reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny - takie emocje!!!!! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Mamy serduszko - pięknie łomotało w tym małym ciałku. Jak tylko je zobaczyłam to zaczęłam płakać 🥰🥰🥰[emoji7][emoji7]

Maluszek ma 1,12cm co odpowiada 7tygodniowi i 1 dzień.

Następna wizyta 5.03 wtedy już z lekarzem prowadzącym [emoji5]

A to moje maleństwo

Zobacz załącznik 1082000
NARESZCIE!!! Masz swoje ukochane malutkie, ❤️Tak bardzo się cieszę!!! Przepiekne zdjecia😍😍😍Nic tylko w ramkę i mozesz patrzeć ile chcesz!!!
Rosnijcie zdrowo!!! ❤️😍❤️😍❤️😍❤️😍❤️😍

reklama

Mamy serduszko - pięknie łomotało w tym małym ciałku. Jak tylko je zobaczyłam to zaczęłam płakać 🥰🥰🥰[emoji7][emoji7]

A to moje maleństwo

Zobacz załącznik 1082000
Piekne widoki:):) widzisz! Juz wiesz ze rośnie i ze serduszko bije:):)

Bo sie dowiedziala ze ma jeszcze tylko 3 zarodki ;) ale to nasza Nulka w sumie z 21 komorek tez bym sie czego innego spodziewala ... nie wiem co ze mna bedzie ;( Boje sie tej stymulacji bardziej niz pierwszej bo wtedy malo jeszcze wiedzialam ;(
No właśnie czasem jak się mniej wie to i strach mniejszy😊

A to moje maleństwo

Zobacz załącznik 1082000
No i teraz powinnas dostac po golym tylku skorzanym pasem zamoczonym w occie !!!! za to ze nie wierzylas w kropka ;) GRATULACJE maz pewnie plakal razem z tobą ;)

Wreszcie znalazlam zastosowanie dla tego aplikatora do luteiny 😂Dzieć się nim bawi już 10 min😊😊😊😊Wiec jeden sobie zostawcie na zaś 😉

Załączniki

• IMG_20200218_101909.jpg
    IMG_20200218_101909.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 86
reklama
Do góry