reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ale fajnie 😊😊😊
Lubue takie zmiany na lepsze😊
U nas... Może maj? Strasznie się to ciągnie... A ja juz tak bardzo bym chciała zamieszkac w tym nowym miejscu😍
Tez się cieszę, tym bardziej ze już mam takie wizje jak co urządzę... Maj to juz niedługo, to tak szybko zleci 🙂, Ty się już zacznij pakować 😄. I znowu dobra wiadomość na Twojej drodze, teraz już we wszystkim tak musi się układać 🥰

Tzn wiesz co ja bym sobie darowała tą na nfz bo to pod rtg, poszłabym już na sonoHSG prywatnie. Miałam zalecenie przed tym jak zrobiłam badanie kariotypu, potem już powiedzieli, że nie ma sensu ale skoro ja mam jakiegoś polipa to muszę koniecznie pójść.
Ale Ty chyba mówisz o histerosalpignografi a histeroskopia to co innego, pierwsze to wyglada tak, jak pisałaś, a to drugie to mini kamera w macicy sprawdza czy tam wszystko jest jak należy. Czy sprzęt sprawny jakby to Tasza powiedziała 😄.
Ja o różnicy dowiedziałam się z forum 🤣 wiec zobacz jak teraz wymiatam wiedza 😜🙈😛

A ja mam póki co wyniki morfologii, moczu i glukozy. Może mądrą glowa mi coś podpowiedzieć?? Na czerwono za wysoko na niebiesko za nisko. No i ta glukoza, norma od 60.. diabetolog mi mówiła,ze powinnam utrzymywać na poziomie 80..
Screenshot_20200219-152604_Chrome.jpeg
Screenshot_20200219-152622_Chrome.jpeg

reklama
Do góry