reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny Kropek jest już w domku 🤰🏻☺️
@cikulinka Transfer wykonał mi Dr Biskup
Było bardzo miło ☺️ Bardzo zadowolony z endometrium 14cm 👍Zabieg szybki,bezbolesny
Tylko ten pęcherz 😜Ledwo wytrzymałam😅
Ziółkowskiego już nie ma 🙈
Nie pytałam o szczegóły
Także teraz w młodych siła 💪🏻
Dodaje Wam zdjęcie usg z transferu i mojej blastki 4AA
❤️

Załączniki

• 97EF4F81-8F78-4F37-8F65-686DF1FBDFDD.jpeg
    97EF4F81-8F78-4F37-8F65-686DF1FBDFDD.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 74
  • 4DA3E19F-FEE4-467E-962A-A2F70F7073E5.jpeg
    4DA3E19F-FEE4-467E-962A-A2F70F7073E5.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 73
reklama
Sama nie raz pytalaam,kierujac glowe ku gorze.. Ja to juz niemal płaczem reaguje na jej kolejną ciążę,bo jir moge pojac WHY???.
Wiem ze nikomu szczęścia bronic nie można,ale ona sie srednio na matkę nadaje,pali w ciąży,imprezuje,chlop co chwila inny a social ją supportuje i daje wszelakie dodatki zeby jej sie dobrze zylo,mimo ze malo co pracuje wiec i podatki pewnie placi centowe jeśli wogole,no bo ma ciężka sytuacje. A będę mówić ze obcokrajowcy doją Irlandie z zasiłków... Yhhh :(

Liczba plemnikow progresywnych 10 mln
Ruchliwosc 60 %
Plemniki o rucho nieprogresywnym 10 % - to sa te złe??
Plemniki o ruchu progresywnym 45%
i plemniki zywe nie ma ozbaczenia ale doczytalam na badaniu bo oznaczone ** ze sa oznaczane jesli ruchliwosc jest ponizej 40% a w normie jest 58%

Dziewczyny Kropek jest już w domku 🤰🏻
Było bardzo miło ☺ Bardzo zadowolony z endometrium 14cm 👍Zabieg szybki,bezbolesny
Nie pytałam o szczegóły
Nie mialas nacinania otoczki? To jest Asssted hatching

Było bardzo miło ☺ Bardzo zadowolony z endometrium 14cm 👍Zabieg szybki,bezbolesny
Nie pytałam o szczegóły
Miałam taką samą blastkę, wygląda pięknie i niech z tego będzie piękne dziecko! 🥰♥️

Nie pytałam o szczegóły
Teraz trzymamy kciuki, żeby sie zadomowił. 😊✊✊✊

No odezwała się właśnie ta moja niby przyjaciółka. Ta co ma 5 mięsieczne dziecko. W koncu jak mnie wypytywała ostatnio to jej mówilam, ze moze będę miec transfer w sobotę.
A ona mnie dziś pyta czy robiłam dzis betę? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Nie no jasne, w sumie czemu nie tak sobie myślę 😊
To jej napisalam ze jest4dpt i to za wcześnie na cokolwiek...
Napisala:a no tak, faktycznie...
Przecież jak coś w końcu wyjdzie to w koncu kiedyś jej powiem, a tak to po **** gadac jak nie ma i czym...

Ostatnia edycja:
Dziewczyny Kropek jest już w domku [emoji1767][emoji3526]
Było bardzo miło [emoji3526] Bardzo zadowolony z endometrium 14cm [emoji106]Zabieg szybki,bezbolesny
Tylko ten pęcherz [emoji12]Ledwo wytrzymałam[emoji28]
Ziółkowskiego już nie ma [emoji85]
Nie pytałam o szczegóły
Także teraz w młodych siła [emoji1320]
[emoji3590]
To teraz trzymamy kciuki by sie Kropus zadomowil [emoji110][emoji110][emoji110]

A ja dziś mam wolne i zrobię schabowe, a co tam, niech się mąż cieszy 😄.
Dopiero wracam do domu obładowana zakupami jak wielbłąd 😅 rano byłam z taka koleżanka jako tłumacz u lekarza i czekałyśmy ponad godzinę 😒 . Lekarz był taki smieszny, ze głupia zamiast poważnie tłumaczyć, to się śmiałam 😛. Teraz zmontuje obiad i wieczorem wizyta w banku, bo w końcu nasz projekt mieszkaniowy idzie do przodu 🤩 i dziś składamy dokumenty o kredyt.
U nas to ja wszystko ogarniam, nie każdy ma tak dobrze jak @bazylia128 😛, ale i nie każdy Łukasz ma tak dobrze z taka bazylia 😘😉

reklama
Wydaja sie byc dobre te wyniki w domu je porownam ze starymi to zobaczymy czy pofetril cosdziala. Jeszcze musze poczekac na ta chrmatyne ale to dopiero za kilka dni. @nieagatka a dlaczego nie powinnam sie morfologia przejmowac? Bo norma jest 4 a on ma 4 i nic nie uroslo ;( To nie ma az takiego znaczenia? Bo ja juz oczywiscie spanikowalam ;(

Do góry