reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jutro o 8:30 wiec nie będę długo czekac.

Właśnie dzwoniła do mnie pani endokrynolog, tsh po zwiększeniu dawki jest 1,1 wiec idealnie nawet w ciąży. Za 6 tyg znowu kontrola

To już niedługo, mam nadzieję, że po jutrzejszej wizycie będziesz mogła w końcu odetchnąć, na pewno wszystko jest dobrze ❤

reklama
No, taki e relacje ze zdjęciami to ja lubię. Żarełko wyglądało bardzo apetycznie [emoji8].
Ja leżę obżarta po pizzy i dwóch drinkach.
Niech no @Camilleka przeczyta że piłam to mnie pogryzie [emoji12]
Zaskoczyłaś mnie że takiej muzyki słuchasz!
A mój kot leży mi w kroku jak kot Artemidy, co jej wtedy udany transfer przewidział. Niestety mój kot tylko okres mi przewidzi bo już lekko plamię. Hu... z takim kotem, jak trzeba było to nie leżał w kroku[emoji49]
hehehehehe no co za kotel ;) Ja lubie taka muzyke zwlaszcza z jezioro labedzi bo sama jak bylam mala to chodzilam na balet. Ale nie slucham jej codziennie i nie cuduje jak inni wielbiciele muzyki klasycznej. Nie robie z tego afery. Poza tym to takie plyty byly najtansze 😂 i nie bylo do nich kolejki 😂 Wiesz ze ja wczoraj wypilam to mohito z alko i mnie pozamiatalo :o moze dlatego ze dawno nie pilam, ale powiem ci ze dzisiaj nie tryskam energia :-) :)

Właśnie doszły 🥰🥰

IMG_1900.JPG

W ja właśnie zaliczyłam pierwszy zwrot po śniadaniu. Taki nagły i niepohamowany. Jest cudnie...

Boziuuuu dawaj mnie te grzanki z pomidorami bo mi Jezyk ucieka 🤪🤪 jeju mam jazdę na pomidory od kilku dni zjadłam już kilka opakowań
Nooooo dobre bylu ja to wczoraj poszalalam i alko wypilam i pieczywo i makaron :o ale przeciez raz nie zawsze. Maja jeszcze dobre tiramisu i pizze. Naprawde dobre jedzonko maja ;)

@bazylia128 szalona kobieto 😍 dziękuję!!!😘❤️
Dziękuję Wam wszystkim za piękne życzenia!😍

Też mam nadzieję, że ta toxo to tylko pomyłka i będę mogła podejść do transferu. @bazylia128 też myślałam, że jak już igG jest dodatnie to nie można kolejny raz zachorować 🤷🏻‍♀️
@motylek24 dzięki za info 😉 chyba najlepiej będzie jeśli za dwa tyg po prostu jeszcze raz powtórzę toxo?

Wczoraj jeszcze jako prezent urodzinowy dostałam mandat 🤦🏻‍♀️ Pojechałam na badania i z tego wszystkiego nie spojrzałam na znak. Także pierwszy mandat przed 30stka jest😅 Wczoraj była imprezka z najbliższymi, a dziś dzień lenia. Miłego dnia kochane 😊😊😊
Kochana spóźnione życzenia... przepraszam, nie miałam wczoraj za dużo czasu na forum.
Ja Ci zycze przede wszystkim, żeby się udało!!! Zdrówka i miłości! ❤️

reklama
Do góry