reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nooooooooo i takie wiadomosci mi sie podobaja :-) :) :-) :) :-) :) :-) :) [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] Ty moja panikaro !!!!!!!!!!!!! Czyli masz 4 zarodki plus jedna w sobie tak? Wiesz ile kobiet tu marzy zeby miec taki wynik? Bardzo sie ciesze ze idziesz do pracy. Nareszcie bedziesz harowac razem z nami :-) :):-) :):-) :):-D:-D:-D jak sie pracuje to to zycie jest roche inne. Bedziesz przebywac z ludzmi, bedziesz musiala umyc wlosy, bedziesz miala o sobie lepsze mniemanie, bedziesz wsrod ludziskow i zajmowac mysli czyms innym niz in vitro, bedziesz lepiej spala i w koncu bedzie tak wiesz normalnie, zyciowo bo przeciez tak czy siak w koncu bys musiala isc do tej pracy co nie? ;) A przede wszystkim bedziesz bardziej zorganizowana wiem to po sobie im wiecej czasu tym go mniej ;) NO NORMALNIE SUPCIO MASZ DZISIAJ DZIEN :) ja ide biegac moze znowu sie uda dostac mikro orgazmu ;)OBY ;)
A przede wszystkim będzie bidulka musiała odstawić te swoje dragi [emoji41]

Ktoś tutaj napisał,ze chyba do 9 tygodnia nie ma objawow,ze to raczej działa podświadomość. Też tak mam, czasem w dzień moment i drzemka, budzę się po 4 i mam problem ze spaniem. Mnie brzuch na dole dość często cmi. Na przemian, raz z jednej raz z drugiej. Generalnientwrwz jak duzi leżę to średnio się czuje. Właśnie poitwieralam okna i wietrze,żeby powietrza złapać. Jestem blada i mam siniaki pod oczami. No i trochę schudłam. Ale jem normalnie w sensie nie mam apetytu ale pilnuje zeby zjesc sniadanie, obiad i kolację. Też mnie muli , mdli ale nie wymiotowalam jeszcze. Maz wrocil z apteki i nie sprzedali mu żadnej osłonki. Powiedzieli że w 1 trymestrze absolutnie. Ze jogurty to też nie za bardzo bo one zakwaszaja organizm. Zaraz pojedzie do zielarskiego i kupi mi siemienie lniane, jakieś mielone to sobie będę dosypywala gdzie sie da ;) no i rumianek;) moj wybawca.
Ja tez zle wyglądam. Odstawilam wszelkie kosmetyki bo nie wiem co moge a co nie a zwykly krem nawilzajacy mnie wysusza. Wiec mam buzie szorstka jak tarka:/ tez mnie tylko muli..ale zeby zwymiotowac to nie. Chociaz juz ryczalam (zawsze placze przy wymiotach;)) bo myslalam ze pojdzie. Siemie lniane oby Ci podeszlo:):)
Mnie odrzuca. Tak jak dla Dakity Sandra jest bliska, tak dla mnie Ty i Artemida bo mialysmy transfery calkiem blisko. :):)

Moje łożysko jest nisko, przy ujściu i może robić takie „niespodzianki”. Z dzieckiem wszystko Ok ;) czytałam i pytałam się o to łożysko to powiedzieli, że pracuje ono tak samo tylko jego miejsce jest inne ;) ale w 90% przypadków przemieści się ;)

Brązowe „glutki” miałam często. Raz była to kawa z mlekiem a raz biały. Nawet ten brąz potrafi nieźle zepsuć humor [emoji58]
Ale on jest lepszy niż krew, a plamienia w ciąży to normalne ;) nie każda je ma aaale bardzo duża cześć ;)
Odpoczywaj i leż, nie przejmuj się „koleżanką” niestety jest to zazdrość, w pełni ją rozumiem. Ale gdy moja koleżanka zachodziła w ciąże to też się cieszyłam chociaż pózniej łzy poleciały .. No ale ona ewidentnie nie może się z tym pogodzić. I to nie jest Twoja wina, nic złego nie zrobiłaś. Dbaj o siebie i o kropka ;) bo to serio szybko mija [emoji4] ja niedawno transfer miałam a tu za rogiem 2 trymestr. Trzymam kciuki !! [emoji1307][emoji1307]
Odpoczywam, leżę;) już mnie plecy bolą..
Jak już wiosna przyjdzie pełną parą to nam wszystkim będzie lepiej ;)
Koleżanka nie będę się przejmowala. Wszystkiego dobrego! Buziaki!

