reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jeszcze 4. Ale za mna juz 4 ivf i 3 transfery[emoji20] po tym 3 razy ciąża biochemiczna. Ja już powoli przestaje marzyc ze sie uda[emoji20]
Najważniejsze że byłaś u Paśnika, nie łam się [emoji3590] Z jego pomocą z pewnością któryś z tych 4 kropeczków z tobą zostanie [emoji3590]

Dz

Dziekuje kochana. Boze dziewczyny jak sie uda do chyba do Częstochowy na kolanach pójdę . Mam dni ze mysle pozytywnie ale mam dni ze mam takiego dola zw ryczec mi sie chce[emoji24]
Ja też coraz częściej mam czarne myśli i gdyby nie było forum to ta czarna dziura by mnie chyba pochłonęła.
A wiesz że ja kompletnie nie mogę sobie wyobrazić siebie z brzuchem[emoji849]. Próbuje i nic, pustka w głowie. Ja nigdy nie byłam jakaś matką Polką i nie ciągnie mnie do dzieci. Kocham tylko jedno : mojego siostrzeńca [emoji3590].

Ja też coraz częściej mam czarne myśli i gdyby nie było forum to ta czarna dziura by mnie chyba pochłonęła.
A wiesz że ja kompletnie nie mogę sobie wyobrazić siebie z brzuchem[emoji849]. Próbuje i nic, pustka w głowie. Ja nigdy nie byłam jakaś matką Polką i nie ciągnie mnie do dzieci. Kocham tylko jedno : mojego siostrzeńca [emoji3590].
To mam podobnie, z tym, że serio do żadnego dziecka mnie nie ciągnie ale swoje pragnę mieć, przytulić w końcu... A mimo tych ciąż to też nie wyobrażam siebie z brzuchem, nawet nie wierzę, że kiedykolwiek zobaczę dzieciątko na usg bo nigdy nic takiego nie widziałam u siebie...

Wydaje mi się że zaczniesz myśleć jaj już pojawi się dziecko.Ja tak mam ..Bo wcześniej myślałam tylko o jednym i nawet że względu czysto finansowego nie myślałam o powrocie.Wstepnie stwierdziliśmy że wracamy za około 1.5 roku.Mieszkammy w 30 metrowym studio o 2 dziś ko w drodze więc to jest ten moment.Znajomi rodzina namawiają zjeżdżać!!!!Mimo iż mam tu dużo znajomych braci z rodzinami to tęsknię za domem.
Niekoniecznie. Ja mam dziecko, drugie w drodze i to mnie utwierdzilo w decyzji o zostaniu tutaj.
Ale ja warunki mieszkaniowe mam super, dla.mojej corki dom jest tutaj, Polska to dla niej tylko Swieta i Dziadkowie.

reklama
Niekoniecznie. Ja mam dziecko, drugie w drodze i to mnie utwierdzilo w decyzji o zostaniu tutaj.
Ale ja warunki mieszkaniowe mam super, dla.mojej corki dom jest tutaj, Polska to dla niej tylko Swieta i Dziadkowie.
Właśnie tak jak piszesz, skoro jesteś szczęśliwa to po cholerę to zmieniać[emoji8].
Często jest tak, że będąc z dala od swoich bliskich, idealizujemy ich. I tak jest z naszą Polską - jak się w niej nie mieszka to się ją mocno kocha [emoji849].
Masz rację, nie wracaj jak ci tam dobrze. Nic na siłę [emoji8]

Do góry