reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja poszłam dzis upuscic krwi. Łącznie 12 wyników. Nie zrobiłam tego progesteronu z tego wszystkiego. Srednio mi krew dzis leciała. No ale kazal mi zrobić 2-3 dni przed wizytą A sie okazało że na ten jeden wynik z grupy krwi, to jakieś przeciwciała z surowicy, czeka sie do 5 dni roboczych bo to jedzie do Szczecina. Mam nadzieje, że to nie bedzie problemem dla lekarza. Zostawiłam tam prawie 300zl. Te babki to już z taka litością na mnie patrzą i jak mają podać kwotę jaka wyszla to się normalnie boją..
Teraz sobie leżę i czytam książkę, obok moj koteł śpi. Cudownie,ze zaczal przychodzić i spać mi w nogach ;)
Maz dzisiaj na obiad chce zaserwować ziemniaczki z jajkiem sadzonym i jakas surówka. Ale mi jakoś tak ochota naszła na pizzę. Nie wiem czy sobie pozwolić..Zobacz załącznik 1082391
Pozwalaj, pozwalaj[emoji3] po porodzie może się okazać, że nie wszystko można jeść, więc śmiało czasem [emoji3]

reklama
Jedz to na co masz ochote ;) Ja na dzisiaj mam zupke pomidorowa, Łukasz musi ja tylko pogrzac i wlac smietane - myslicie, ze da rade ? Ja przed wrzuceniem kalendarza juz swoje w pracy odbebnilam. Jestem po wykladzie ;) Szefo chyba zadowolony - ufff. Mam nadzieje ze to mu na jakis czas wystarczy. Teraz sie zamkneli w jakies 30 osob i chyba popijaja ;) @Camilleka a mi nic nie dali :-D Nie dla psa kielbasa [emoji23] chociaz moje jedza chyba lepiej nic MY [emoji173] Cycata sie wypytuje co on tam robia to jej powiedzialam ze im mniej wie tym lepiej [emoji106]@Liliana87 widze ze juz ksiazke prawie skonczylas [emoji7] Zjedz sobie teraz troche dobrej gorzkiej czekolady jak tyle krwi ci dzisiaj pobrali... @Netiaskitchen jak sie dzisiaj czujesz?
A mówiłam, że młoda wciąga ze mną czekoladę? 90%[emoji23]

Wydaja sie byc dobre te wyniki w domu je porownam ze starymi to zobaczymy czy pofetril cosdziala. Jeszcze musze poczekac na ta chrmatyne ale to dopiero za kilka dni. @nieagatka a dlaczego nie powinnam sie morfologia przejmowac? Bo norma jest 4 a on ma 4 i nic nie uroslo ;( To nie ma az takiego znaczenia? Bo ja juz oczywiscie spanikowalam ;(
Paweł miał 1. Nie ma znaczenia [emoji6]

reklama
Do góry