reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No i co Wy na to? 3dpt blastki.
Beta z Ovitrelle jeszcze (z kalkulatora wyszło miedzy 0 a 1), ale takiego progesteronu to nie widziałam od bardzo dawna, a biorę tylko luteinę dowcipną 3x3 i podjęzykową 3x2. I tak zapodam prolutex bo ten głąb znaczy lekarz pewnie uzna ze nie potrzeba...
I jak ja mam teraz wytrzymać do piątku i nie zwariować ??? Zen właśnie szlag trafił
Nulka ja mysle ze to bedzie ten TRANSFER ❤

Dlaczego zaplakana? Też raz płakałam, jak mi mieli podać blastke 1.3.2 z 5 doby :(
Zapłakana bo chwile wczesniej dowiedzialam się że z pobranych 21 pęcherzyków było 16 dojrzałych komórek, zapłodniło się 12, a do 5 doby wytrwało tylko 3...a ja jestem od września po 4 nieudanych transferach z betą 0... I przed leczeniem immunologicznym. Nie spodziewałam sie świeżego transferu, bo spodziewałam się przestymulowania (mam amh 6.25). Ale jeszcze zaraz po punkcji uznałam ze spoko, jak 21 pecherzykow to pewnie sporo bedzie zarodków, to strata jednego to nie bedzie taki dramat. I nagle na chwilę przed transferem okazalo się ze zarodki są tylko 3...no i ja w ryk...

Mialam to samo kiedys pisac ze bardzo sie boje bo jak probuje sobie siebie w ciazy takiej zaawansowanej wyobrazic to za cholewcie nie moge :confused::sad:
Kochanie ty moje, mam nadzieję że jeszcze będziemy się wspólnie nabijać z naszych grubych brzuchów [emoji3590]
Ja tak bardzo nie chcę tu gasić światła [emoji853]

Zapłakana bo chwile wczesniej dowiedzialam się że z pobranych 21 pęcherzyków było 16 dojrzałych komórek, zapłodniło się 12, a do 5 doby wytrwało tylko 3...a ja jestem od września po 4 nieudanych transferach z betą 0... I przed leczeniem immunologicznym. Nie spodziewałam sie świeżego transferu, bo spodziewałam się przestymulowania (mam amh 6.25). Ale jeszcze zaraz po punkcji uznałam ze spoko, jak 21 pecherzykow to pewnie sporo bedzie zarodków, to strata jednego to nie bedzie taki dramat. I nagle na chwilę przed transferem okazalo się ze zarodki są tylko 3...no i ja w ryk...

No to ta sama historia...

reklama
Dlaczego zaplakana? Też raz płakałam, jak mi mieli podać blastke 1.3.2 z 5 doby :(
Bo sie dowiedziala ze ma jeszcze tylko 3 zarodki ;) ale to nasza Nulka w sumie z 21 komorek tez bym sie czego innego spodziewala ... nie wiem co ze mna bedzie ;( Boje sie tej stymulacji bardziej niz pierwszej bo wtedy malo jeszcze wiedzialam ;(

Do góry