Nooooooooo i takie wiadomosci mi sie podobaja :-) :) :-) :) :-) :) :-) :) 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 Ty moja panikaro !!!!!!!!!!!!! Czyli masz 4 zarodki plus jedna w sobie tak? Wiesz ile kobiet tu marzy zeby miec taki wynik? Bardzo sie ciesze ze idziesz do pracy. Nareszcie bedziesz harowac razem z nami :-) :):-) :):-) :):-D:-D:-D jak sie pracuje to to zycie jest roche inne. Bedziesz przebywac z ludzmi, bedziesz musiala umyc wlosy, bedziesz miala o sobie lepsze mniemanie, bedziesz wsrod ludziskow i zajmowac mysli czyms innym niz in vitro, bedziesz lepiej spala i w koncu bedzie tak wiesz normalnie, zyciowo bo przeciez tak czy siak w koncu bys musiala isc do tej pracy co nie? ;) A przede wszystkim bedziesz bardziej zorganizowana wiem to po sobie im wiecej czasu tym go mniej ;) NO NORMALNIE SUPCIO MASZ DZISIAJ DZIEN :) ja ide biegac moze znowu sie uda dostac mikro orgazmu ;)OBY ;)
4 total. Czyli jeden Kropek ze mną plus 3 zamrożone 😊

Nooooooooo i takie wiadomosci mi sie podobaja :-) :) :-) :) :-) :) :-) :) 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 Ty moja panikaro !!!!!!!!!!!!! Czyli masz 4 zarodki plus jedna w sobie tak? Wiesz ile kobiet tu marzy zeby miec taki wynik? Bardzo sie ciesze ze idziesz do pracy. Nareszcie bedziesz harowac razem z nami :-) :):-) :):-) :):-D:-D:-D jak sie pracuje to to zycie jest roche inne. Bedziesz przebywac z ludzmi, bedziesz musiala umyc wlosy, bedziesz miala o sobie lepsze mniemanie, bedziesz wsrod ludziskow i zajmowac mysli czyms innym niz in vitro, bedziesz lepiej spala i w koncu bedzie tak wiesz normalnie, zyciowo bo przeciez tak czy siak w koncu bys musiala isc do tej pracy co nie? ;) A przede wszystkim bedziesz bardziej zorganizowana wiem to po sobie im wiecej czasu tym go mniej ;) NO NORMALNIE SUPCIO MASZ DZISIAJ DZIEN :) ja ide biegac moze znowu sie uda dostac mikro orgazmu ;)OBY ;)
Pogadamy za jakiś czas jak przytulisz swoje nowonarodzone dziecię (albo lepiej, jak dziecię zacznie chodzić 😂😂😂) jak to można nie być zorganizowanym z małym dzieckiem w domu😆😆😆😆

Nooooooooo i takie wiadomosci mi sie podobaja :-) :) :-) :) :-) :) :-) :) [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] Ty moja panikaro !!!!!!!!!!!!! Czyli masz 4 zarodki plus jedna w sobie tak? Wiesz ile kobiet tu marzy zeby miec taki wynik? Bardzo sie ciesze ze idziesz do pracy. Nareszcie bedziesz harowac razem z nami :-) :):-) :):-) :):-D:-D:-D jak sie pracuje to to zycie jest roche inne. Bedziesz przebywac z ludzmi, bedziesz musiala umyc wlosy, bedziesz miala o sobie lepsze mniemanie, bedziesz wsrod ludziskow i zajmowac mysli czyms innym niz in vitro, bedziesz lepiej spala i w koncu bedzie tak wiesz normalnie, zyciowo bo przeciez tak czy siak w koncu bys musiala isc do tej pracy co nie? ;) A przede wszystkim bedziesz bardziej zorganizowana wiem to po sobie im wiecej czasu tym go mniej ;) NO NORMALNIE SUPCIO MASZ DZISIAJ DZIEN :) ja ide biegac moze znowu sie uda dostac mikro orgazmu ;)OBY ;)
No, a ja tam mam nadzieję,ze Netiaskitchen na długo do tej pracy nie wróci [emoji39][emoji39][emoji39]

reklama
Do góry