reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ah to Ty ta jogę ćwiczysz 😃, miałam pytać kto, bo mi się zapomniało. Co to za aplikacje masz?
Hmmmm czy ćwiczę to może za dużo powiedziane 😄próbuje ćwiczyć 😂😂😂odkąd moja tarczyca fiksuje nie mogę nic super wysiłkowego . Pilates , joga jest super w moim przypadku . Apka z diet by ann. Miesięcznie chyba 30 zł kosztuje nieograniczony dostęp do treningów . Ćwiczenia z gumami, joga, abs, cardio - każdy znajdzie coś dla siebie ! Wybierasz poziom trudności i lecisz 😎

o ja pierdziele a co to jest stymulator bezdotykowy? Kroliki analne? Aha juz wiem to do dupki ;)
Stymulator bezdotykowy łechtaczki jest takim urządzeniem które wytwarza powietrze takim języczkiem w środku urządzenia. To białe czyli nasadka otula łechtaczkę a ten jezyczek w środku już nie, on wytwarza powietrze, które stuka w łechtaczkę właśnie. :) są różne jeśli chodzi o desing ale działanie to samo. :)
Ja mam Satifyer Penguin :p a pokazuje wam teraz Womanizer Liberty. Całkiem inne uczucie niż wibracje, nawet lepsze od wibracji. :)
IMG_20200217_201414.jpg

No to moje sobie pod koldra chowaja, kazdy pod swoja bo Alutka spiz Łukaszem pod koldra a Ozi ze mna. I nie daj boze jak by Ozi nawet nie chcacy trafil na cos Alutkowej to go zgryzie i od razu atakuje a ten bidny nawet nie wie o co chodzi. Ale o oleju nie slyszalam, o co w tym chodzi? Mnie to wystarczy podpuscic i wszystkiego sprobuje ;) A te borowiny to fajne tak, a nie zdziwilas sie jakie ciezkie w opakowaniu? ;)
Aż zaglądalam dlaczego to tyle waży 😉bo przecież tylko 5 plastrów w opakowaniu, mega ciężkie 😅 a olej rycynowy działa właśnie podobnie bo oczyszcza tam wszystko i usprawnia przepływ krwi do macicy, udrażnia...No mega. Trzeba namoczyć szmatkę bawełniana w oleju, położyć na brzuszku, przykryć ręcznikiem, termofor i kocyk i leżanko do godziny. Ta szmatkę można użyć nawet do 30 razy tylko przechowuj w lodowce w między czasie i dokładaj oleju. Naprawdę za darmo to wychodzi a podobno dobre efekty 😘

reklama
Dziewczyny jak tak poczytalam o tym jak piszecie o zarobkach w Polsce w tym w moim Gdańsku to aż mnie zmrozilo... Ja chyba nigdy nie wrócę bo to jakaś przepaść :( Nie miałam nawet świadomości że zarobki są nadal takie marne, przecież na jedną procedurę to kilka lat trzeba z tego odkładać...
O tym samym pomyslalam czytajac. W mojej branzy niby ogolnie zarabia sie niezle, nawet w PL, ale i tak mysle, ze maks polowe z tego co tu...

Do góry