reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ale miałaś super imprezę 😄, wytańczyłas się pewnie dziś już nie musisz biegać.
To na koniec miałaś niezle walking dead hihi. Pewnie jeszcze śpisz, bo o której Ty w końcu zasnęłaś jak jeszcze pracowałaś nad ranem?
Uwielbiam the walking dead tylko na netflix nie ma jeszcze nowego sezonu :( a z na zalukaj jakies dziwne bitcoiny... Dzisal Łukasz w dalszym ciagu wygloada jak zombi :crazy: jak ja tego nie lubie a mial jechac na strzelnice. No troche wczoraj posiedzialam. Teraz juz sprzatam i gotuje rosolek a pozniej ide na rower SAMA ;) a u nas pogoda jest piekna ;)

Dopiero wrocilam ;) Nie wiem dlaczego caly czas mi sie wydawalo ze mialas podane dwa zarodki [emoji57] I juz ci mialam pisac ze beda jaja jak beda blizniaki [emoji173][emoji173][emoji173] Wiesz ze jestes taka piekna, wspaniala, madra, kochana !!!!! Dlatego jutro grzecznie mi jeszcze raz i DOKLADNIE!!!! napiszesz jakie suple bralas [emoji16] Dobrze? Zrobisz to dla swojej MONICZKI BAZYLICZKI ? [emoji7]
Wrzucę później wszystko [emoji3][emoji6]

;) ciaza najważniejsza, nie muszę się martwić o pracę. Na pewno będą szukać kogoś za mnie na zastępstwo. Ja juz powiedzialam,ze bede dmuchać na siebie, niech sobie mówią co chcą, ciężka droga za nami i przed nami tez A to jest dla mnie najważniejsze. Zresztą nie ukrywam tego w swoim wydziale, jak tam przeszłam , nawet jak dostałam propozycję to od razu powiedzialam naczelniczce czy chce mnie na pewno bo ja sie staram o dzidzie. I po miesiącu zaszłam w ciaze wtedy. One wiedzą co jest dla nas najważniejsze.
Mówisz piekny okres Twoja ciąża? Cieszę się;) bo ponoć tak szybko mija,ze az niewiarygodne;)
Nie wyobrażałam sobie życia bez pracy. A tu ciąża, i nagle prace miałam gdzieś. A ludzie jak to ludzie będą gadać. Pełen odpoczynek, zero maili, telefon nie dzwoni. Bloga cisza... a potem urodziło się dziecko i się skończyło haha. Także korzystaj.

Uwielbiam the walking dead tylko na netflix nie ma jeszcze nowego sezonu :( a z na zalukaj jakies dziwne bitcoiny... Dzisal Łukasz w dalszym ciagu wygloada jak zombi :crazy: jak ja tego nie lubie a mial jechac na strzelnice. No troche wczoraj posiedzialam. Teraz juz sprzatam i gotuje rosolek a pozniej ide na rower SAMA ;) a u nas pogoda jest piekna ;)
Tez lubię ten serial, tylko już dawno nie oglądałam, jakoś muszę kiedyś nadrobić. Biorę się tez za sprzątanie, pogoda piękna u mnie tez. Rosołek dobry na kaca, jak Łukasz poje to nastąpi przemiana, to będzie lekarstwo na zombie.
Miłego dnia dla wszystkich 😘😘😘

