Aduś16
Fanka BB :)
Kochana to zupełnie inny wynik niż ostatnio, ale 3 to optymalnie dużo bo nie ilość a jakość zarodków jest ważna. Powiedz czy embriolog sugerował coś czy to nasienie skoro po 3 dobie przestały się rozwijać? Stosowalas suplementy jakieś przed?No ja siedzę po tym spotkaniu z embiolożką i płaczę. Nie tak to miało być. Kataru nie czuję nawet. Z 21 pecherzykow pobranych było 16 dojrzalych komórek. Nasienie calkiem ok, podobno było z czego wybierać. Zapłodnilo się 12 komórek . Do teraz przetrwały 3...reszta padła między 3 a 5 dobą... Z tych 3 zamrożonych oocytów rozmroziły i zapłodniły sie wszystkie, jeden zarodek juz padł, do teraz jeszcze 2 walczą. Jutro lub w poniedziałek bedzie info co z nimi.
To tak a propos tego jakie znaczenie ma duża ilość komórek. Niezbyt wielkie jak widać.
Staram się uspokoić, ale zdecydowanie nie tak sobie wyobrażałam ten dzień... Nawet woda mi nie wchodzi.
Płaczesz teraz bo nastawialas się na więcej ale wystarczy Ci ten jeden odpowiedni tak jak przy stymulacji z synkiem Twoim on był tym właściwym.. głowa do góry.. Niestety to nie rzadkość że ilość pęcherzykow za wiele nie daje i tak kończymy z podobną ilością zarodków, ważne by był wśród nich ten najważniejszy...