reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Stymulator bezdotykowy łechtaczki jest takim urządzeniem które wytwarza powietrze takim języczkiem w środku urządzenia. To białe czyli nasadka otula łechtaczkę a ten jezyczek w środku już nie, on wytwarza powietrze, które stuka w łechtaczkę właśnie. :) są różne jeśli chodzi o desing ale działanie to samo. :)
Ja mam Satifyer Penguin :p a pokazuje wam teraz Womanizer Liberty. Całkiem inne uczucie niż wibracje, nawet lepsze od wibracji. :)
Zobacz załącznik 1081831
Oooooo ciekawe , ciekawe 🤔🤔moje libido po stymulacjach było na poziomie - 100😫dojście na szczyt kosztowało mojego Pysiulka duuuuuzo więcej pracy 😂😂teraz już jest ok , ale takim gadżetem bym nie wzgardziła 😉

reklama
Aż zaglądalam dlaczego to tyle waży 😉bo przecież tylko 5 plastrów w opakowaniu, mega ciężkie 😅 a olej rycynowy działa właśnie podobnie bo oczyszcza tam wszystko i usprawnia przepływ krwi do macicy, udrażnia...No mega. Trzeba namoczyć szmatkę bawełniana w oleju, położyć na brzuszku, przykryć ręcznikiem, termofor i kocyk i leżanko do godziny. Ta szmatkę można użyć nawet do 30 razy tylko przechowuj w lodowce w między czasie i dokładaj oleju. Naprawdę za darmo to wychodzi a podobno dobre efekty 😘

Oooooo ciekawe , ciekawe 🤔🤔moje libido po stymulacjach było na poziomie - 100😫dojście na szczyt kosztowało mojego Pysiulka duuuuuzo więcej pracy 😂😂teraz już jest ok , ale takim gadżetem bym nie wzgardziła 😉
Taki stymulator jest świetny podczas klasycznego stosunku, trzeb a tylko sobie wygodna pozycje dobra do swojego stymulatora. :D Partner jest wtedy jeszcze bardziej zadowolony z naszego szczytowania bo po prostu orgazm łechtaczkowy jest mega intensywny. :)

Mamy piec na ekogroszek i częściowo podłogówkę. Jedna pani wyliczyła nam kosz założenia instalacji na 25 tys z czego tylko 5 dofinansowania
Nie wiem ile macie m kwadratowych, gdzie mieszkacie, jaki dach to sa bardzo wazne info. Poczekajcie bo teraz ruszaja i gminne i powiatowe dofinansowania. U mnie to oczywiscie lukasz ogarnal. Szef bez butow chodzi. Ogolnie to czeka was wizyta rzeczoznawcy. To najczesciej budowlaniec, jesli nie macie projektu domu to wiecej roboty. On musi dokladnie pomierzyc dom. Wazne jest tez grubosc muru i czym jest ocieplany.

Dziewczyny ale mnie serce boli z emocji.
Nie mogę uwierzyc😃
Wiem,ze jeszcze daleka droga przed Nami,ale ciesze się ze beta ruszyła i tak dobrze prognozuje♥️ o Boże co za dzień..
Nie wierze zbytnio w przesady,ale ubralam dziś kolczyki ślubne na szczęście 😁
A oto moj sikaniec z dzisiaj, czułość 25, myślałam ze powyzej 15 juz bedzie gruba krecha.

Załączniki

• IMG_20200217_102433.jpg
    IMG_20200217_102433.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 85
reklama
Do góry