bazylia128
Fanka BB :)
Jak SZATAN mną MIOTA to jak mam byc normalnaOoooo, taka miła i słodka ja zdjęciu a w duszy Szatan [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak SZATAN mną MIOTA to jak mam byc normalnaOoooo, taka miła i słodka ja zdjęciu a w duszy Szatan [emoji23]
Ojjj moje imię jest objęte tajemnicą wcale bym tego nie powiązała z nickiem@sandra777.12 hmmm ciekawe jak masz na imie Chyba nie zgadne Jak tam ile pochlonelas dzisiaj tych zdrowych chpsow co?
jejuniu ty to dopiero slicznota ❤ Co nie znaczy ze @Artemida90 mniej sliczna. Ale ty to taka do kochania i przytulania zasciskalabym
Tylko dlaczego Ty taka zdziwona jestes ? Jak bys na kibelkowym tronie siedziala to bym zrozumiala Tutaj ewidentnie cos ci nie pasiloA to ja tez wrzucę a co ja na tronie
Kuźwa, czekaj, szukam...Mam może 5 na krzyż. U nas za małego była bieda i zdjęć mam bardzo mało [emoji853].dawaj nam swoje
Ty ślicznotko wklejaj swojeTyyyyy, kochana jesteś sliczna na zdjęciu [emoji3590]
No i teraz wzbudziłaś moją ciekawość [emoji12]. Jak masz na imię; Gryzelda?Ojjj moje imię jest objęte tajemnicą [emoji23] wcale bym tego nie powiązała z nickiem [emoji56]
A co do chipsów moja droga to nic [emoji1307] Nie jem tego świństwa codziennie tylko jak mnie weźmie [emoji41]
aaaa bo ja mówiłam, ze ja taki myśliciel jestem...na bank się do czegoś dojebałam na tym zdjęciuTylko dlaczego Ty taka zdziwona jestes ? Jak bys na kibelkowym tronie siedziala to bym zrozumiala Tutaj ewidentnie cos ci nie pasilo
Nasza kochana optymistka i pocieszycielka ma dziś ciężki dzień. Niech trochę ochłonie@Netiaskitchen nulka kochanie co z Tobą ;(