No, mi też jakoś dziś średnioI ja tez [emoji22][emoji22][emoji22] ale nas wzielo co ;( Ty masz swoje kropki a ja musze zaczynac wszystko od nowa. chyba mam dzisiaj gorszy dzien ;(
reklama
L
Lad
Gość
Nie powiedział mi, mam zrobić betę i jak będzie pozytywna przyjść do niego jeszcze raz.a jakich rozmiarow jest pecherzyk?
Ok, trzymam za słowo. Tylko muszę 2 staniki wziąć [emoji12]Ja czy po alko czy nie to ta sama historia Obiecuje ze sie pojszczasz
bazylia128
Fanka BB :)
Wreszcie znalazlam zastosowanie dla tego aplikatora do luteiny Dzieć się nim bawi już 10 minWiec jeden sobie zostawcie na zaś
Liliana87
Ale słodziak [emoji7][emoji7][emoji7]Wreszcie znalazlam zastosowanie dla tego aplikatora do luteiny [emoji23]Dzieć się nim bawi już 10 min[emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]Wiec jeden sobie zostawcie na zaś [emoji6]
bazylia128
Powinno byc zapisane na tym zdjeciu. Dziwne bo jak juz pecherzyk sie pojawil to powinien go zmierzyc. A dlaczego boisz sie naturalnie zajsc w ciaze?Nie powiedział mi, mam zrobić betę i jak będzie pozytywna przyjść do niego jeszcze raz.
Liliana87
Spokój mi tutaj proszę!I ja tez [emoji22][emoji22][emoji22] ale nas wzielo co ;( Ty masz swoje kropki a ja musze zaczynac wszystko od nowa. chyba mam dzisiaj gorszy dzien ;(
bazylia128
W sensie ze poleci z dwoch frontów ??? Tylko nie rzygaj bo wtedy ja was wszystkie zarzygam i dopiero bedzieOk, trzymam za słowo. Tylko muszę 2 staniki wziąć [emoji12]
bazylia128
O jjjaaaacie AZ sie przestraszylamSpokój mi tutaj proszę!
reklama
Liliana87
Tak mi się przypomniało. Poszlam kiedys z mija Dżulą do siostry. Ona w w ciazy, w łazience leżała luteina. Wyszliśmy z Dżulą juz do domu, idziemy spacerkiem A ona "Ciocia, mogę coś Ciebie zapytać? Bo wiesz , ja wolę wiedzieć A nie potem w szkole mi wyskakuja, zadają pytania A ja nie wiem i siara.. Bo byłam u cioci w łazience, i wiesz, nie grzebałam oczywiscie, ale widziałam bo leżało na wierzchu.. co to jest aplikator do pochwy??".. No myślałam,że padnę [emoji23][emoji23] tłumaczę jej,ze ciocia ma problemy z ciaza i musi leki używać, które sie za pomocą aplikator umieszcza w środku pochwy, ot cala filozofia. " Aaaa. No to już wiem " [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]. Dzieci to jednak lubią nieskomplikowane rzeczy [emoji23]
Podziel się: