reklama
Ruda08
Fanka BB :)
Ja Was czytam i oddychać nie mogę jakie tematy od kupkiii do podpasek
No dobra a jakby tak nikt nie wpadł to mam
na imię Sandra @bazylia128 nie musisz już się główkować
Marzycielka7
Ahhhh ;( ciężkie to wszystko ..
zaczynacie kolejną „przygodę” z in vitro ?
Jeszcze nie
Jeszcze czeka mnie laparo w marcu[emoji20]
Ruda08
To trzymam kciuki I pamietam o Tobie mała dasz radę !!Jeszcze nie
Jeszcze czeka mnie laparo w marcu[emoji20]
Marzycielka7
Witaj. Może coś się rozregulowalo.. zawsze mialas regularnie?
Właśnie było regularnie co 27-28 dni a teraz juz jest 36 dzień a okresu brak [emoji20]
Marzycielka7
Jestem po badaniu. Jest zarodek 3.2mm i bilo serduszko [emoji173][emoji173][emoji173]nie slyszalam ale widzialm jak sie rusza [emoji173][emoji173][emoji173]a pecherzyk zoltkowy nie pamiętam z tego jaki duzy ale wyłam jak glupia. Dalej walczę,żeby nie płakać. Plamie brunatnie jak wyciągnęła sprzęt to cały brązowy. Jest tam jakiś krwiaczek i mowila cos ze sie odkleja ten pęcherzyk zoltkowy, mam leżeć, nic nie dzwigac, leki bez zmian i czekamy. Musi się zacząć wrastac. Lekko mnie po badaniu boli brzuszek. Ale to naprawdę delikatniusio. Dziś 24dpt
Trzymam kciuki by było wszytsko dobrze[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
bazylia128
jejjjjekkkuuuu no taki podobny usta, nosek wszystko Co do podobienstwa to ja mam dwoch starszych braci ten na stadionie jest ode mnie trzy lata starszy a wyglada jak taki szczyl co nieKurczę ja właśnie nie widzę podobieństwa do siebie Widzę jedynie podobieństwo w uśmiechu syna, jakieś znalazłam nasze gdzie widac, albo jak on zrobi obrażona minę to dziadka przypomina bo on się często obrażał
Ostatnia edycja:
Aduś16
Dziękuję kochana może się po prostu dobrze konserwuje jakimś cudem (czego o moich jajnikach nie można powiedzieć ) bo czas najlepiej bym cofnęla aby mieć choć 7 mniej. Chyba mamy z mamą coś w genach bo jej daja 10 mniej, mnie kosmetyczka kilka dni temu powiedziała że była pewna że mam max 30 lat (oj chciałabym ) Za to moja siostra przyrodnia od strony mamy wygląda na bardzo stara babę, niestety każdy nam tak mówi że wygląda starzej od naszej mamy i aż nam mega wstyd a ona jeszcze nic nie robi żeby bardziej o siebie zadbaćAle ty jesteś śliczna [emoji8][emoji8][emoji8]
bazylia128
No tak napewno ci teraz uwierzeJa Was czytam i oddychać nie mogę jakie tematy od kupkiii do podpasek
reklama
Aduś16
Ja widzę podobieństwo z tym drugim Wow ale Ty masz uśmiech hipnotyzujacyjejjjjekkkuuuu no taki podobny usta, nosek wszystko Co do podobienstwa to ja mam dwoch starszych braci ten na stadionie jest ode mnie trzy lata starszy a wyglada jak taki szczyl co nie On juz ma dwojke dzieci na tym drugim zdjeciu brat starszy o 5 lat ale on styrany zyciem prowadzi firme budowlana ma wymagajaca zone ale ja lubie dba o mnie tez maja dwojke dziciorow Ja oczywiscie na kazdym zdjeciu uchichrana na trzezwo czy po pijaku dla mnie kazda okazja do posmiacia sie jest dobra Podobni jestesmy ?
Podziel się: