reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Klaudia anita leki masz takie jak ja a ten mlody lekarz to ktory? Na wypisie masz napisane pewnie ? Wogole to z jakiego miasta jestes z samych kielc?..... Ja mam dzis jakiegos mega dola :( dzus chyba z 6 razy beczalam tak mnie wszystko z rownowagi wyprowadza. W dodatku mam slowa w glowi ktore mi jakis czas temu szefowa powiedziala oczywiscie nie pytajac czy sie udalo z tekatem wyskoczyla ze dziecko to mi niech ktos w rodzinie urodzi .... Poprostu mialam ochote jej w gebe dac i wykrzyczec ze ona tez mogla swojej siostrze urodzic dziecko a jej siostra tez miala ivf tylko bylo to okolo 25 lat temu .... Ale juz sie wygadalam przemilczaam i triche mi ulzylo i w glowie siedzi. . oczywiscie pewnie zla dlatego ze mnie 2 tygodnie znow nie bylo po tranaferze... Czasami to jej nie nawidze za takie teksty.
Biskup takie nazwisko
Mam nadzieje że to nie on będzie mi robił transfer
Ja z samych Kielc wiec do kliniki max 15min
Głupia stara rura 😜nie przejmuj się 😘

reklama
Kuźwa, czekaj, szukam...Mam może 5 na krzyż. U nas za małego była bieda i zdjęć mam bardzo mało [emoji853].
Pobiję Artemidę, też byłam brzydka u chuda i miałam dwa przednie wystające zęby jak u królikaZobacz załącznik 1080883Zobacz załącznik 1080884
@fredka84 na koniu 😅 no chudzinka jestes ALE ZA TO USMIECH TEN SAM ;) I tez sie ciagle smiejsz ;) ty to dopiero lobuziara muialas byc i tak ci juz zostalo;) NASZCESCIE ❤❤❤ mysle ze w tamtych czasach nikt z nas nie mial latwo. U mnie na slasku juz nie bo mnie Lukasz przeprowadzil ;) jest taka tradycja ze jak dziecko idzie do pierwszej klasy to w pierwszy dzien szkoly idzie z taka TYTKA jakby tak duzy rog obfitosci gdzie sie wklada duzo slodyczy. I ja pamietam ze moja mama przez cale wakacje zbierala na te slodzycze od dziadkow i innych, chociaz u nas jakos biedy nie bylo bo moj ojcien to juz iwcie wojskowy a mama uczyla w szkole ale nie w tej do ktorej ja chodzilam. I jak poszlam na ten pierwszy dzien to oczywiscie z rodzicami specjalnie wzieli wolne i byl tez ten PAWEL ze swoimi rodzicami a on mial w tej tytce jeszcze taka zabawke i co chwile sie popisywal a jak stalam do zdjecia a na ziemi byla narysowana taka klaskowka kreda i ja chcialam na nie poskakac a ten mnie popchnal to ja wzielam ten rog i go za to wyrzsakalam po plecach az mnie musieli trzymac ;)

Tak my juz iwemy ty URZEDASIE :biggrin2: zero alko i Twoj biedny Mareczek dzisiaj pewnie nadrabia :biggrin2: Podnioslam Ci troszke cisnienie :biggrin2: ?
Hihi, ja mam malutkie ciśnienie z natury to podnoszenie wskazane;) mezus sie najadl czosnku i byl taki smród na sali,ze to pogonilam. Zrobil sobie kanapkę, taka jak wczoraj pisalyscie, masełko, czosnek i na to wędlina i stwierdził,że to smaczniejsze niż kebab [emoji23][emoji1787]

Ja mam tylko takie, reszta w Polsce w domu
Na zdjęciu mam chyba że 3-4 lata, nie przypominam chyba siebie ale mój syn robi teraz podobne miny :laugh2: zrobione na Placu Zebrań Ludowych w Gdańsku z moim ukochanym świętej pamięci tatą
baaardzo siebie przypominasz ;) No nic sie nie zmienilas ;) Przynajmniej jak cie ostatnio widzialam na zdjeciu ;)

Jaki slodziak bylam podobno bardzo ruchliwa i niezla lobuziara ;) I widzisz ta malo proporcjonalnie duza glowe do reszty ciala ;) Ale tez podobno zawsze sie duzo smialam ale potrafilam sie tez obrazic ale jak mi dali tubke skondensowanego slodkiego mleka to dziecka nie bylo [emoji173]
No istny diamencik [emoji23][emoji1787]

reklama
Do góry