reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witajcie kochane wreszcie was dogonilam i doczytalam znaczy nadrobilam oj dzialo sie jak mnie nie bylo... Gratujule taszka i to pietwszy raz liliana dbaj o sibie i odpoczywaj moE jakies szydelko. Netia kciuki za tranafer. ..... Klaudia anita ciesze sie ze jest ok ze juz bedziesz tulic kropusia wreszcie tyle sie naczekalas ziolkowski bedzie ci robil czy ktos inny? Bazylka oczywiscie kciuki za start juz ktory dzien? Fredka ty wariatko dzisiaj to i ja lapke wina wypilam a po piatku bylam u chrzestnej tez nie maja dzieci miala imnieniny i przyznam sie ze obalilysmy 2 wina. No poprostu oszalalam ale chyba tego potrzebowalam wrocilam do domu po 1 w nocy mo a o 6 juz do pracy wyszlam oczywiscie na kacu. Takze zsolidaryzowalam sie z toba w pijanstwie. Jak kogos ominelam przepraszam ale ciezko mi ogarnac jakos wszystko na raz

reklama
Zaczęłam dziś stymulację, ale miałam mieć dziś też wyniki kariotypów, a dostałam maila, że wyniku dzisiaj nie będzie ze względu na konieczność przedłużenia realizacji badania. I teraz oczywiście mam same czarne myśli, że może coś tam wyszło nie tak [emoji52]
Spokojnie, u mnie też tak było. Bałam się że kończę stymulację a tu nie wiem co i jak. Naciskałam swoją lekarkę i ona mówiła że ich poganiała, ale kto wie czy mówiła prawdę. Wyniki dostaliśmy albo dzień przed transferem albo w dniu transferu, już nie pamiętam za bardzo.

Witajcie kochane wreszcie was dogonilam i doczytalam znaczy nadrobilam oj dzialo sie jak mnie nie bylo... Gratujule taszka i to pietwszy raz liliana dbaj o sibie i odpoczywaj moE jakies szydelko. Netia kciuki za tranafer. ..... Klaudia anita ciesze sie ze jest ok ze juz bedziesz tulic kropusia wreszcie tyle sie naczekalas ziolkowski bedzie ci robil czy ktos inny? Bazylka oczywiscie kciuki za start juz ktory dzien? Fredka ty wariatko dzisiaj to i ja lapke wina wypilam a po piatku bylam u chrzestnej tez nie maja dzieci miala imnieniny i przyznam sie ze obalilysmy 2 wina. No poprostu oszalalam ale chyba tego potrzebowalam wrocilam do domu po 1 w nocy mo a o 6 juz do pracy wyszlam oczywiscie na kacu. Takze zsolidaryzowalam sie z toba w pijanstwie. Jak kogos ominelam przepraszam ale ciezko mi ogarnac jakos wszystko na raz
A mówiłam że chlanie pomaga [emoji12]. Powtórz to jesz kilka razy i będziesz jak nowo narodzona [emoji12]
Cieszę że wróciłaś, opowiadaj jak sytuacja w domu, jak mąż? Pogodził się już z porażką?

Klaudia anita leki masz takie jak ja a ten mlody lekarz to ktory? Na wypisie masz napisane pewnie ? Wogole to z jakiego miasta jestes z samych kielc?..... Ja mam dzis jakiegos mega dola :( dzus chyba z 6 razy beczalam tak mnie wszystko z rownowagi wyprowadza. W dodatku mam slowa w glowi ktore mi jakis czas temu szefowa powiedziala oczywiscie nie pytajac czy sie udalo z tekatem wyskoczyla ze dziecko to mi niech ktos w rodzinie urodzi .... Poprostu mialam ochote jej w gebe dac i wykrzyczec ze ona tez mogla swojej siostrze urodzic dziecko a jej siostra tez miala ivf tylko bylo to okolo 25 lat temu .... Ale juz sie wygadalam przemilczaam i triche mi ulzylo i w glowie siedzi. . oczywiscie pewnie zla dlatego ze mnie 2 tygodnie znow nie bylo po tranaferze... Czasami to jej nie nawidze za takie teksty.

Jezu, co za głupia prukwa - nie wiem czy dobre "u" napisałam?!?
Klaudia anita leki masz takie jak ja a ten mlody lekarz to ktory? Na wypisie masz napisane pewnie ? Wogole to z jakiego miasta jestes z samych kielc?..... Ja mam dzis jakiegos mega dola :( dzus chyba z 6 razy beczalam tak mnie wszystko z rownowagi wyprowadza. W dodatku mam slowa w glowi ktore mi jakis czas temu szefowa powiedziala oczywiscie nie pytajac czy sie udalo z tekatem wyskoczyla ze dziecko to mi niech ktos w rodzinie urodzi .... Poprostu mialam ochote jej w gebe dac i wykrzyczec ze ona tez mogla swojej siostrze urodzic dziecko a jej siostra tez miala ivf tylko bylo to okolo 25 lat temu .... Ale juz sie wygadalam przemilczaam i triche mi ulzylo i w glowie siedzi. . oczywiscie pewnie zla dlatego ze mnie 2 tygodnie znow nie bylo po tranaferze... Czasami to jej nie nawidze za takie teksty.

Dziewczynki tak na walentynki ❤️
Wszystkiego co najlepsze !! Żebyśmy już niedługo wszystkie były grube ze szczęścia 😍

ja będę sama żreć ciasto bo mąż ma dzisiaj INTEGRACJE 😑😑😑 noooszzzz *** nie mogli sobie lepszego terminu wymyśleć 😔

Załączniki

• 7911E7C2-2C7E-459A-BA5A-691E71F1C3B2.jpeg
    7911E7C2-2C7E-459A-BA5A-691E71F1C3B2.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 63
  • 0F05A621-054E-42F2-9B29-53490A82C84F.jpeg
    0F05A621-054E-42F2-9B29-53490A82C84F.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 63
reklama
Dziewczynki tak na walentynki [emoji3590]
Wszystkiego co najlepsze !! Żebyśmy już niedługo wszystkie były grube ze szczęścia [emoji7]

ja będę sama żreć ciasto bo mąż ma dzisiaj INTEGRACJE [emoji58][emoji58][emoji58] noooszzzz *** nie mogli sobie lepszego terminu wymyśleć [emoji17]
Wow, ale smakowicie wygląda [emoji39]. Ma prezencję jak z jakiejś renomowanej cukierni [emoji846]

Do góry