L
Lad
Gość
O tak to wygląda. Dał mi zdjęcie w sumie na którym mniej widać, niż na monitorze widziałam ale kuźwa widać...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Obyście mi wykrakały to dziecko, chociaż jedno obojętne mi później czy w Polsce czy we Francji .Niekoniecznie. Ja mam dziecko, drugie w drodze i to mnie utwierdzilo w decyzji o zostaniu tutaj.
Ale ja warunki mieszkaniowe mam super, dla.mojej corki dom jest tutaj, Polska to dla niej tylko Swieta i Dziadkowie.
Pięknie powiedziane i w sednoGdyby głowa była w stanie być idealna antykoncepcja to by o polowe ludzi mniej by było. Spokojnie. Myśli nic tu nie zmieniają.
Nie ma co analizować za dużo. Każdy normalny człowiek swoje dziecko kocha. Tylko socjopaci nie. Swoje dziecko to swoje dziecko i nie można porównać z żadnym innym.
Mnie dzieci innych nie ruszają. Moje jest dla mnie całym światem. Gdy się urodzila mimo, że tyle mnie to kosztowało walki i nerwów to nie było pięknie. Ryczałam 2 tygodnie i myślałam że nie dam rady. Wszystko mija bo to jest instynkt i biologia.
Tylko strach zostaje bo o swoje dziecko człowiek się martwi non stop. Do końca życia.
Nie to co my cioNecia, uwielbiam te twoje odpowiedzi [emoji23][emoji23][emoji23]. Zawsze takie elokwentne i jednocześnie śmieszne [emoji23]
No wlasnie az dziwne ze tego nie skomentowalam Tez mi sie podobaPięknie powiedziane i w sedno ☺
BTW @JeczacaMarta wygrywasz swoim nickaż się boje zapytać co było inspiracja
No i co Wy na to? 3dpt blastki.
Beta z Ovitrelle jeszcze (z kalkulatora wyszło miedzy 0 a 1), ale takiego progesteronu to nie widziałam od bardzo dawna, a biorę tylko luteinę dowcipną 3x3 i podjęzykową 3x2. I tak zapodam prolutex bo ten głąb znaczy lekarz pewnie uzna ze nie porzeba...
I jak ja mam teraz wytrzymać do piątku i nie zwariować ??? Zen właśnie szlag trafił
[/QUOTE
No jak na moje to wszystko bardzo ładnie. Chciałabym mieć takie wyniki. Chcesz trochę progesteron? Mam na zbyciu 400
A wyobrażacie sobie to spotkanie? To dopiero będą jajaNie to co my cio
Mialam to samo kiedys pisac ze bardzo sie boje bo jak probuje sobie siebie w ciazy takiej zaawansowanej wyobrazic to za cholewcie nie mogeJa też coraz częściej mam czarne myśli i gdyby nie było forum to ta czarna dziura by mnie chyba pochłonęła.
A wiesz że ja kompletnie nie mogę sobie wyobrazić siebie z brzuchem[emoji849]. Próbuje i nic, pustka w głowie. Ja nigdy nie byłam jakaś matką Polką i nie ciągnie mnie do dzieci. Kocham tylko jedno : mojego siostrzeńca [emoji3590].