bazylia128
Fanka BB :)
Pewnie ze mozesz tylko napisz wiecej gdzie sie leczysz, numer stopy i jaka maszdate urodzinHeja, mogę dołączyć?
Dzisiaj u mnie 4dpt i wariuje strasznie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie ze mozesz tylko napisz wiecej gdzie sie leczysz, numer stopy i jaka maszdate urodzinHeja, mogę dołączyć?
Hmmmm czy ćwiczę to może za dużo powiedziane próbuje ćwiczyć odkąd moja tarczyca fiksuje nie mogę nic super wysiłkowego . Pilates , joga jest super w moim przypadku . Apka z diet by ann. Miesięcznie chyba 30 zł kosztuje nieograniczony dostęp do treningów . Ćwiczenia z gumami, joga, abs, cardio - każdy znajdzie coś dla siebie ! Wybierasz poziom trudności i leciszAh to Ty ta jogę ćwiczysz , miałam pytać kto, bo mi się zapomniało. Co to za aplikacje masz?
O to super jaki protokół i czym się stymulujesz? W kupie raźniej Jeszcze chyba @bazylia128 niedługo zaczyna?
Stymulator bezdotykowy łechtaczki jest takim urządzeniem które wytwarza powietrze takim języczkiem w środku urządzenia. To białe czyli nasadka otula łechtaczkę a ten jezyczek w środku już nie, on wytwarza powietrze, które stuka w łechtaczkę właśnie. są różne jeśli chodzi o desing ale działanie to samo.o ja pierdziele a co to jest stymulator bezdotykowy? Kroliki analne? Aha juz wiem to do dupki
Jeszcze numer biustonoszaPewnie ze mozesz tylko napisz wiecej gdzie sie leczysz, numer stopy i jaka maszdate urodzin
Hej. Ja 5dpt i też wariuje bo dziś zauważyłam plamienie.Heja, mogę dołączyć?
Jak najbardziej. Ciągle musimy domawiać bo ciągle mało i mało.I scodza wam takie buty ?
Aż zaglądalam dlaczego to tyle waży bo przecież tylko 5 plastrów w opakowaniu, mega ciężkie a olej rycynowy działa właśnie podobnie bo oczyszcza tam wszystko i usprawnia przepływ krwi do macicy, udrażnia...No mega. Trzeba namoczyć szmatkę bawełniana w oleju, położyć na brzuszku, przykryć ręcznikiem, termofor i kocyk i leżanko do godziny. Ta szmatkę można użyć nawet do 30 razy tylko przechowuj w lodowce w między czasie i dokładaj oleju. Naprawdę za darmo to wychodzi a podobno dobre efektyNo to moje sobie pod koldra chowaja, kazdy pod swoja bo Alutka spiz Łukaszem pod koldra a Ozi ze mna. I nie daj boze jak by Ozi nawet nie chcacy trafil na cos Alutkowej to go zgryzie i od razu atakuje a ten bidny nawet nie wie o co chodzi. Ale o oleju nie slyszalam, o co w tym chodzi? Mnie to wystarczy podpuscic i wszystkiego sprobuje A te borowiny to fajne tak, a nie zdziwilas sie jakie ciezkie w opakowaniu?
O tym samym pomyslalam czytajac. W mojej branzy niby ogolnie zarabia sie niezle, nawet w PL, ale i tak mysle, ze maks polowe z tego co tu...Dziewczyny jak tak poczytalam o tym jak piszecie o zarobkach w Polsce w tym w moim Gdańsku to aż mnie zmrozilo... Ja chyba nigdy nie wrócę bo to jakaś przepaść Nie miałam nawet świadomości że zarobki są nadal takie marne, przecież na jedną procedurę to kilka lat trzeba z tego odkładać...