L
Lad
Gość
No właśnie dlatego panikuje już.Lepiej zrobić. Jeśli to polip to będzie przeszkadzać w zagnieżdżeniu i rozwoju.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie dlatego panikuje już.Lepiej zrobić. Jeśli to polip to będzie przeszkadzać w zagnieżdżeniu i rozwoju.
Ale pewnie warto sprawdzić i spytaj o ta histeroskopie, ja tez nigdy nie miałam, ale będę miała przed kolejna stymulacja. Wykrywa wszystkie małe polipy w macicy, niewidoczne na usg. I z tego co dziewczyny tutaj pisały, w Pl możesz to zrobić na NFZ, bo to jest dość drogie badanie, a wiadomo wszystko kosztuje i tak już fortunę.No mi mówił, że bez paniki i że może z miesiączka zniknie ale wolę się upewnić.
Pewnie mówisz o milionach czyli norma jest okCalkowita liczba plemnikow w ejakulacie 185,2
kurcze nie mam jak tego teraz wrzucic pozmcie mi bo ja w nasieniu to nie kumam
Nie panikuj kochana. Wybiorą najlepsze żołnierzyki [emoji110][emoji110][emoji110]Wydaja sie byc dobre te wyniki w domu je porownam ze starymi to zobaczymy czy pofetril cosdziala. Jeszcze musze poczekac na ta chrmatyne ale to dopiero za kilka dni. @nieagatka a dlaczego nie powinnam sie morfologia przejmowac? Bo norma jest 4 a on ma 4 i nic nie uroslo ;( To nie ma az takiego znaczenia? Bo ja juz oczywiscie spanikowalam ;(
Ale fajnieMieszkanie, ale większe niż to co mamy teraz , tylko jeszcze troszkę zejdzie, dopiero będziemy podpisywać umowę przed wstępna, kredyt... mały remont i myśle ze maj/czerwiec się wprowadzimy . A u was tez już niedługo przeprowadzka? ☺
Tzn wiesz co ja bym sobie darowała tą na nfz bo to pod rtg, poszłabym już na sonoHSG prywatnie. Miałam zalecenie przed tym jak zrobiłam badanie kariotypu, potem już powiedzieli, że nie ma sensu ale skoro ja mam jakiegoś polipa to muszę koniecznie pójść.Ale pewnie warto sprawdzić i spytaj o ta histeroskopie, ja tez nigdy nie miałam, ale będę miała przed kolejna stymulacja. Wykrywa wszystkie małe polipy w macicy, niewidoczne na usg. I z tego co dziewczyny tutaj pisały, w Pl możesz to zrobić na NFZ, bo to jest dość drogie badanie, a wiadomo wszystko kosztuje i tak już fortunę.
Pozwolę sobie dzisiaj, na poprawę humoru. Z pączkami jutro moze byc różnie, bo co zjem słodkie to mnie mdli, a zawsze wciagalam nosemPozwalaj, pozwalaj[emoji3] po porodzie może się okazać, że nie wszystko można jeść, więc śmiało czasem [emoji3]
HSG To nie jest to samo co histeroskopia.Tzn wiesz co ja bym sobie darowała tą na nfz bo to pod rtg, poszłabym już na sonoHSG prywatnie. Miałam zalecenie przed tym jak zrobiłam badanie kariotypu, potem już powiedzieli, że nie ma sensu ale skoro ja mam jakiegoś polipa to muszę koniecznie pójść.
@Liliana87 tak jak na małego kropkaPozwolę sobie dzisiaj, na poprawę humoru. Z pączkami jutro moze byc różnie, bo co zjem słodkie to mnie mdli, a zawsze wciagalam nosem
A widzisz! Tu się zdziwiłam.HSG To nie jest to samo co histeroskopia.