No co, muszę sobie jakoś radzić bo by mnie zajechał [emoji23]Bo Ty wtedy na automacie jedziesz, biegi się same zmieniają [emoji1787]
reklama
Jakoś tak te rozmowy nam się nie kleją, co nie?No ja nie wiem dziewczyny, widzę że coś nie możemy wspólnego języka znaleźć [emoji23][emoji23][emoji23]
A przede wszystkim będzie bidulka musiała odstawić te swoje dragi [emoji41]Nooooooooo i takie wiadomosci mi sie podobaja [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] Ty moja panikaro !!!!!!!!!!!!! Czyli masz 4 zarodki plus jedna w sobie tak? Wiesz ile kobiet tu marzy zeby miec taki wynik? Bardzo sie ciesze ze idziesz do pracy. Nareszcie bedziesz harowac razem z nami jak sie pracuje to to zycie jest roche inne. Bedziesz przebywac z ludzmi, bedziesz musiala umyc wlosy, bedziesz miala o sobie lepsze mniemanie, bedziesz wsrod ludziskow i zajmowac mysli czyms innym niz in vitro, bedziesz lepiej spala i w koncu bedzie tak wiesz normalnie, zyciowo bo przeciez tak czy siak w koncu bys musiala isc do tej pracy co nie? A przede wszystkim bedziesz bardziej zorganizowana wiem to po sobie im wiecej czasu tym go mniej NO NORMALNIE SUPCIO MASZ DZISIAJ DZIEN ja ide biegac moze znowu sie uda dostac mikro orgazmu OBY
NadziejaJest
Fanka BB :)
Ja tez zle wyglądam. Odstawilam wszelkie kosmetyki bo nie wiem co moge a co nie a zwykly krem nawilzajacy mnie wysusza. Wiec mam buzie szorstka jak tarka:/ tez mnie tylko muli..ale zeby zwymiotowac to nie. Chociaz juz ryczalam (zawsze placze przy wymiotach) bo myslalam ze pojdzie. Siemie lniane oby Ci podeszloKtoś tutaj napisał,ze chyba do 9 tygodnia nie ma objawow,ze to raczej działa podświadomość. Też tak mam, czasem w dzień moment i drzemka, budzę się po 4 i mam problem ze spaniem. Mnie brzuch na dole dość często cmi. Na przemian, raz z jednej raz z drugiej. Generalnientwrwz jak duzi leżę to średnio się czuje. Właśnie poitwieralam okna i wietrze,żeby powietrza złapać. Jestem blada i mam siniaki pod oczami. No i trochę schudłam. Ale jem normalnie w sensie nie mam apetytu ale pilnuje zeby zjesc sniadanie, obiad i kolację. Też mnie muli , mdli ale nie wymiotowalam jeszcze. Maz wrocil z apteki i nie sprzedali mu żadnej osłonki. Powiedzieli że w 1 trymestrze absolutnie. Ze jogurty to też nie za bardzo bo one zakwaszaja organizm. Zaraz pojedzie do zielarskiego i kupi mi siemienie lniane, jakieś mielone to sobie będę dosypywala gdzie sie da no i rumianek moj wybawca.
Mnie odrzuca. Tak jak dla Dakity Sandra jest bliska, tak dla mnie Ty i Artemida bo mialysmy transfery calkiem blisko.
No co, muszę sobie jakoś radzić bo by mnie zajechał [emoji23]
Liliana87
Odpoczywam, leżę już mnie plecy bolą..Moje łożysko jest nisko, przy ujściu i może robić takie „niespodzianki”. Z dzieckiem wszystko Ok czytałam i pytałam się o to łożysko to powiedzieli, że pracuje ono tak samo tylko jego miejsce jest inne ale w 90% przypadków przemieści się
Brązowe „glutki” miałam często. Raz była to kawa z mlekiem a raz biały. Nawet ten brąz potrafi nieźle zepsuć humor [emoji58]
Ale on jest lepszy niż krew, a plamienia w ciąży to normalne nie każda je ma aaale bardzo duża cześć
Odpoczywaj i leż, nie przejmuj się „koleżanką” niestety jest to zazdrość, w pełni ją rozumiem. Ale gdy moja koleżanka zachodziła w ciąże to też się cieszyłam chociaż pózniej łzy poleciały .. No ale ona ewidentnie nie może się z tym pogodzić. I to nie jest Twoja wina, nic złego nie zrobiłaś. Dbaj o siebie i o kropka bo to serio szybko mija [emoji4] ja niedawno transfer miałam a tu za rogiem 2 trymestr. Trzymam kciuki !! [emoji1307][emoji1307]
Jak już wiosna przyjdzie pełną parą to nam wszystkim będzie lepiej
Koleżanka nie będę się przejmowala. Wszystkiego dobrego! Buziaki!
