reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No mi mówił, że bez paniki i że może z miesiączka zniknie ale wolę się upewnić.
Ale pewnie warto sprawdzić i spytaj o ta histeroskopie, ja tez nigdy nie miałam, ale będę miała przed kolejna stymulacja. Wykrywa wszystkie małe polipy w macicy, niewidoczne na usg. I z tego co dziewczyny tutaj pisały, w Pl możesz to zrobić na NFZ, bo to jest dość drogie badanie, a wiadomo wszystko kosztuje i tak już fortunę.

Wydaja sie byc dobre te wyniki w domu je porownam ze starymi to zobaczymy czy pofetril cosdziala. Jeszcze musze poczekac na ta chrmatyne ale to dopiero za kilka dni. @nieagatka a dlaczego nie powinnam sie morfologia przejmowac? Bo norma jest 4 a on ma 4 i nic nie uroslo ;( To nie ma az takiego znaczenia? Bo ja juz oczywiscie spanikowalam ;(
Nie panikuj kochana. Wybiorą najlepsze żołnierzyki [emoji110][emoji110][emoji110]

Mieszkanie, ale większe niż to co mamy teraz 🙂🙃, tylko jeszcze troszkę zejdzie, dopiero będziemy podpisywać umowę przed wstępna, kredyt... mały remont i myśle ze maj/czerwiec się wprowadzimy 🤩. A u was tez już niedługo przeprowadzka? ☺
Ale fajnie 😊😊😊
Lubue takie zmiany na lepsze😊
U nas... Może maj? Strasznie się to ciągnie... A ja juz tak bardzo bym chciała zamieszkac w tym nowym miejscu😍

Ale pewnie warto sprawdzić i spytaj o ta histeroskopie, ja tez nigdy nie miałam, ale będę miała przed kolejna stymulacja. Wykrywa wszystkie małe polipy w macicy, niewidoczne na usg. I z tego co dziewczyny tutaj pisały, w Pl możesz to zrobić na NFZ, bo to jest dość drogie badanie, a wiadomo wszystko kosztuje i tak już fortunę.
Tzn wiesz co ja bym sobie darowała tą na nfz bo to pod rtg, poszłabym już na sonoHSG prywatnie. Miałam zalecenie przed tym jak zrobiłam badanie kariotypu, potem już powiedzieli, że nie ma sensu ale skoro ja mam jakiegoś polipa to muszę koniecznie pójść.

reklama
Do góry