reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
W grupie zawsze raźniej :) dziękuje za tak miłe przyjęcie :) :)
u nas invitro będzie robione ze względu na endometriozę. Choć po przeczytaniu naszych wyników lekarka stwierdziła ze to niepłodność idiopatyczna bo wyniki mamy super. Szkoda ze mąż będzie dopiero w kwietniuuuuu.... jak ja wytrzymam tyle czasu bez starań xD haahhaha
A jakie badania nasienia macie zrobione?

[emoji23][emoji23][emoji23]. Jak czasami mężowi robię ręczne robótki to on się potem śmieje że jakiś dodatkowy bieg w ręce włączam bo taka prędkość jest [emoji23][emoji23][emoji23]. Kuźwa, ale ja tu tajemnice zdradzam [emoji23]
Bo Ty wtedy na automacie jedziesz, biegi się same zmieniają 🤣

Dlatego go co możemy najlepszego zrobić dla siebie i naszych dzieci to nie analizować i odciąć głowę, jeśli nie ma realnych powodów do niepokoju to sobie ich nie wymyślamy!!! Wiem, że łatwo się pisze, ale mi to coraz częściej się udaje i oby nam wszystkim w końcu towarzyszył spokój i radość ☺♥
Święta racja. Odciąć głowę to cos nad czym pracuje;) i tak juz nie czytam nt kazdego objawu czy to dobrze czy zle;) taka wariatka bylam;)

Mam info z laboratorium embriologicznego. Z 3 rozmrażanych komórek zapłodniły się wszystkie. Jeden zarodek padł prawie od razu a dwa w sobotę jeszcze walczyły (to wiecie). Własnie dzwonili, ze jeden wczoraj czyli w 6dobie osiągnął stadium blastki 4.2.3 i został zamrożony 😊
Normalnie się popłakałam z radości 😊😊😊
Czyli mamy razem 4.
Warto było zamrozić te 3 komórki ❤
Nooooooooo i takie wiadomosci mi sie podobaja :-) :) :-) :) :-) :) :-) :) 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 Ty moja panikaro !!!!!!!!!!!!! Czyli masz 4 zarodki plus jedna w sobie tak? Wiesz ile kobiet tu marzy zeby miec taki wynik? Bardzo sie ciesze ze idziesz do pracy. Nareszcie bedziesz harowac razem z nami :-) :):-) :):-) :):-D:-D:-D jak sie pracuje to to zycie jest roche inne. Bedziesz przebywac z ludzmi, bedziesz musiala umyc wlosy, bedziesz miala o sobie lepsze mniemanie, bedziesz wsrod ludziskow i zajmowac mysli czyms innym niz in vitro, bedziesz lepiej spala i w koncu bedzie tak wiesz normalnie, zyciowo bo przeciez tak czy siak w koncu bys musiala isc do tej pracy co nie? ;) A przede wszystkim bedziesz bardziej zorganizowana wiem to po sobie im wiecej czasu tym go mniej ;) NO NORMALNIE SUPCIO MASZ DZISIAJ DZIEN :) ja ide biegac moze znowu sie uda dostac mikro orgazmu ;)OBY ;)

Mam info z laboratorium embriologicznego. Z 3 rozmrażanych komórek zapłodniły się wszystkie. Jeden zarodek padł prawie od razu a dwa w sobotę jeszcze walczyły (to wiecie). Własnie dzwonili, ze jeden wczoraj czyli w 6dobie osiągnął stadium blastki 4.2.3 i został zamrożony 😊
Normalnie się popłakałam z radości 😊😊😊
Czyli mamy razem 4.
Warto było zamrozić te 3 komórki ❤️
No widzisz jak super! Najpierw praca, teraz zarodki 🙂. Wszystko się układa, teraz już będziesz miała same dobre wiadomości 😘i to nawet bez relanium będziesz w dobrym humorze 😜😉

reklama
Fredka ja zanim zacznę czytać co napisałaś, to się muszę upewnić, ze kubek z kawa odstawiłam, bo sobie właśnie fartuch w pracy polałam [emoji1787][emoji1787][emoji1787] Idę się przebrać [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
No ja nie wiem dziewczyny, widzę że coś nie możemy wspólnego języka znaleźć [emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry