reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja tez zle wyglądam. Odstawilam wszelkie kosmetyki bo nie wiem co moge a co nie a zwykly krem nawilzajacy mnie wysusza. Wiec mam buzie szorstka jak tarka:/ tez mnie tylko muli..ale zeby zwymiotowac to nie. Chociaz juz ryczalam (zawsze placze przy wymiotach;)) bo myslalam ze pojdzie. Siemie lniane oby Ci podeszlo:):)
Mnie odrzuca. Tak jak dla Dakity Sandra jest bliska, tak dla mnie Ty i Artemida bo mialysmy transfery calkiem blisko. :):)
Miło mi bardzo;) wszystkie jesteście mi bliskie. Sobie mozemy razem ponarzekać, pośmiać się, pocisnąć;) A najlepsze są dobre rady;) Ja mam w pudełeczku krem do twarzy z CBD, siostra sobie zamówiła to zielone jak miala problemy ze skórą, okazało się że jest w ciazy, nie używała A później przeczytała,że może.. trochę mi odłożyła. Jest tłusty ale moment się wchłania. Czasem jak już mam bardzo sucha to sobie nim posmaruje. A na codzień używam bostetr i krem z Perfecty, taki fenomen C, +30 Z wit. C. Nie wiem czy można ale jest super. A najlepiej trzymać to w lodówce i zimnym potraktować facjate;) no i zaczelam wieczorem robic ten peeleng od babci Agafi. Fajowa po nim skóra.

W grupie zawsze raźniej :) dziękuje za tak miłe przyjęcie :) :)
u nas invitro będzie robione ze względu na endometriozę. Choć po przeczytaniu naszych wyników lekarka stwierdziła ze to niepłodność idiopatyczna bo wyniki mamy super. Szkoda ze mąż będzie dopiero w kwietniuuuuu.... jak ja wytrzymam tyle czasu bez starań xD haahhaha
Hej ☺️
U mnie to samo Endomenda i wyniki super
Miałaś już jakieś operacje ?Ja jestem po drugiej..
Transfer całe szczęście już w środę 😋😊

reklama
Do góry