reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
jejjjjekkkuuuu no taki podobny usta, nosek wszystko ;) Co do podobienstwa to ja mam dwoch starszych braci ten na stadionie jest ode mnie trzy lata starszy a wyglada jak taki szczyl co nie :biggrin2: 😂 On juz ma dwojke dzieci na tym drugim zdjeciu brat starszy o 5 lat ale on styrany zyciem :biggrin2: prowadzi firme budowlana ma wymagajaca zone :biggrin2: ale ja lubie :biggrin2: dba o mnie :biggrin2: tez maja dwojke dziciorow :biggrin2: Ja oczywiscie na kazdym zdjeciu uchichrana na trzezwo czy po pijaku dla mnie kazda okazja do posmiacia sie jest dobra 😂 Podobni jestesmy ?
Ten na stadionie niesamowicie podobny, macie taką samą budowę szczęki 🙂 ten drugi ciężko ocenić z profilu. A Ty jesteś tak pozytywna, że śmiejesz się oczami, ustami i cała buzia 😄 super musi być z Tobą przebywać. I wyglądasz na 28-29lat!

Ja Was czytam i oddychać nie mogę [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] jakie tematy od kupkiii do podpasek [emoji23]

No dobra a jakby tak nikt nie wpadł to mam
na imię Sandra [emoji56] @bazylia128 nie musisz już się główkować [emoji8]
Echhh, a już obmyślałam plan gnębienia cię [emoji23]

Koooocchhhaaaniiieeee przeciez nic sie nie stalo. Zobacz ze nie masz na to wplywu ;) A ty sie dzisiaj powinnas cieszyc. Przetlumacz to sobie ;) Raz ze juz dzisiaj jestes w ciazy i ja w to wierze. Nie wiem skad ale mam takie przeczucie ❤ to dwa ze nie zostalas z niczym tak jak duza czesc dziewczyn ;( No prosze :) SŁONECZKO NASZE ROCHMURZ BUZIE nananananana

Zobacz załącznik 1080908
Chyba zrobię sobie dziś święto tygryska i coś obejrzę w TV. Fajnie by było być w ciąży, ale na razie to tylko takie pobożne (lub mniej) życzenia. Mam mojego Kropusia przy sobie, drugi duży właśnie poszedł z tatą się usypiać.
Zobaczymy co będzie dalej. Przyszły tydzień przyniesie kilka rozstrzygnieć. Beta w pt czyli 6dpt juz coś wyjaśni. W przyszłym tygodniu mam też wreszcie dostać jakieś info co do powrotu do pracy. Tymczasem postaram się skupić na tym co tu i teraz. Wykurować dziecko i w końcu siebie.

reklama
Do góry