Oooooo ciekawe , ciekawe moje libido po stymulacjach było na poziomie - 100dojście na szczyt kosztowało mojego Pysiulka duuuuuzo więcej pracy teraz już jest ok , ale takim gadżetem bym nie wzgardziłaStymulator bezdotykowy łechtaczki jest takim urządzeniem które wytwarza powietrze takim języczkiem w środku urządzenia. To białe czyli nasadka otula łechtaczkę a ten jezyczek w środku już nie, on wytwarza powietrze, które stuka w łechtaczkę właśnie. są różne jeśli chodzi o desing ale działanie to samo.
Ja mam Satifyer Penguin a pokazuje wam teraz Womanizer Liberty. Całkiem inne uczucie niż wibracje, nawet lepsze od wibracji.
Zobacz załącznik 1081831
reklama
Aduś16
Fanka BB :)
Hej, u kogo w Invicta Gdańsk jesteś? czy 2 blastki podali Ci z konkretnej przyczyny?Invicta Gdańsk, miałam transfer 2 blastek. Dzisiaj 1 weryfikacje miałam. Ogólnie stresuje się strasznie, mam dość tej niepewnosci i jestem zmęczona...
Używam- polecamŚwiece do masażu wymiatają w ogóle! Pięknie pachną i idealnie się dzięki nimi masuje. ;p
Aż zaglądalam dlaczego to tyle waży bo przecież tylko 5 plastrów w opakowaniu, mega ciężkie a olej rycynowy działa właśnie podobnie bo oczyszcza tam wszystko i usprawnia przepływ krwi do macicy, udrażnia...No mega. Trzeba namoczyć szmatkę bawełniana w oleju, położyć na brzuszku, przykryć ręcznikiem, termofor i kocyk i leżanko do godziny. Ta szmatkę można użyć nawet do 30 razy tylko przechowuj w lodowce w między czasie i dokładaj oleju. Naprawdę za darmo to wychodzi a podobno dobre efekty
Olej rycynowy na stany zapalne | HPMblog
Kiedyś olej rycynowy kojarzył mi się tylko i wyłącznie ze środkiem przeczyszczającym. Potem odkryłam jego właściwości pielęgnacyjne. Stosowałam go często na wzmocnienie i porost włosów, na rozdwojone końcówki, na rzęsy i brwi. Zresztą stosuję do dzisiaj. Efekty są zachwycające. Zdrowe włosy...
www.hpmblog.pl
L
Lad
Gość
Taki stymulator jest świetny podczas klasycznego stosunku, trzeb a tylko sobie wygodna pozycje dobra do swojego stymulatora. Partner jest wtedy jeszcze bardziej zadowolony z naszego szczytowania bo po prostu orgazm łechtaczkowy jest mega intensywny.Oooooo ciekawe , ciekawe moje libido po stymulacjach było na poziomie - 100dojście na szczyt kosztowało mojego Pysiulka duuuuuzo więcej pracy teraz już jest ok , ale takim gadżetem bym nie wzgardziła
bazylia128
Nie wiem ile macie m kwadratowych, gdzie mieszkacie, jaki dach to sa bardzo wazne info. Poczekajcie bo teraz ruszaja i gminne i powiatowe dofinansowania. U mnie to oczywiscie lukasz ogarnal. Szef bez butow chodzi. Ogolnie to czeka was wizyta rzeczoznawcy. To najczesciej budowlaniec, jesli nie macie projektu domu to wiecej roboty. On musi dokladnie pomierzyc dom. Wazne jest tez grubosc muru i czym jest ocieplany.Mamy piec na ekogroszek i częściowo podłogówkę. Jedna pani wyliczyła nam kosz założenia instalacji na 25 tys z czego tylko 5 dofinansowania
Laurka2019
Dziewczyny ale mnie serce boli z emocji.
Nie mogę uwierzyc
Wiem,ze jeszcze daleka droga przed Nami,ale ciesze się ze beta ruszyła i tak dobrze prognozuje o Boże co za dzień..
Nie wierze zbytnio w przesady,ale ubralam dziś kolczyki ślubne na szczęście
A oto moj sikaniec z dzisiaj, czułość 25, myślałam ze powyzej 15 juz bedzie gruba krecha.
Nie mogę uwierzyc
Wiem,ze jeszcze daleka droga przed Nami,ale ciesze się ze beta ruszyła i tak dobrze prognozuje o Boże co za dzień..
Nie wierze zbytnio w przesady,ale ubralam dziś kolczyki ślubne na szczęście
A oto moj sikaniec z dzisiaj, czułość 25, myślałam ze powyzej 15 juz bedzie gruba krecha.
Załączniki
bazylia128
@mary.m a dlaczego ty sie nie chcesz dopisac do kalendarza ciagle sie tylko z nami smiejesz a jakbys z boczku siedziala. Nawet nie wiem kiedy masz urodzinyCuuudownie ❤ ❤ ❤ Kciuki za piękny przyrost
bazylia128
Nie ma zdjecia, wrzuc jeszcze razDziewczyny ale mnie serce boli z emocji.
Nie mogę uwierzyc
Wiem,ze jeszcze daleka droga przed Nami,ale ciesze się ze beta ruszyła i tak dobrze prognozuje.
A oto moj sikaniec z dzisiaj, czułość 25.
reklama
JeczacaMarta
Aktywna w BB
.
Ostatnia edycja:
Podziel się: