reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No rzeczywiście jesteś weteranka. Cieszę się,że wszystko w porządku. Niepotrzebny nam ten stres. Może budowa Twoich " wnętrzności " ma na to wpływ. Ja sie martwię,ze jak papierem wyciągam to na nich ciemno brązowe gluty..Ale znając sie ie na Twoim miejscu bym zawału dostala. Plus taki,ze masz robione usg i widzisz,ze z dzidzia ok. ;)
Moje łożysko jest nisko, przy ujściu i może robić takie „niespodzianki”. Z dzieckiem wszystko Ok ;) czytałam i pytałam się o to łożysko to powiedzieli, że pracuje ono tak samo tylko jego miejsce jest inne ;) ale w 90% przypadków przemieści się ;)

Brązowe „glutki” miałam często. Raz była to kawa z mlekiem a raz biały. Nawet ten brąz potrafi nieźle zepsuć humor 😑
Ale on jest lepszy niż krew, a plamienia w ciąży to normalne ;) nie każda je ma aaale bardzo duża cześć ;)
Odpoczywaj i leż, nie przejmuj się „koleżanką” niestety jest to zazdrość, w pełni ją rozumiem. Ale gdy moja koleżanka zachodziła w ciąże to też się cieszyłam chociaż pózniej łzy poleciały .. No ale ona ewidentnie nie może się z tym pogodzić. I to nie jest Twoja wina, nic złego nie zrobiłaś. Dbaj o siebie i o kropka ;) bo to serio szybko mija 😊 ja niedawno transfer miałam a tu za rogiem 2 trymestr. Trzymam kciuki !! ✊🏻✊🏻

reklama
Wcale się nie dziwię, można być silną, ale każda z nas też ma jakieś granice. Dobrze, że się wyplakałaś, wszystko jest na dobrej drodze, oby Twoja nowa asysta medyczna Cię wspomogła i oby te krwawienia skończyły się jak najszybciej :) i u Waszego Andrzejka też będzie ok!😘 Daj znać jutro po wizycie jak wrażenia ☺✊
Ofcors 😂 zdam relacje 👍🏼

Mam info z laboratorium embriologicznego. Z 3 rozmrażanych komórek zapłodniły się wszystkie. Jeden zarodek padł prawie od razu a dwa w sobotę jeszcze walczyły (to wiecie). Własnie dzwonili, ze jeden wczoraj czyli w 6dobie osiągnął stadium blastki 4.2.3 i został zamrożony [emoji4]
Normalnie się popłakałam z radości [emoji4][emoji4][emoji4]
Czyli mamy razem 4.
Warto było zamrozić te 3 komórki [emoji3590]
No to piękny wynik[emoji3590]. A tyle łez wylałaś bidulko [emoji8]. Normalnie dziś Twój szczęśliwy dzień, może w totka zagraj [emoji8][emoji8][emoji8]

Polecasz ? Mogę jakiś wątek książkowy dziewczynki ? 🤔😁co czytacie i polecacie ? Ja ma emigracji nie mam zbytnio dostępu do polskiej książki . Ale jak już jestem w Polsce to wracam zawsze z połowa walizki pełna książek 🤣😁nie kupuje ciuchów tylko książki ☺️☺️☺️Ja zaczytuje się w Marku Krajewskim -kryminały z okresu między i powojennego, gdzue akcja w większości dzieje się we Wrocławiu ... Kooochsm te opisy dawnego Wrocławia, miasta gdzie się urodziłam i studiowałam ❤️A Wy co czytacie i polecacie dziewczyny ?
Kocham czytać 🥰 uwielbiam wszelaką tematykę, bo i kryminały i romanse i biografie... No zależy od książki :) polecam bardzo Jodi Picoult- ja każda jej książkę uwielbiam, ona często porusza trudne tematy

Fredka skąd Ty te teksty bierzesz ja nie wiem[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
[emoji23][emoji23][emoji23]. Jak czasami mężowi robię ręczne robótki to on się potem śmieje że jakiś dodatkowy bieg w ręce włączam bo taka prędkość jest [emoji23][emoji23][emoji23]. Kuźwa, ale ja tu tajemnice zdradzam [emoji23]

Dziękuje :) mam 29lat, jestem z Łodzi i leczymy się w Gamecie od roku. Mamy już wszystkie badania do invitro zrobione . Czekam tylko na męża aż wróci do Polski w kwietniu i od razu podchodzimy do procedury. Pieniądze odłożone mamy ale boje się porażki boje się ze moje komórki może są niepełnowartościowe nie chciałabym korzystać z banku komórek ... ale po punkcji zobaczymy jaka jest rzeczywistość. Jesteście dla mnie bohaterkami bo dalyscie radę przez to przejść! I gratuluje tym co się udało <3 trzymam kciuki za resztę dziewczyn !!
W ktorej Gamecie sie leczysz? Jesli w Rzgowie t o moge ci duzo o nich opwowiedziec. Ja sie tam lecze juz prawie 3 rok i zaraz podchodze do 2 stymulacji. Ogolnie z nim wszystko oka tylko ze mna najwidzocznej nie jest wszystko w porzadku. Napisz u jakiego lekarza sie leczysz ;)

[emoji23][emoji23][emoji23]. Jak czasami mężowi robię ręczne robótki to on się potem śmieje że jakiś dodatkowy bieg w ręce włączam bo taka prędkość jest [emoji23][emoji23][emoji23]. Kuźwa, ale ja tu tajemnice zdradzam [emoji23]
hehehehehhehehhe no nwet nie potrafie tego skomentowac hehehhehee

Mam info z laboratorium embriologicznego. Z 3 rozmrażanych komórek zapłodniły się wszystkie. Jeden zarodek padł prawie od razu a dwa w sobotę jeszcze walczyły (to wiecie). Własnie dzwonili, ze jeden wczoraj czyli w 6dobie osiągnął stadium blastki 4.2.3 i został zamrożony 😊
Normalnie się popłakałam z radości 😊😊😊
Czyli mamy razem 4.
Warto było zamrozić te 3 komórki ❤️
Super wieści kochana 🥰🥰😘

reklama
Do góry