnia edycja:
mary.m
No nie moge tego zrozumieć. Tym bardziej, ze kiedyś mi powiedziala,ze te 10 lat ich staran to był zmarnowany czas , bez sensu przeplakala itd. Bo da się żyć inaczej. I powiedziała na koniec "ale mi nie miał kto tego powiedzieć "... także mam wrażenie, ze jednak mimo wszystko nie jest w porządku do końca..
Szkoda nerwów na taką "koleżankę", jakoś musi to przełknąć, a jak nie potrafi, to tylko i wyłącznie jej problem. Postaraj się o niej nie myśleć
bazylia128
Aaaanna
Właśnie wracam z basenu. Wyszłam.ide na parking a za wycieraczka mam kartkę. Patrzę a tam list do mnie : " Jak parkujesz pedale" no wiec zostalam pedalem ktory nie umie parkować [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
A to wielkie wzburzenie wzięło się z tego że stanelam pomiędzy dwoma autami które stały niezgodnie z narysowanymi pasami . Pewnie ktores odjechalo i jaki samozwańczy stróż postanowił zainterweniowac. Boże jacy frustraci i debile
A to wielkie wzburzenie wzięło się z tego że stanelam pomiędzy dwoma autami które stały niezgodnie z narysowanymi pasami . Pewnie ktores odjechalo i jaki samozwańczy stróż postanowił zainterweniowac. Boże jacy frustraci i debile
Laurka2019
Ana jaka slawa przed Tobą jak będziesz pierwszym na świecie pedałem w ciąży,no bo do dzis to babeczki rodziły dzieci,a tu pan taki postęp wróżyWłaśnie wracam z basenu. Wyszłam.ide na parking a za wycieraczka mam kartkę. Patrzę a tam list do mnie : " Jak parkujesz pedale" no wiec zostalam pedalem ktory nie umie parkować [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Aaaanna
Chciałam opisać ale się nie podpisał [emoji25][emoji25][emoji25] TO JA PIERWSZY PEDAL W TRAKCIE IN VITRO a wy mówicie że to taki zacofany kraj [emoji1787][emoji1787]
Ana jaka slawa przed Tobą jak będziesz pierwszym na świecie pedałem w ciąży,no bo do dzis to babeczki rodziły dzieci,a tu pan taki postęp wróży [emoji6]
reklama
Widziałam ze @Netiaskitchen juz Ci napisała, dokładnie potwierdzam, wyniki masz w normie, lukocyty i limfocyty mogą się zdarzyć, ja np mam małego kamienia w nerce, który podrażnia i takie wyniki mnie nie dziwią, wiec się nie martwA ja mam póki co wyniki morfologii, moczu i glukozy. Może mądrą glowa mi coś podpowiedzieć?? Na czerwono za wysoko na niebiesko za nisko. No i ta glukoza, norma od 60.. diabetolog mi mówiła,ze powinnam utrzymywać na poziomie 80.. Zobacz załącznik 1082560Zobacz załącznik 1082561
Wszystko jest ok
Podziel się: