reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Noł.. za wysoka szkoła jazdy. Nie umiem dziergac sweterkow. W ogole nie umiem dziergac.
P.s bazylia i fredka. Książkę, ktora czytam Wam polecam. Jestem dopiero na 111 stronie , ale teksty które tam są.. spodobają Wam sie. Szczególnie Tobie @fredka84 [emoji23]
Czyli że jakie teksty? Kur...y i tym podobne[emoji23]
Przypomnij tytuł, to dołożę do kolejki książek [emoji41]

U mnie w pracy to byla taka praktyka (nie wiem jak jest teraz) ze informowało sie tylko bezposredniego przelozonego o ciąży. Jak tenże przełożony chciał to informował swojego szefa. A cala reszta mogła nic nie wiedzieć. Jedna dziewczyna zniknęła z dnia dzień na L4 i nie bylo wiadomo czy czy to jakaś poważnkejsza choroba czy ciąża. Ja ją przypadkiem spotkałam w kolejce do gina i okazało sie że jest w ciaży i między nami jest równo10tyg roznicy[emoji4]
Fajnie.. u nas się tak nie da. Bo my tworzymy tylko 3 osobowy wydział. I ja zajmuje się działalnością gospodarczą A ona licencję na taxi alkohol itp. I to jest zakres obsługiwany przez Ministra, trzeba to ogarniać na bieżąco. Baza ogólnopolska. I musimy się zastępować. Nikt inny nie ma uprawnień. Ona też mi nigdy nie zostawia swojej roboty jak idzie na wolne. Teraz była.tydzien wiec sie miniemy. Po prostu głupia sytuacja,ze trafilam.na osobę również po przejściach. Która się nie pogodziła z losem. Ale ja wrócę. I dalej tak będzie? To chore. Wiadomo,ze beda musieli przyjąć kogoś na zastępstwo.. Ale.. mam to w nosie. Przecież nie mogę ciagle myslec o innych..

Noł.. za wysoka szkoła jazdy. Nie umiem dziergac sweterkow. W ogole nie umiem dziergac.
P.s bazylia i fredka. Książkę, ktora czytam Wam polecam. Jestem dopiero na 111 stronie , ale teksty które tam są.. spodobają Wam sie. Szczególnie Tobie @fredka84 [emoji23]
Nie musisz dziergać. Możesz kupic jakis sweterek i potraktować po prostu jak materiał. Pewnie żeby się nie spruło trzeba by przed wykrojeniem obszyć brzeg na maszynie jakimś gęstym ściegiem. Ale i bez dzirgania myślę ze to do zrobienia😘

Czyli że jakie teksty? Kur...y i tym podobne[emoji23]
Przypomnij tytuł, to dołożę do kolejki książek [emoji41]
Dużo przekleństw;) widze tez podobieństwa do siebie ;)
1581884024090.jpeg
1581884051152.jpeg

Fajnie.. u nas się tak nie da. Bo my tworzymy tylko 3 osobowy wydział. I ja zajmuje się działalnością gospodarczą A ona licencję na taxi alkohol itp. I to jest zakres obsługiwany przez Ministra, trzeba to ogarniać na bieżąco. Baza ogólnopolska. I musimy się zastępować. Nikt inny nie ma uprawnień. Ona też mi nigdy nie zostawia swojej roboty jak idzie na wolne. Teraz była.tydzien wiec sie miniemy. Po prostu głupia sytuacja,ze trafilam.na osobę również po przejściach. Która się nie pogodziła z losem. Ale ja wrócę. I dalej tak będzie? To chore. Wiadomo,ze beda musieli przyjąć kogoś na zastępstwo.. Ale.. mam to w nosie. Przecież nie mogę ciagle myslec o innych..
Masz teraz o kim mysleć❤️❤️❤️Kropuś i jego dobro jest najwazniejsze. Reszta sie poukłada 😘

reklama
Nie musisz dziergać. Możesz kupic jakis sweterek i potraktować po prostu jak materiał. Pewnie żeby się nie spruło trzeba by przed wykrojeniem obszyć brzeg na maszynie jkaims geztym ściegiem. Ale i bez dzirgania myślę ze to do zrobienia[emoji8]
Tak sobie radzę przy Aniolkach;) ale co na miarę to na miarę ;) może z czasem bedzie mi lepiej wychodziło;)

Do góry