Ja juz po pomiarach ciśnienia i temp. Po nocy leci ze mnie, ale brązowe.
Noc była bardzo ciężka. Stare łóżko, jakby nieco na mnie za krótkie.. w związku z tym większość nocy "przespana" na bokach, czyli dretwe biodra. Jedna kobieta rodziła i tak strasznie, strasznie krzyczała.. długo to trwało i zastanawiałam się skad ona przy tych skurczach ma jeszcze siłę na tak dorodny krzyk.. i tak sobie w głowie układałam, ze jak będzie mi dane urodzić to chcialabym nad tym panować,zeby inne kobiety na oddziale nie miały takich mysli jak ja [emoji85] do tego mam na sali 3 koleżanki. Jedna w 8 tyg, choć ona twierdzi,ze w 6 Bo przecież wie, kiedy mąż jej byl w domu i kiedy się kochali A z wyliczeń lekarza no nie mogła zajsc wtedy no był za granicą.. No i ona przyjechała z krwawieniem rowniez, ma krwiaczek ale już nic jej nie leci. A dwie pozostałe przyjechały poronic.. na jedna leki nie działają, więc dziś ma nie zabieg A druga, taka moja znajoma z miasta, biedna, jak zaczęła chlustac krwia, to ja w końcu wzięli na zabieg bo bali się,ze sie wykrwawi.. to straszne. I tak leżymy na jednej sali i walczymy ze swoimi myślami, w ciszy.. dwie jeszcze mają szansę, dwie juz nie;( choc ta jedna co jej nie rusza chyba nie ubolewa bo cały czas na telefonie rozesmiana i powtarza,ze proces jeszcze się nie rozpoczął, zrobisz sobie drugie i takie tam teksty.. eh. Życie jest dziwne.