reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

jejjjjekkkuuuu no taki podobny usta, nosek wszystko ;) Co do podobienstwa to ja mam dwoch starszych braci ten na stadionie jest ode mnie trzy lata starszy a wyglada jak taki szczyl co nie :biggrin2: [emoji23] On juz ma dwojke dzieci na tym drugim zdjeciu brat starszy o 5 lat ale on styrany zyciem :biggrin2: prowadzi firme budowlana ma wymagajaca zone :biggrin2: ale ja lubie :biggrin2: dba o mnie :biggrin2: tez maja dwojke dziciorow :biggrin2: Ja oczywiscie na kazdym zdjeciu uchichrana na trzezwo czy po pijaku dla mnie kazda okazja do posmiacia sie jest dobra [emoji23] Podobni jestesmy ?
Podobni jesteście ze szok [emoji8]. Uśmiech masz nieziemski [emoji8][emoji8][emoji8].
To Twoje aktualne zdjęcie? Bo ja ciągle mam blondynę w głowie [emoji12]

reklama
Jaka fajna PUCIA ;) I oczywiscie jakas laleczka przy nodze ;) I kitek tez fajny a pamietacie te spinki jak niby kapelusze ? Albo te smoczki wisiorki ?
Zawsze byłam chuda jak wiór A gęba gruba. I tak zostało. Jak w dowodzie na studiach zobaczyli zdjecie to skomentowali " ale byłaś gruba" A ja wtedy jakies 52 kg przy 173.. buzia jak księżyc w pełni.
Tak, pamiętam te spinki. I jeszcze gumki z froty. I opaski takie welurowe i z boku paseczki. Jak mama poszla rodzic moja siostre, a ja miałam wtedy 6 lat, starsza siostra 9 to tatuś musiał nas czesac... olaboga... I lamał nam te opaski bo je rozciagal, myśląc,że są za ciasne..[emoji23]

jejjjjekkkuuuu no taki podobny usta, nosek wszystko ;) Co do podobienstwa to ja mam dwoch starszych braci ten na stadionie jest ode mnie trzy lata starszy a wyglada jak taki szczyl co nie :biggrin2: [emoji23] On juz ma dwojke dzieci na tym drugim zdjeciu brat starszy o 5 lat ale on styrany zyciem :biggrin2: prowadzi firme budowlana ma wymagajaca zone :biggrin2: ale ja lubie :biggrin2: dba o mnie :biggrin2: tez maja dwojke dziciorow :biggrin2: Ja oczywiscie na kazdym zdjeciu uchichrana na trzezwo czy po pijaku dla mnie kazda okazja do posmiacia sie jest dobra [emoji23] Podobni jestesmy ?
Podobni;)

Dziękuje bardzo zainteresowanie [emoji3590]. Byłam oczywiście się z ryczałam, dobrze że mąż wszedł że mną i mnie trzymał. Wygląda jeszcze gorzej, a lekarz nas nieoszczedzał, ale może to i dobrze już jesteśmy przygotowani na najgorsze. Tylko najgorsze to czekanie... I czy można być przygotowanym[emoji22][emoji22][emoji22] Mam jeszcze jutro czas żeby się pozbierać i żeby sił mi starczyło do końca tygodnia. W tygodniu chyba nie będę jeździć bo nie dam rady udawać że jest wszystko ok następnego dnia w pracy. Dziękuję za wasze wsparcie. Wiem że to forum dotyczy innych tematów... Przepraszam że się tu uzewnętrzniam... Dziękuję za ciepłe słowa.
Ale forum jest o nas, więc dotyczy wszystkiego[emoji6][emoji3]

reklama
Przez te krwawienia czy serce zarodka?

Nie ja już nie krwawię i nie plamie. Napady lekowe mam ze strachu przed wtorkiem. Z jednej strony chce żeby już był wtorek a z drugiej nie chce żeby nadszedł. Podczas tego napadu lęku zwiększa mi się tętno jakbym biegała i się hiperwentyluje. Na szczęście trwa to jakieś pół godziny i puszcza. Mąż zaparza melisę. Na szczęście ostatni raz było wczoraj dziś ogólnie czuje się mega ciazowo - nudności, zgaga i zakwasy w piersiach.

Do góry