Ja juz po pomiarach ciśnienia i temp. Po nocy leci ze mnie, ale brązowe.
Noc była bardzo ciężka. Stare łóżko, jakby nieco na mnie za krótkie.. w związku z tym większość nocy "przespana" na bokach, czyli dretwe biodra. Jedna kobieta rodziła i tak strasznie, strasznie krzyczała.. długo to trwało i zastanawiałam się skad ona przy tych skurczach ma jeszcze siłę na tak dorodny krzyk.. i tak sobie w głowie układałam, ze jak będzie mi dane urodzić to chcialabym nad tym panować,zeby inne kobiety na oddziale nie miały takich mysli jak ja [emoji85] do tego mam na sali 3 koleżanki. Jedna w 8 tyg, choć ona twierdzi,ze w 6 Bo przecież wie, kiedy mąż jej byl w domu i kiedy się kochali A z wyliczeń lekarza no nie mogła zajsc wtedy no był za granicą.. No i ona przyjechała z krwawieniem rowniez, ma krwiaczek ale już nic jej nie leci. A dwie pozostałe przyjechały poronic.. na jedna leki nie działają, więc dziś ma nie zabieg A druga, taka moja znajoma z miasta, biedna, jak zaczęła chlustac krwia, to ja w końcu wzięli na zabieg bo bali się,ze sie wykrwawi.. to straszne. I tak leżymy na jednej sali i walczymy ze swoimi myślami, w ciszy.. dwie jeszcze mają szansę, dwie juz nie;( choc ta jedna co jej nie rusza chyba nie ubolewa bo cały czas na telefonie rozesmiana i powtarza,ze proces jeszcze się nie rozpoczął, zrobisz sobie drugie i takie tam teksty.. eh. Życie jest dziwne.
:o:o:o ale mnie wystraszylas ta rodzaca babeczka. A ta na telefonie to by mnie chyba draznila. No tak to jest z tymi lekami n aporonienie. Na jednych dzialaj na drugich nie a dopiero co wczesnie opisywalam jak ja sie nameczelam bo mi nie pomogly. Ty sie ic nie przejmuj. Nie staraj siee za bardzo tez z nimi spoufalac, mysl o swoim dzieciatku ❤ Kurcze wlasnie slysze w europie byl pierwszy smiertelny przypadek korona wirusa :o ja sie boje zawsze takich epidemii.

Hej, was nadrobić z czytaniem to prawdziwy wyczyn, co zdążę trochę nadczytać, to mija kolejny dzień i znowu 40 nowych stron. Mimo to ciągle zza krzaków cieszę się z waszych sukcesów i smucę z porażek.
Mam pytanie. Czy przy założeniu że musiałbym wziąć antybiotyk po kanałowym leczeniu zęba, mimo to mogłabym za jakieś ponad dwa tygodnie podejść do krótkiego protokołu?
A czemu to by miało kolidować ze sobą?

No to masz niezłe towarzystwo... Nie powiem... No ale nic, zaraz Cią wypuszczą i mam nadzieję już bedziesz miała więcej spokoju😊Myślałaś juz kiedy chcesz iść na L4?
Co do krzyków podczas porodu, to gwarantuję, ze tej babce co krzyczała to bylo absolutnie wszystko jedno czy słyszy ją cały szpital czy pół miasta. Po prostu myslisz wtedy o tym, żeby już urodzić i Ci zupełnie wszystko jedno co sobie pomyśli otoczenie 😊też darłam się na pół szpitala😉A i tak byłam w dobrej sytuacji bo mialam znieczulenie, tylko że na ostatnie 2h porodu juz mi nie chcieli dać trzeciej dawki.
Jezuuu dziewczynyu przerazacie mnie :o:o:o to naprawde AZ tak sie odbywa ????!!!!!! Gdyby mi sie kiedykolwiek udalo to tylko cesarka ;) I pewnie zaraz bedziecie opowiadac ze po tym beda mnie szwy ciagly i na poczatku bedzie ciezko ale wiecie co MAM TO W TYLECZKU. Nie chce przechodzic i doswiadczac tego pieknego uczucia jak poród ;)

reklama
Ale super że się wszystko udalo😀😀😀Grunt ze jubilatka zadowolona!!! Z tą przebieraną imprezą to mega!!! Ale macie tematyczną czy dowolny strój?My z M od kiedy jesteśmy parą na takich przebieranych imprezach byliśmy jako:
- Ninja i różowy Jednorożec
- Asterix i Idefix
- Kot i Mysz
- para Indian
- Wilk i Czerwony kapturek
- Laleczka Chucky i lalka Barbie
Pomysłów może być milion😊
heheheheheh Nulllka ❤ ❤ ❤ tak ja wiem ze ty lubisz wymyslac :biggrin2::biggrin2::biggrin2: wlasnie cie przytulam za to :biggrin2::biggrin2::biggrin2: tak mamy tematyczna. A mi se naprawde bardzo nie chce isc. Laleczka chycky i barbie SUUUUPPPEEERRRR

Do góry