reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@tasza, ty jesteś po prostu niemożliwa [emoji23][emoji23][emoji23]
A wiesz że mam taką podstarzałą już ciotkę, i ona miała kilka lat temu psa...Od czasu do czasu mówiła że daje mu się lizać po twarzy bo to działa antybakteryjnie i ma potem ładniejszą cerę [emoji51][emoji51][emoji51].
A to prawda. Powinniśmy dawać się wylizywać zwierzętom. Każde ma inny skład śliny i z tego trochę probiotyków, trochę enzymów, trochę zarazków. Szczególnie po buzi. No nie choremu wiadomo, ale generalnie tak.

Na szczescie są;) wypis odbierzemy jutro;)
W ogole, jako sekretarka na oddziale pracuje taka jedna dziewczyna, miastowa plotkara. A jej mąż pracuje z moim. Jeszcze. I ona wszystko juz wie, a w piątek jak mnie przyjmowala to stała i słuchała.. pod pretekstem czekania na moja krew do zaniesienia.. I już wie,ze in vitro. Ale moja lekarka potem przyszla i mi powiedziala,ze z nią rozmowę przeprowadziła. Ja jej powiedziałam,że jak to gdzieś wyjdzie to będę wiedziała skad i tak tego nie zostawię. Chyba ja nastraszyla. Niecierpie dziewuchy, mąż nie znosi jej męża. Pracuje z mezem po znajomości, bo jego mama gdzieś tam w biurze siedzi. Są strasznymi brudasami, plotkarzami. Ona żyje pod publikę, insta, blog, do szpitala ktos ja na rejestrację wkrecil, bez wyksztalcenia (nikogo nie urazajac). I jak tylko usłyszy "newsa" to sprzedaje dalej. W piątek jak ja zobaczylam to mi ciśnienie skoczylo. Dziś mi wszystko jedno, już mam w dupie, ale skoro ja ukrywam ten fakt chociaz by przed rodzonym bratem to nie chcialabym by to wyszło gdzieś w miasto od obcych.
Powiedz jej, że jest coś takiego jak RODO i możesz ją za naruszenie pozwać do sądu.

Odpisze jak wroce. Sikaniec oszukaniec @Tasza ostatnio zrobila i wyszedl negatywny przy Becie 170 !!! Nagle sie okazalo ze jak zwykle jestem juz spozniona [emoji23] a przeciez trzeba jeszcze wlosy ogarnac i z 10 razy ogladac sie w lusterku zpytaniem: A gdybym zrobila to tak to moze wygladalo by lepeij ?:)))))))))))))
Nie rób nic, nie będziesz pytać?[emoji6][emoji23]

reklama
Do góry