Netiaskitchen
4 total. Czyli jeden Kropek ze mną plus 3 zamrożoneNooooooooo i takie wiadomosci mi sie podobaja Ty moja panikaro !!!!!!!!!!!!! Czyli masz 4 zarodki plus jedna w sobie tak? Wiesz ile kobiet tu marzy zeby miec taki wynik? Bardzo sie ciesze ze idziesz do pracy. Nareszcie bedziesz harowac razem z nami jak sie pracuje to to zycie jest roche inne. Bedziesz przebywac z ludzmi, bedziesz musiala umyc wlosy, bedziesz miala o sobie lepsze mniemanie, bedziesz wsrod ludziskow i zajmowac mysli czyms innym niz in vitro, bedziesz lepiej spala i w koncu bedzie tak wiesz normalnie, zyciowo bo przeciez tak czy siak w koncu bys musiala isc do tej pracy co nie? A przede wszystkim bedziesz bardziej zorganizowana wiem to po sobie im wiecej czasu tym go mniej NO NORMALNIE SUPCIO MASZ DZISIAJ DZIEN ja ide biegac moze znowu sie uda dostac mikro orgazmu OBY
Netiaskitchen
Pogadamy za jakiś czas jak przytulisz swoje nowonarodzone dziecię (albo lepiej, jak dziecię zacznie chodzić ) jak to można nie być zorganizowanym z małym dzieckiem w domuNooooooooo i takie wiadomosci mi sie podobaja Ty moja panikaro !!!!!!!!!!!!! Czyli masz 4 zarodki plus jedna w sobie tak? Wiesz ile kobiet tu marzy zeby miec taki wynik? Bardzo sie ciesze ze idziesz do pracy. Nareszcie bedziesz harowac razem z nami jak sie pracuje to to zycie jest roche inne. Bedziesz przebywac z ludzmi, bedziesz musiala umyc wlosy, bedziesz miala o sobie lepsze mniemanie, bedziesz wsrod ludziskow i zajmowac mysli czyms innym niz in vitro, bedziesz lepiej spala i w koncu bedzie tak wiesz normalnie, zyciowo bo przeciez tak czy siak w koncu bys musiala isc do tej pracy co nie? A przede wszystkim bedziesz bardziej zorganizowana wiem to po sobie im wiecej czasu tym go mniej NO NORMALNIE SUPCIO MASZ DZISIAJ DZIEN ja ide biegac moze znowu sie uda dostac mikro orgazmu OBY
Liliana87
No, a ja tam mam nadzieję,ze Netiaskitchen na długo do tej pracy nie wróci [emoji39][emoji39][emoji39]Nooooooooo i takie wiadomosci mi sie podobaja [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] Ty moja panikaro !!!!!!!!!!!!! Czyli masz 4 zarodki plus jedna w sobie tak? Wiesz ile kobiet tu marzy zeby miec taki wynik? Bardzo sie ciesze ze idziesz do pracy. Nareszcie bedziesz harowac razem z nami jak sie pracuje to to zycie jest roche inne. Bedziesz przebywac z ludzmi, bedziesz musiala umyc wlosy, bedziesz miala o sobie lepsze mniemanie, bedziesz wsrod ludziskow i zajmowac mysli czyms innym niz in vitro, bedziesz lepiej spala i w koncu bedzie tak wiesz normalnie, zyciowo bo przeciez tak czy siak w koncu bys musiala isc do tej pracy co nie? A przede wszystkim bedziesz bardziej zorganizowana wiem to po sobie im wiecej czasu tym go mniej NO NORMALNIE SUPCIO MASZ DZISIAJ DZIEN ja ide biegac moze znowu sie uda dostac mikro orgazmu OBY
reklama
Netiaskitchen
Spoko, rozpiska mówi że jeszcze dziś i jutro mogę być na dragachTo luzA przede wszystkim będzie bidulka musiała odstawić te swoje dragi [emoji41]
Ostatnia edycja:
Podziel się: