Ale super! teraz niech pięknie przyrastaWłaśnie dostałam telefon od GP
8dpt-beta HCG 53
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
jexzuuu to bardzo dobrzeWłaśnie dostałam telefon od GP
8dpt-beta HCG 53
L
Lad
Gość
Tak, to są oleje naturalne, podpalamy świeczkę, ona pali się chwilę i rozlewamy na ciało. Świetne są!O kurcze ale to chodzi o ten wosk tak ?
Gratulacje [emoji8]Właśnie dostałam telefon od GP
8dpt-beta HCG 53
L
Lad
Gość
Super! ♥Właśnie dostałam telefon od GP
8dpt-beta HCG 53
Netiaskitchen
No o bólu jajników w czasie stymulacji to mogę z Tobą śmiało pogadać Mnie bolały oba od kiedy pecherzyki zaczęły rosnąć. Nie był to straszny ból, ale na pewno bylo to mocno nieprzyjemne. Kiedy masz podgląd?Kochane dziś 3 dzień stymulacji, a od wczoraj jakieś pieczenie i podrażnienie się pojawiło mam ostatnia globulkę macmiroru i zastanawiam się czy mogę użyć? Miała któraś z Was taka sytuację przy stymulacji? Mnie już męczy jedno jajo, aż dziwne. Mam nadzieję, że bierze się do roboty
@Tasza a Ty dziś nie powtarzalas bety?
Netiaskitchen
WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!Gratulacje [emoji8]
Bosko!!! GRATULACJE!!!!
bazylia128
Tak oplaca. Ale zwreaca sie poo jakis 3 latach. Ja tez mam bo wiadomo ze z pracy po znajomosci taniej ale tez dostalam 80 procent dofinansowania. Teraz rusza bardzo duzo projektow dofinansujacych. Tylko wiadomo do tego musisz miec odpowiedni piec najlepeiej pompe ciepla, i kaloryfarey. Ogrzewanie najlpeiej podlogowe. Wiec u mnie cala podloge zrywali.A ja mam pytanie odnośnie fotowoltaiki. Czy to się opłaca bo ostatnio się nad tym zastanawialiśmy z mężem?
Już jutro kurcze, ale szybko coś się zaczęło dziać. W sumie mam dawkę 300j Nie pamiętam jak było przy ostatniej stymulacji, bo to już prawie rok minął. Wytrzymam do jutra i mam nadzieję, że to pieczenie to nie taka wielka przeszkodza.No o bólu jajników w czasie stymulacji to mogę z Tobą śmiało pogadać Mnie bolały oba od kiedy pecherzyki zaczęły rosnąć. Bje był to straszny ból, ale na lewno bylo to mocno nieprzyjemne. Kiedy masz podgląd?
A Ty jak się czujesz? Przeziębieniowo i po tranaferze?
@Laurka2019 super wynik oby tak dalej!
reklama
Aduś16
Cudownie!!!!! Sikaniec jednak okazał się oszukancemWłaśnie dostałam telefon od GP
8dpt-beta HCG 53
Podziel się: