Ha ha ha [emoji23]aaaa bo ja mówiłam, ze ja taki myśliciel jestem...na bank się do czegoś dojebałam na tym zdjęciu [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
Ja jak mialam 6 lat to postanowilam ucieknąc z domu a mieszkalam wtedy w Katowicach na 8 pietrze. Moi mieli gosci a ja sie zdenerwowoalam bo przywiezli ze soba takiego Pawla mniej wiecej w moim wieku a ja go nie znosilam. Wiec sie spakowalam, otworzyla drzwi, zjechalam winda i sobie poszlam. Wzielam ze soba torebke na ramie mojej mamy a w srodek spakowalam podpaske krem nivea jeszcze w takim okraglym metalowym opakowaniu i buty od lalki barbie i 1000 zl ktore dostalam od mojego brata to wtedy byla złotowka dal mi na droge i nic oim rodzicom nie powiedzial zatrzymala mnie pani od zieleniaka i zaprowadzila do domua wszyscy w rodzinie się śmieją ze mnie bo jak mialam dwa latka to chodziłam i mówiłam „ k..wa gdzie są moje pantofle”... mnie tylko przeraża, jak oni przy mnie mówili... kiedyś się inaczej chowało dzieci
Ha ha ha, widzę że od małego odwalało[emoji23]Ja jak mialam 6 lat to postanowilam ucieknąc z domu a mieszkalam wtedy w Katowicach na 8 pietrze. Moi mieli gosci a ja sie zdenerwowoalam bo przywiezli ze soba takiego Pawla mniej wiecej w moim wieku a ja go nie znosilam. Wiec sie spakowalam, otworzyla drzwi, zjechalam winda i sobie poszlam. Wzielam ze soba torebke na ramie mojej mamy a w srodek spakowalam podpaske [emoji28] krem nivea jeszcze w takim okraglym metalowym opakowaniu i buty od lalki barbie i 1000 zl ktore dostalam od mojego brata to wtedy byla złotowka dal mi na droge i nic oim rodzicom nie powiedzial zatrzymala mnie pani od zieleniaka i zaprowadzila do domu [emoji28]
Netiaskitchen
Nie dziś niestety. Wszystkie zdjęcia z dzieciństwa są u rodziców, a w tym tygodniu z racji zarazy się do nich nie wybieramy. Ale chetnie pooglądam WaszeDziewczyny wrzucam wam moje zdjecia jak bylam malutka To teraz wyzywam @Netiaskitchen jak nie wrzucisz to smierdzisz
Hahaha hahahaha ale miałaś jazdy Ale dobrze, że wzięłaś tą podpaskęJa jak mialam 6 lat to postanowilam ucieknąc z domu a mieszkalam wtedy w Katowicach na 8 pietrze. Moi mieli gosci a ja sie zdenerwowoalam bo przywiezli ze soba takiego Pawla mniej wiecej w moim wieku a ja go nie znosilam. Wiec sie spakowalam, otworzyla drzwi, zjechalam winda i sobie poszlam. Wzielam ze soba torebke na ramie mojej mamy a w srodek spakowalam podpaske krem nivea jeszcze w takim okraglym metalowym opakowaniu i buty od lalki barbie i 1000 zl ktore dostalam od mojego brata to wtedy byla złotowka dal mi na droge i nic oim rodzicom nie powiedzial zatrzymala mnie pani od zieleniaka i zaprowadzila do domu
bazylia128
Moj Łukasz ma podobna mine jak siedzi z tel na tronie kibelkowym Tylko jego nie mam wtedy ochoty wycalowac Ale ty jestes do zacalowania ❤ ❤ ❤ ❤aaaa bo ja mówiłam, ze ja taki myśliciel jestem...na bank się do czegoś dojebałam na tym zdjęciu
klaudiaanita
I prawidłowo czasem potrzeba się zresetowaćWitajcie kochane wreszcie was dogonilam i doczytalam znaczy nadrobilam oj dzialo sie jak mnie nie bylo... Gratujule taszka i to pietwszy raz liliana dbaj o sibie i odpoczywaj moE jakies szydelko. Netia kciuki za tranafer. ..... Klaudia anita ciesze sie ze jest ok ze juz bedziesz tulic kropusia wreszcie tyle sie naczekalas ziolkowski bedzie ci robil czy ktos inny? Bazylka oczywiscie kciuki za start juz ktory dzien? Fredka ty wariatko dzisiaj to i ja lapke wina wypilam a po piatku bylam u chrzestnej tez nie maja dzieci miala imnieniny i przyznam sie ze obalilysmy 2 wina. No poprostu oszalalam ale chyba tego potrzebowalam wrocilam do domu po 1 w nocy mo a o 6 juz do pracy wyszlam oczywiscie na kacu. Takze zsolidaryzowalam sie z toba w pijanstwie. Jak kogos ominelam przepraszam ale ciezko mi ogarnac jakos wszystko na raz
Taak odliczam byle do środy
Tylko coś mi wyskoczyło na jajniku odkąd biorę leki..masakra
Ciekawe co powie Ziółkowski bo go nie było ostatnio
A wy byliście na konsultacji ?
Jak tam, już przetrawiłaś sobie wszystko? Lepiej się czujesz?Nie dziś niestety. Wszystkie zdjęcia z dzieciństwa są u rodziców, a w tym tygodniu z racji zarazy się do nich nie wybieramy. Ale chetnie pooglądam Wasze [emoji4]
Ruda08
PoziomkaNo i teraz wzbudziłaś moją ciekawość [emoji12]. Jak masz na imię; Gryzelda?
Będę cię teraz codziennie gnębić [emoji12]
reklama
Aduś16
Podziel się: