reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczynki tak na walentynki ❤️
Wszystkiego co najlepsze !! Żebyśmy już niedługo wszystkie były grube ze szczęścia 😍

ja będę sama żreć ciasto bo mąż ma dzisiaj INTEGRACJE 😑😑😑 noooszzzz *** nie mogli sobie lepszego terminu wymyśleć 😔
Ja bym chętnie z Tobą takie zjadła 😋😋😋 wyglada extra 😍

Zaczęłam dziś stymulację, ale miałam mieć dziś też wyniki kariotypów, a dostałam maila, że wyniku dzisiaj nie będzie ze względu na konieczność przedłużenia realizacji badania. I teraz oczywiście mam same czarne myśli, że może coś tam wyszło nie tak [emoji52]
Cokolwiek nie tak, to przynajmniej będziesz wiedziała z czym się mierzyć. Albo popitolili próbówki po prostu[emoji23]

Dziewczynki tak na walentynki [emoji3590]
Wszystkiego co najlepsze !! Żebyśmy już niedługo wszystkie były grube ze szczęścia [emoji7]

ja będę sama żreć ciasto bo mąż ma dzisiaj INTEGRACJE [emoji58][emoji58][emoji58] noooszzzz *** nie mogli sobie lepszego terminu wymyśleć [emoji17]
Rety, co to ?[emoji39][emoji39][emoji39]

Wyniki super[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] nie schlałam się, za to z nerwów przed wynikiem opierniczyłam eklerka i kokosanki ehhhh... no ale teraz będę już na 100% jadła jak należy [emoji3]

Piccolo nie było[emoji23] ale za to delicjami walentynkowego wieczoru były: wątróbka z cebulką, ziemniaczki, brokuły [emoji23]

A z czego w sumie wynika przeciwskazanie do lotu?
No to dobrze, że miło spędziłaś czas iiii pysznie 😊

A co do lotu - to chodzi o to, że pare razy miałam krwawienia i co ja zrobię jak zacznie mi lecieć w środku lotu ? Zajdę tam na zawał ..
może uda mi się polecieć pózniej, zobaczymy ;)

No to dobrze, że miło spędziłaś czas iiii pysznie [emoji4]

A co do lotu - to chodzi o to, że pare razy miałam krwawienia i co ja zrobię jak zacznie mi lecieć w środku lotu ? Zajdę tam na zawał ..
może uda mi się polecieć pózniej, zobaczymy ;)
No teraz tak a w następnym trymestrze? Bo zrozumiałam, że to całkowity szlaban na ciążę.

reklama
Do góry