Ruda08
Fanka BB :)
Malinowa chmurka nie powiem pieści moje podniebienieRety, co to ?[emoji39][emoji39][emoji39]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Malinowa chmurka nie powiem pieści moje podniebienieRety, co to ?[emoji39][emoji39][emoji39]
No zobaczymy. Bo chciałam lecieć za około miesiąc - byłabym w Ok 19 tyg. Może już nie będę miała krwawień No ale ten wyjazd sobie daruje Dzieciątko najważniejszeNo teraz tak a w następnym trymestrze? Bo zrozumiałam, że to całkowity szlaban na ciążę.
Haha... ja jutro może muffinki kokosowo marchewkowe zrobię[emoji4]Malinowa chmurka nie powiem pieści moje podniebienie [emoji3059]
No ale poczekaj, gdzie brzuch? Ja nawet transferu jeszcze nie miałamA wiesz, że ponoć są faceci którzy uwielbiają sex z ciężarnymi? Oglądałam kiedyś o tym program i okazuje się to być dosyć częstym zjawiskiem. Laski w ciąży z wielkim brzuchem i libidem na maxa i faceci którzy to uwielbiają. W sensie zdrady[emoji23]
Się wieNo dobra stawiałam na 350...Masz kalkulator w oczach?[emoji6]
Dziękuje za pamięć@Wiórka i jak po wizycie? Jakie ustalenia?
@Netiaskitchen, jak tam maciczka? Wyluzowana, uszykowana?[emoji3] stresior? Kciuki za ilości zarodków i wgryzanie się wybrańca[emoji9][emoji9][emoji9][emoji9]
Nie martw się u mnie było przedłużone badanie a kariotyp prawidłowyZaczęłam dziś stymulację, ale miałam mieć dziś też wyniki kariotypów, a dostałam maila, że wyniku dzisiaj nie będzie ze względu na konieczność przedłużenia realizacji badania. I teraz oczywiście mam same czarne myśli, że może coś tam wyszło nie tak
Nie no nastawienie co do transferu to na spoko. Taki transfer bez oczekiwań.
Ciekawa jestem czy się jutro zdziwią, bo mam w pakiecie te 3 invictowe weryfikacje, a zwykle dwie pierwsze to telefon, a trzecia to wizyta (10dpt). A ja właśnie stwierdziłam, ze juz tyle sie z młodym do nich najeździłam, że po ch** mi wizyta. Że betę to zrobię no bo to juz zapłacone, ale niech zadzwonią, a nie jeszcze będę jeździć tylko po to zeby dowiedzieć sie ze nic z tego.
Czekam bardzo na te wyniki embriologiczne i raport ile mamy zarodków. Nie dzwonili, ale 5.doba mija jutro wiec masa myśli kłębi się w głowie...
Przecież ja nawet nie wiem ile komórek było dojrzałych...ile się zapłodniło... Nic nie wiem.
Będzie dobrze! Trzymam kciuki za Ciebie