Ruda08
Fanka BB :)
Hahahah, No zdjęcia dowodu Ci nie wyślęNo tak napewno ci teraz uwierze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahahah, No zdjęcia dowodu Ci nie wyślęNo tak napewno ci teraz uwierze
Ten na stadionie niesamowicie podobny, macie taką samą budowę szczęki ten drugi ciężko ocenić z profilu. A Ty jesteś tak pozytywna, że śmiejesz się oczami, ustami i cała buzia super musi być z Tobą przebywać. I wyglądasz na 28-29lat!jejjjjekkkuuuu no taki podobny usta, nosek wszystko Co do podobienstwa to ja mam dwoch starszych braci ten na stadionie jest ode mnie trzy lata starszy a wyglada jak taki szczyl co nie On juz ma dwojke dzieci na tym drugim zdjeciu brat starszy o 5 lat ale on styrany zyciem prowadzi firme budowlana ma wymagajaca zone ale ja lubie dba o mnie tez maja dwojke dziciorow Ja oczywiscie na kazdym zdjeciu uchichrana na trzezwo czy po pijaku dla mnie kazda okazja do posmiacia sie jest dobra Podobni jestesmy ?
Echhh, a już obmyślałam plan gnębienia cię [emoji23]Ja Was czytam i oddychać nie mogę [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] jakie tematy od kupkiii do podpasek [emoji23]
No dobra a jakby tak nikt nie wpadł to mam
na imię Sandra [emoji56] @bazylia128 nie musisz już się główkować [emoji8]
Chyba zrobię sobie dziś święto tygryska i coś obejrzę w TV. Fajnie by było być w ciąży, ale na razie to tylko takie pobożne (lub mniej) życzenia. Mam mojego Kropusia przy sobie, drugi duży właśnie poszedł z tatą się usypiać.Koooocchhhaaaniiieeee przeciez nic sie nie stalo. Zobacz ze nie masz na to wplywu A ty sie dzisiaj powinnas cieszyc. Przetlumacz to sobie Raz ze juz dzisiaj jestes w ciazy i ja w to wierze. Nie wiem skad ale mam takie przeczucie ❤ to dwa ze nie zostalas z niczym tak jak duza czesc dziewczyn ;( No prosze SŁONECZKO NASZE ROCHMURZ BUZIE nananananana
Zobacz załącznik 1080908
No wlasnie mialam to zaproponowacHahahah, No zdjęcia dowodu Ci nie wyślę
No mi embriolog wytłumaczyła właśnie, że wynik 30% z dobrych zapłodnionych komórek jest ok.Ale to ile chciałybyscie mieć tych zarodków? Przecież 3 to dobry wynik tym bardziej jak morfologicznie dobrze wyglądają to jest duża szansa że mają poprawne chromosomy
Coś czuję, że się zadomowi[emoji6]Po tym ile padło liczę ze chociaż te 3 są poprawne genetycznie. No zobaczymy. My z kropkiem wracamy do domku. Ładny jest skubaniec[emoji4]Reszta zależy od niego.
To 25% czyli prawie 30[emoji6]Pecherzyki pecherzykami, ale z 16 dojrzalych komórek jesli zapłodniło sie i zaczęło dzielić 12, a na koniec hodowli są 3 to smutne jednak...
HipnotajzingggggJa widzę podobieństwo z tym drugim Wow ale Ty masz uśmiech hipnotyzujacy