reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A ja dziś mam wolne i zrobię schabowe, a co tam, niech się mąż cieszy 😄.
Dopiero wracam do domu obładowana zakupami jak wielbłąd 😅 rano byłam z taka koleżanka jako tłumacz u lekarza i czekałyśmy ponad godzinę 😒 . Lekarz był taki smieszny, ze głupia zamiast poważnie tłumaczyć, to się śmiałam 😛. Teraz zmontuje obiad i wieczorem wizyta w banku, bo w końcu nasz projekt mieszkaniowy idzie do przodu 🤩 i dziś składamy dokumenty o kredyt.
U nas to ja wszystko ogarniam, nie każdy ma tak dobrze jak @bazylia128 😛, ale i nie każdy Łukasz ma tak dobrze z taka bazylia 😘😉
No on to w sumie przejal te bardziej realne sprawy sobie radzi ale jak widzisz w kuchni nic a i badaniami sie nie przejmuje bo twierdzi ze napewno wszystko jest ok. Meskie EGO ;) Ale chyba mial racje tylko mialam nadzieje ze ta morfologia bo w dolnej granicy normy mu troche podskoczy. Ale chyba nie ma co narzekac jutro sie dowiem na wizycie :)

reklama
Wydaja sie byc dobre te wyniki w domu je porownam ze starymi to zobaczymy czy pofetril cosdziala. Jeszcze musze poczekac na ta chrmatyne ale to dopiero za kilka dni. @nieagatka a dlaczego nie powinnam sie morfologia przejmowac? Bo norma jest 4 a on ma 4 i nic nie uroslo ;( To nie ma az takiego znaczenia? Bo ja juz oczywiscie spanikowalam ;(
Moj profesor tlumaczyl, ze ta norma 4% wprowadzona zostala jkies 4 czy 5 lat temu i ze to najdebilniejszy wskaznik ze wszystkich poniewaz te 4% oznacza 4% idealnych plemnikow, ale takich 100% slicznych. Jesli jakis ma jakas malutka wade (a nadal jest zdrowy, silny i zdolny do zaplodnienia) to juz sie tam nie liczy, wiwc jednym slowem ten wskaznik to sciema :)
Moj m mial 2%, prawie zawalu dostalam jak to zobaczylam, a potem sie okazalo, ze cala reszta jest ok.
Niestety z dokladnymi wynikami nie pomoge, bo sie nie znam, ale tego jednego jestem pewna, bo dlugo nam to tlumaczyl.

A ja dziś mam wolne i zrobię schabowe, a co tam, niech się mąż cieszy 😄.
Dopiero wracam do domu obładowana zakupami jak wielbłąd 😅 rano byłam z taka koleżanka jako tłumacz u lekarza i czekałyśmy ponad godzinę 😒 . Lekarz był taki smieszny, ze głupia zamiast poważnie tłumaczyć, to się śmiałam 😛. Teraz zmontuje obiad i wieczorem wizyta w banku, bo w końcu nasz projekt mieszkaniowy idzie do przodu 🤩 i dziś składamy dokumenty o kredyt.
U nas to ja wszystko ogarniam, nie każdy ma tak dobrze jak @bazylia128 😛, ale i nie każdy Łukasz ma tak dobrze z taka bazylia 😘😉
Ale czad!!! Bedzie dom czy mieszkanie?

Wydaja sie byc dobre te wyniki w domu je porownam ze starymi to zobaczymy czy pofetril cosdziala. Jeszcze musze poczekac na ta chrmatyne ale to dopiero za kilka dni. @nieagatka a dlaczego nie powinnam sie morfologia przejmowac? Bo norma jest 4 a on ma 4 i nic nie uroslo ;( To nie ma az takiego znaczenia? Bo ja juz oczywiscie spanikowalam ;(
Ja myśle ze te wyniki są całkiem ok, Przecież ma morfologię w normie, plemniki ruchliwe, wszystko jest dobrze 🙂

reklama
Do góry