reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja jak mialam 6 lat to postanowilam ucieknąc z domu a mieszkalam wtedy w Katowicach na 8 pietrze. Moi mieli gosci a ja sie zdenerwowoalam bo przywiezli ze soba takiego Pawla mniej wiecej w moim wieku a ja go nie znosilam. Wiec sie spakowalam, otworzyla drzwi, zjechalam winda i sobie poszlam. Wzielam ze soba torebke na ramie mojej mamy a w srodek spakowalam podpaske :o[emoji28] krem nivea jeszcze w takim okraglym metalowym opakowaniu i buty od lalki barbie i 1000 zl ktore dostalam od mojego brata to wtedy byla złotowka dal mi na droge i nic oim rodzicom nie powiedzial:biggrin2: zatrzymala mnie pani od zieleniaka i zaprowadzila do domu [emoji28]
Pakiet prawdziwej damy [emoji23][emoji1787]

reklama
No moje pierwsze było na chrzcinach ale tata naświetlił film i niestety takie pierwsze to z roczku ale i tak byłam gremlinek [emoji1787]
Chcesz zobaczyć gremlinka? I zobacz jak mnie ubrali.. ile warstw ciuchów.. za krótkie spodnie.. I na siłę do fotografa. Mina moja bezcenna;)
20200215_194353.jpeg

baaardzo siebie przypominasz ;) No nic sie nie zmienilas ;) Przynajmniej jak cie ostatnio widzialam na zdjeciu ;)
Kurczę ja właśnie nie widzę podobieństwa do siebie :laugh2: Widzę jedynie podobieństwo w uśmiechu syna, jakieś znalazłam nasze gdzie widac, albo jak on zrobi obrażona minę to dziadka przypomina bo on się często obrażał :laugh2::rofl:

Załączniki

• FB_IMG_1581792034127.jpg
    FB_IMG_1581792034127.jpg
    74,1 KB · Wyświetleń: 105
Hahaha hahahaha ale miałaś jazdy 😂😂😂😂😂Ale dobrze, że wzięłaś tą podpaskę🤣🤣🤣🤣🤣
Co do podpasek to jak juz zaczely mi wyrastas wloski na broszce a dziewczyny w kalsie zaczely opowiadac o okresie korego ja jeszcze nie mialam to postanowilam wszystkim zaimponowac i ubralam swoje syper getry. Ukradlam mojej mamie podpaske i odkleilam ten paseczek bo to byly wtedy te wielkie takie BELLLA chyba i myslalam ze to sie tym klejacym zaklada na siuske i tak tez zrobilam i wybralam sie dumna na podworko 😅 😂 😂 😂 a tam z kazdym krokiem az sie wszystko rwalo :biggrin2::biggrin2::biggrin2: no do glowy mnie nie przyszlo ze to sie przykleja na majtusie :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Co do podpasek to jak juz zaczely mi wyrastas wloski na broszce a dziewczyny w kalsie zaczely opowiadac o okresie korego ja jeszcze nie mialam to postanowilam wszystkim zaimponowac i ubralam swoje syper getry. Ukradlam mojej mamie podpaske i odkleilam ten paseczek bo to byly wtedy te wielkie takie BELLLA chyba i myslalam ze to sie tym klejacym zaklada na siuske i tak tez zrobilam i wybralam sie dumna na podworko [emoji28] [emoji23] [emoji23] [emoji23] a tam z kazdym krokiem az sie wszystko rwalo :biggrin2::biggrin2::biggrin2: no do glowy mnie nie przyszlo ze to sie przykleja na majtusie :biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Bozeeeee, jak też tak kiedyś podpaskę założyłam i potem był płacz jak odklejałam [emoji23][emoji23][emoji23]

Refleksyjny nastrój, rozmyślania o teraźniejszości i przyszłości, trochę łez. Dobrze, ze wracając do domu kupiłam ciasto, mąż zrobił herbatkę z miodem, cytryną i imbirem.
Koooocchhhaaaniiieeee przeciez nic sie nie stalo. Zobacz ze nie masz na to wplywu ;) A ty sie dzisiaj powinnas cieszyc. Przetlumacz to sobie ;) Raz ze juz dzisiaj jestes w ciazy i ja w to wierze. Nie wiem skad ale mam takie przeczucie ❤ to dwa ze nie zostalas z niczym tak jak duza czesc dziewczyn ;( No prosze :) SŁONECZKO NASZE ROCHMURZ BUZIE nananananana

1581792970390.jpeg

Chcesz zobaczyć gremlinka? I zobacz jak mnie ubrali.. ile warstw ciuchów.. za krótkie spodnie.. I na siłę do fotografa. Mina moja bezcenna;)Zobacz załącznik 1080905
Jaka fajna PUCIA ;) I oczywiscie jakas laleczka przy nodze ;) I kitek tez fajny a pamietacie te spinki jak niby kapelusze ? Albo te smoczki wisiorki ?

reklama
Co do podpasek to jak juz zaczely mi wyrastas wloski na broszce a dziewczyny w kalsie zaczely opowiadac o okresie korego ja jeszcze nie mialam to postanowilam wszystkim zaimponowac i ubralam swoje syper getry. Ukradlam mojej mamie podpaske i odkleilam ten paseczek bo to byly wtedy te wielkie takie BELLLA chyba i myslalam ze to sie tym klejacym zaklada na siuske i tak tez zrobilam i wybralam sie dumna na podworko 😅 😂 😂 😂 a tam z kazdym krokiem az sie wszystko rwalo :biggrin2::biggrin2::biggrin2: no do glowy mnie nie przyszlo ze to sie przykleja na majtusie :biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Padlam :laugh2: :laugh2: Twoja rodzina ma z Tobą wesoło!!! Zazdroszczę im normalnie :)

Do góry