reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
jejjjjekkkuuuu no taki podobny usta, nosek wszystko ;) Co do podobienstwa to ja mam dwoch starszych braci ten na stadionie jest ode mnie trzy lata starszy a wyglada jak taki szczyl co nie :biggrin2: 😂 On juz ma dwojke dzieci na tym drugim zdjeciu brat starszy o 5 lat ale on styrany zyciem :biggrin2: prowadzi firme budowlana ma wymagajaca zone :biggrin2: ale ja lubie :biggrin2: dba o mnie :biggrin2: tez maja dwojke dziciorow :biggrin2: Ja oczywiscie na kazdym zdjeciu uchichrana na trzezwo czy po pijaku dla mnie kazda okazja do posmiacia sie jest dobra 😂 Podobni jestesmy ?
Ten na stadionie niesamowicie podobny, macie taką samą budowę szczęki 🙂 ten drugi ciężko ocenić z profilu. A Ty jesteś tak pozytywna, że śmiejesz się oczami, ustami i cała buzia 😄 super musi być z Tobą przebywać. I wyglądasz na 28-29lat!

Ja Was czytam i oddychać nie mogę [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] jakie tematy od kupkiii do podpasek [emoji23]

No dobra a jakby tak nikt nie wpadł to mam
na imię Sandra [emoji56] @bazylia128 nie musisz już się główkować [emoji8]
Echhh, a już obmyślałam plan gnębienia cię [emoji23]

Koooocchhhaaaniiieeee przeciez nic sie nie stalo. Zobacz ze nie masz na to wplywu ;) A ty sie dzisiaj powinnas cieszyc. Przetlumacz to sobie ;) Raz ze juz dzisiaj jestes w ciazy i ja w to wierze. Nie wiem skad ale mam takie przeczucie ❤ to dwa ze nie zostalas z niczym tak jak duza czesc dziewczyn ;( No prosze :) SŁONECZKO NASZE ROCHMURZ BUZIE nananananana

Zobacz załącznik 1080908
Chyba zrobię sobie dziś święto tygryska i coś obejrzę w TV. Fajnie by było być w ciąży, ale na razie to tylko takie pobożne (lub mniej) życzenia. Mam mojego Kropusia przy sobie, drugi duży właśnie poszedł z tatą się usypiać.
Zobaczymy co będzie dalej. Przyszły tydzień przyniesie kilka rozstrzygnieć. Beta w pt czyli 6dpt juz coś wyjaśni. W przyszłym tygodniu mam też wreszcie dostać jakieś info co do powrotu do pracy. Tymczasem postaram się skupić na tym co tu i teraz. Wykurować dziecko i w końcu siebie.

reklama
Do góry