reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja mam taki zwykły wibrator, pierwszy jaki kupiłam w ogóle, niechcący trochę za duży, nie zobaczyłam na rozmiary. :D jeszcze nie pracowałam w tym sklepie. Mam stymulator bezdotykowy, lubrykanty, bieliznę, opaski na oczy. Teraz rozglądam się za super koralikami analnymi, bo korki nie bardzo do mnie przemawiają. Także luz możecie pytać, jestem na te sprawy otwarta. :D
o ja pierdziele a co to jest stymulator bezdotykowy? Kroliki analne? Aha juz wiem to do dupki ;)

reklama
Tak oplaca. Ale zwreaca sie poo jakis 3 latach. Ja tez mam bo wiadomo ze z pracy po znajomosci taniej ale tez dostalam 80 procent dofinansowania. Teraz rusza bardzo duzo projektow dofinansujacych. Tylko wiadomo do tego musisz miec odpowiedni piec najlepeiej pompe ciepla, i kaloryfarey. Ogrzewanie najlpeiej podlogowe. Wiec u mnie cala podloge zrywali.
Mamy piec na ekogroszek i częściowo podłogówkę. Jedna pani wyliczyła nam kosz założenia instalacji na 25 tys z czego tylko 5 dofinansowania

Kochane dziś 3 dzień stymulacji, a od wczoraj jakieś pieczenie i podrażnienie się pojawiło😓 mam ostatnia globulkę macmiroru i zastanawiam się czy mogę użyć? 🤔 Miała któraś z Was taka sytuację przy stymulacji? Mnie już męczy jedno jajo, aż dziwne. Mam nadzieję, że bierze się do roboty😅
@Tasza a Ty dziś nie powtarzalas bety?

To idziemy podobnie, ja dziś 4 dzień i jajniki dają o sobie znać :) Dwa dni temu też miałam jakieś podrażenienie, ale przeszło

Dziewczyny jak tak poczytalam o tym jak piszecie o zarobkach w Polsce w tym w moim Gdańsku to aż mnie zmrozilo... Ja chyba nigdy nie wrócę bo to jakaś przepaść :( Nie miałam nawet świadomości że zarobki są nadal takie marne, przecież na jedną procedurę to kilka lat trzeba z tego odkładać...

Słodziaki te Twoje psy 🥰 nasz maluch tez obzarciuch ale jak mu mięskiem nie pachnie to nie pożre 🤪a chrupki w sensie sucha karmę to do łóżka przynosi i jak już nie ma siły jeść to sobie na nią patrzy i wącha...
A borowina super! Właśnie sobie zaaplikowałam i mega przyjemnie. Ja wcześniej robiłam okłady z oleju rycynowego na brzuch, tez detoksykuje i tez na to kładłam termofor. Tylko mało systematyczna byłam, teraz w borowina będę się starać 😇
No to moje sobie pod koldra chowaja, kazdy pod swoja bo Alutka spiz Łukaszem pod koldra a Ozi ze mna. I nie daj boze jak by Ozi nawet nie chcacy trafil na cos Alutkowej to go zgryzie i od razu atakuje a ten bidny nawet nie wie o co chodzi. Ale o oleju nie slyszalam, o co w tym chodzi? Mnie to wystarczy podpuscic i wszystkiego sprobuje ;) A te borowiny to fajne tak, a nie zdziwilas sie jakie ciezkie w opakowaniu? ;)

reklama
Do góry