Ruda08
Fanka BB :)
Moje łożysko jest nisko, przy ujściu i może robić takie „niespodzianki”. Z dzieckiem wszystko Ok czytałam i pytałam się o to łożysko to powiedzieli, że pracuje ono tak samo tylko jego miejsce jest inne ale w 90% przypadków przemieści sięNo rzeczywiście jesteś weteranka. Cieszę się,że wszystko w porządku. Niepotrzebny nam ten stres. Może budowa Twoich " wnętrzności " ma na to wpływ. Ja sie martwię,ze jak papierem wyciągam to na nich ciemno brązowe gluty..Ale znając sie ie na Twoim miejscu bym zawału dostala. Plus taki,ze masz robione usg i widzisz,ze z dzidzia ok.
Brązowe „glutki” miałam często. Raz była to kawa z mlekiem a raz biały. Nawet ten brąz potrafi nieźle zepsuć humor
Ale on jest lepszy niż krew, a plamienia w ciąży to normalne nie każda je ma aaale bardzo duża cześć
Odpoczywaj i leż, nie przejmuj się „koleżanką” niestety jest to zazdrość, w pełni ją rozumiem. Ale gdy moja koleżanka zachodziła w ciąże to też się cieszyłam chociaż pózniej łzy poleciały .. No ale ona ewidentnie nie może się z tym pogodzić. I to nie jest Twoja wina, nic złego nie zrobiłaś. Dbaj o siebie i o kropka bo to serio szybko mija ja niedawno transfer miałam a tu za rogiem 2 trymestr. Trzymam kciuki !!