reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jutro o 8:30 wiec nie będę długo czekac.

Właśnie dzwoniła do mnie pani endokrynolog, tsh po zwiększeniu dawki jest 1,1 wiec idealnie nawet w ciąży. Za 6 tyg znowu kontrola

To już niedługo, mam nadzieję, że po jutrzejszej wizycie będziesz mogła w końcu odetchnąć, na pewno wszystko jest dobrze ❤

reklama
No, taki e relacje ze zdjęciami to ja lubię. Żarełko wyglądało bardzo apetycznie [emoji8].
Ja leżę obżarta po pizzy i dwóch drinkach.
Niech no @Camilleka przeczyta że piłam to mnie pogryzie [emoji12]
Zaskoczyłaś mnie że takiej muzyki słuchasz!
A mój kot leży mi w kroku jak kot Artemidy, co jej wtedy udany transfer przewidział. Niestety mój kot tylko okres mi przewidzi bo już lekko plamię. Hu... z takim kotem, jak trzeba było to nie leżał w kroku[emoji49]
hehehehehe no co za kotel ;) Ja lubie taka muzyke zwlaszcza z jezioro labedzi bo sama jak bylam mala to chodzilam na balet. Ale nie slucham jej codziennie i nie cuduje jak inni wielbiciele muzyki klasycznej. Nie robie z tego afery. Poza tym to takie plyty byly najtansze 😂 i nie bylo do nich kolejki 😂 Wiesz ze ja wczoraj wypilam to mohito z alko i mnie pozamiatalo :o moze dlatego ze dawno nie pilam, ale powiem ci ze dzisiaj nie tryskam energia :-) :)

Właśnie doszły 🥰🥰

IMG_1900.JPG

W ja właśnie zaliczyłam pierwszy zwrot po śniadaniu. Taki nagły i niepohamowany. Jest cudnie...

Boziuuuu dawaj mnie te grzanki z pomidorami bo mi Jezyk ucieka 🤪🤪 jeju mam jazdę na pomidory od kilku dni zjadłam już kilka opakowań
Nooooo dobre bylu ja to wczoraj poszalalam i alko wypilam i pieczywo i makaron :o ale przeciez raz nie zawsze. Maja jeszcze dobre tiramisu i pizze. Naprawde dobre jedzonko maja ;)

@bazylia128 szalona kobieto 😍 dziękuję!!!😘❤️
Dziękuję Wam wszystkim za piękne życzenia!😍

Też mam nadzieję, że ta toxo to tylko pomyłka i będę mogła podejść do transferu. @bazylia128 też myślałam, że jak już igG jest dodatnie to nie można kolejny raz zachorować 🤷🏻‍♀️
@motylek24 dzięki za info 😉 chyba najlepiej będzie jeśli za dwa tyg po prostu jeszcze raz powtórzę toxo?

Wczoraj jeszcze jako prezent urodzinowy dostałam mandat 🤦🏻‍♀️ Pojechałam na badania i z tego wszystkiego nie spojrzałam na znak. Także pierwszy mandat przed 30stka jest😅 Wczoraj była imprezka z najbliższymi, a dziś dzień lenia. Miłego dnia kochane 😊😊😊
Kochana spóźnione życzenia... przepraszam, nie miałam wczoraj za dużo czasu na forum.
Ja Ci zycze przede wszystkim, żeby się udało!!! Zdrówka i miłości! ❤️

reklama
Do góry