reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zdecydowanie za dużo. Na to to ja nawet nie liczyłam [emoji4] ma co najmniej 2 tygodnie na przyswojenie informacji i oswojenie sie z sytuacją. Mam nadzieje,ze zle mi nie życzy i nic złego mnie nie trafi [emoji85]
Postaraj sie o niej przestac myslec :) Powaznie WURZUC JA ze swojej pamieci, ja tak czesto robie jak mi ktos nie pasi.Tylko ze ja to ja:) To juz wiesz:) jak sie pojawi problem to jutro o tym pomysle a jak sie pojawi ktos nie wygodny to wyrzucam go z pamieci :) Ale jestem madra co ? ;)

A jaką masz wersję tego Kindla? Ja już się z rok czaję [emoji849]
Ja mam najstarszego dostepnego, bez ekranu dotykowego ani nic. Jak tylko amazon sie pojawil w Hiszpanii to dostalam od meza. Wiec spokojnie mozesz brac najprostszy model. Ja mam zmiar tacie kupic, bo mimo ze zaqsze mowil, ze musi miec ksiazke to n wakacjach tutaj sie przekonal i mowi, ze fajne to :)

Oj ja mam duzo jak bede w domku to ci porobie zdjecia oka? Az sie ucieszylam ;) Ostatanio mi slabo idzie z czytaniem bo mam przeciez forum ;) Ale np tak mi teraz do glowy przyszlo czytalam ksiazke DIANA i bardzo mi sie psodobala bo po raz pierwszy ktos napisla o niej bez tego udawanego idealu. Moj tesc tez ja czytala i stwierdzil ze tak naprawde to ona byla prostytutka tylu facetow miala i miala problemy psychiczne. Pozniej porobie zddjecia ja tez lubie bografie wiec nie wiem czy ty takie lubisz... ale fajnie chyba mialam lekki orgazm 😂
Dawaj dawaj 😍 o Dianie nie czytałam , ale chętnie przeczytam . Z ostatnich biografii przeczytałam biografie Wodeckiego . Nie byłam jakaś mega fanka , ale fajnie się czytało 😊😊kocham tez serie „ Kobiety dyktatorów” , „Kobiety mafii”.. ale najbardziej kocham dobre kryminały .. Camilli Läckberg noooooo przekocham ❤️

A ja przed chwilą rozmawialam z naczelniczka. Moja kolezanka ewidentnie ma problem z sytuacją. Szefowa przyszła do niej rano na kawę i zaczela rozmawiać " no to mamy dziecko w wydziale. Jak wczoraj odebrałam telefon to ze szczęścia sienpoplakalam" na co moja funfela " napisala do mnie i przez to pół dnia chodziłam do tyłu. Jestem w szoku". Po czym moja szefowa,zaczęła jej mówić dlaczego w ogóle juz im powiedzialam, ze martwię się zwolnieniem i tym aby z kadr nie wyciekło na co ona " to bez sensu. Są ważniejsze rzeczy. Teraz musi dbać o siebie i odpoczywać ". Także tak jak napisalam wczesniej, ma 2 tyg na oswojenie się, a potem jak będę się dobrze czula to będzie musiała patrzeć jak rosniemy. Chyba,ze zdecyduje się pomoc i sobie i jej I pojde na zwolnienie cieszyć się ciaza. Ale o tym na razie nie myślę. Narazie żyje byle do piątku do wizyty w klinice [emoji173]
Tak walasnie myślałam 😔

Ta teoria sie chyba nie sprawdza bo jak widac na miom przypadku to ja czesto przycmienie a lukasz ogarnia ;) Ja poprostu mu straszliwie ufam i wlasnie sobie pomyslalam ze nad tym tez musze popracowac... Chyba za bardzo mu ufam. TAK musze wziasc ZYCIE W swoje rece !!!
Dobrze,ze sobie ufacie. W związku musi byc jedna osoba, która bardziej ogarnia. I nie ma znaczenia płeć. A pamiętaj " wyjątek potwierdza regułę ".

Ja mam najstarszego dostepnego, bez ekranu dotykowego ani nic. Jak tylko amazon sie pojawil w Hiszpanii to dostalam od meza. Wiec spokojnie mozesz brac najprostszy model. Ja mam zmiar tacie kupic, bo mimo ze zaqsze mowil, ze musi miec ksiazke to n wakacjach tutaj sie przekonal i mowi, ze fajne to :)
Napewno za jakiś czas sobie kupię [emoji3]. Właśnie taki bez żadnych udziwnień mi potrzebny. Na tablecie jednak oczy się męczą a jak się czyta na dworze to nic nie widać [emoji853]
Niedługo urodziny... Może powiem mężowi i rodzince że na czytnik zbieram [emoji12]

Ostatnia edycja:
A kiedy masz te imprezę przebierankową? Macie już jakiś pomysł?
W sobote. Bede juz po wizycie w Gamecie. Wiesz to nie jest taka bardzo spektakularna impra tylko batdziej na luzie CHYBA ;) Temat jest country wiec planuje koszule,jeansy i jakis kapelusz... nie bede sie wczuwac bo nie jestem zadowolona z tego ze musze isc. Dla mnie dwie imprezy w miesiacu to zdecydowanie za duzo. Wole sobie w domku posiedziec z moimi psiakami popisac z wami pierdoly. Wystarczy ze musze chodzic codziennie do pracy a uwierz mi ni jest latwo. Czyste szalenstwo. Ja dzieki B..gu mam uprzywilowanie stanowisko bo sama sobie organizuje czas pracy ale musze wszystkiego dopilnowac. Dzisiaj naszczescie bo nie czuje sie najlepeiej zamknelam sie w pokoju szefostwa bo oni wylecieli do Londynu i koncze sobie prezentacje. Termin mnie goni i czuje presje. Nawa znowu wyslalam na produkcje chyba ja polubili ;) Ona taka smieszka jest troche jak ja tylko ze ona sie cieszy ze wszystkiego taki typowy pustak. Ostatnio szef do niej zagadal a ona oczywiscie nie zrozumiala to sie SMIALA. A jak sie smieje to jej lzy z oczu leca 😂

No to już wiadomo dlaczego nie odpisała [emoji853]. Nawet jest mi jej trochę szkoda bo pewnie płakała wczoraj. Ona ewidentnie nie poradziła sobie z niepłodnością.
Wiesz że ja też płakałam w domu jak moja koleżanka z biura zaszła w ciążę ( nieplanowaną). Potem mi było głupio że tak zareagowałam i jej zazdrościłam
Ja ją doskonale rozumiem. Naprawdę. Nie jestem zołzą. Nie miała lekkiego życia. Ale Mysle,ze dobrze postąpilam ja informując A nie okłamując i pokazując jej dopiero brzuszek. Od poczatku bylam z nią szczera i opowiadalam o transferach. Nic. Pech chciał,ze na siebie trafilysmy w pracy. Obie musimy się w tym odnaleźć. Mam nadzieje ze czas będzie dla nas sprzymierzeńcem.

reklama
Dawaj dawaj [emoji7] o Dianie nie czytałam , ale chętnie przeczytam . Z ostatnich biografii przeczytałam biografie Wodeckiego . Nie byłam jakaś mega fanka , ale fajnie się czytało [emoji4][emoji4]kocham tez serie „ Kobiety dyktatorów” , „Kobiety mafii”.. ale najbardziej kocham dobre kryminały .. Camilli Läckberg noooooo przekocham [emoji3590]
Też uwielbiam Camillę[emoji3590]
A czytałaś coś Simona Becketa? Gość jest zarąbisty [emoji3590]

Do góry