reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A mówiłam że chlanie pomaga [emoji12]. Powtórz to jesz kilka razy i będziesz jak nowo narodzona [emoji12]
Cieszę że wróciłaś, opowiadaj jak sytuacja w domu, jak mąż? Pogodził się już z porażką?
Jakos to przelnal ale latwo nie jest
... Niewiem kiedy wroce narazie poszlam na cytologie ale boje sie ze za wczesnie zribilam i wyjdzie zle bo po wizycie jak poszlam do wc to mialam jeszcze plamienie a jak sLam na to bylo czystko. Coz najwyzej powtorze

reklama
A sluchaj, heparyne w szpitalu sama sobie wstrzyknelas? Jutro juz bedzie lepiej:)
Wszystko sama.. nawet takie oświadczenie podpisałam,ze swoje leki .. po stwierdzili,że oni z tej listy to mają tylko luteine i beda mi podawać.. Ale jak ja miałam na nich czekać.. A mam poustawiane budziki w telefonie to już wszystko w swoje ręce wzielam. Nie chce mi się mieszać;)

Kanapki z czosnkiem 😀 dawno, dawno temu... za czasów, gdy jeszcze chorowałam ;) robiłam sobie wieczorek chlebek z masełkiem, cienkie plasterki czosnku (2-3 ząbki), na to kiełbaska czy co kto lubi :-) i rano jak ręką odjął, ewentualnie kolejnego wieczoru powtórka jak jakieś silniejsze paskudztwo rozkładało.
Chyba nie ma przeciwwskazań do niewielkich ilości czosnku w ciąży??
Uwielbiam czosnek 🧄🧄🧄😋😋😋

Dziewczynki tak na walentynki [emoji3590]
Wszystkiego co najlepsze !! Żebyśmy już niedługo wszystkie były grube ze szczęścia [emoji7]

ja będę sama żreć ciasto bo mąż ma dzisiaj INTEGRACJE [emoji58][emoji58][emoji58] noooszzzz *** nie mogli sobie lepszego terminu wymyśleć [emoji17]
O zesz ! A mi tu położna sie dopatrzyła w karcie IO i mi mówi,że dietę cukrzycowa mi wprowadza... A tu takie cudooooo

Co ja bidna zrobię jak mi się zapasy skończą??? A wiem, może sex za 50 zł mnie jakoś poratuje [emoji38][emoji38][emoji38]
A wiesz, że ponoć są faceci którzy uwielbiają sex z ciężarnymi? Oglądałam kiedyś o tym program i okazuje się to być dosyć częstym zjawiskiem. Laski w ciąży z wielkim brzuchem i libidem na maxa i faceci którzy to uwielbiają. W sensie zdrady[emoji23]

No to jestem [emoji2276] Po wizycie u położnej ;)
Posłuchaliśmy sobie serduszka (pierwszy raz [emoji3590]) wali jak dzwon ;)
Omówiliśmy test papa ;)
Trisomia 21 - 1:2270
Trisomia 18 - 1:34811
Trisomia 13 - 1:25384

Pytałam się czy mogę lecieć do Polski za jakiś miesiąc a ona, że na moim miejscu nie pojechałby. Oczywiście nie może mi zabronić ale wiadomo .. także nie wiem czy wgl polecę w ciąży, nawet pó;(
No ale cóż, najważniejsze jest dzieciątko.
Za tydzień idę znowu, tak po prostu ;) posłuchamy serduszka i chyba to na tyle ;)

@bazylia128 ależ zrobiła prezentacje [emoji23][emoji23][emoji23]
A @Tasza to się chyba piccolo upiła [emoji23]
Wyniki super[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] nie schlałam się, za to z nerwów przed wynikiem opierniczyłam eklerka i kokosanki ehhhh... no ale teraz będę już na 100% jadła jak należy [emoji3]

Piccolo nie było[emoji23] ale za to delicjami walentynkowego wieczoru były: wątróbka z cebulką, ziemniaczki, brokuły [emoji23]

A z czego w sumie wynika przeciwskazanie do lotu?

reklama
Do góry