reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Super się złożyło 😁. W grupie raźniej. Zastanawiałaś się jaki poród? Ja cesarkę, miałam laserowa korekcie wzroku i mam takie zalecenia.
Ja póki co ni mam żadnych chyba wskazań do cesarskiego cięcia, ale zobaczę po połówkowym, bo Profesor, do którego jeżdżę podobno na podstawie badania i przepływów czasem zleca CC. Dla mnie to nie ma znaczenia, zrobię tak jak lekarze mi powiedzą ☺️

Dziewczyny, często o Was myślę, zaglądam co jakiś czas by wiedzieć co u Was, kto dalej walczy, kto cieszy się z pozytywnej bety. 😁
Wy rozumiecie cała ta burze emocji, porażki i ponowne podnoszenie się do walki. Akurat minęła mi połowa ciąży i powiem Wam, że chyba dopiero teraz jest spokojnie u nas w domu😉 ivf nas przeczołgali jako parę, małżeństwo, ale warto!
Bylismy dzisiaj na usg połówkowym, młoda ma 330g, ma piękny nosek😍 cała reszta też w normie🥰
Tego Wam życzę! Trzymam kciuki za każdą z osobna, byście miały siłę, kto jak nie Wy!
.
IMG_20200213_193932.jpg

@bazylia128 prosze wpisz mnie na 2 lipca na termin porodu

26dpt i było 6 +3
SPOKO ❤ Nie masz sie juz czym stresowac. Przesylam Ci wypowiedz jednego z lekarzy chyba najlepszej kliniki NOVUM w Warszawie. Czytaj i oddychaj :-D
Sam pęcherzyk ciążowy możliwy jest do zaobserwowania w trakcie badania USG około 22. dni po transferze, zarodek i akcję serca rejestruje się mniej więcej 10 dni później. Czasem może się zdarzyć, że zarodek pojawia się w obrazie USG później niż się tego spodziewano. Może być to wynik pewnych zmienności biologicznych lub technicznych związanych z samą techniką badania.

SPOKO [emoji173] Nie masz sie juz czym stresowac. Przesylam Ci wypowiedz jednego z lekarzy chyba najlepszej kliniki NOVUM w Warszawie. Czytaj i oddychaj :-D
Sam pęcherzyk ciążowy możliwy jest do zaobserwowania w trakcie badania USG około 22. dni po transferze, zarodek i akcję serca rejestruje się mniej więcej 10 dni później. Czasem może się zdarzyć, że zarodek pojawia się w obrazie USG później niż się tego spodziewano. Może być to wynik pewnych zmienności biologicznych lub technicznych związanych z samą techniką badania.

Dziękuje kochana 🥰[emoji8][emoji8][emoji8] podniosłas mnie na duchu

Dziewczyny, często o Was myślę, zaglądam co jakiś czas by wiedzieć co u Was, kto dalej walczy, kto cieszy się z pozytywnej bety. 😁
Wy rozumiecie cała ta burze emocji, porażki i ponowne podnoszenie się do walki. Akurat minęła mi połowa ciąży i powiem Wam, że chyba dopiero teraz jest spokojnie u nas w domu😉 ivf nas przeczołgali jako parę, małżeństwo, ale warto!
Bylismy dzisiaj na usg połówkowym, młoda ma 330g, ma piękny nosek😍 cała reszta też w normie🥰
Tego Wam życzę! Trzymam kciuki za każdą z osobna, byście miały siłę, kto jak nie Wy!
. Zobacz załącznik 1080129
@bazylia128 prosze wpisz mnie na 2 lipca na termin porodu
Chyba naprawde nas slabo czytasz bo juz dawno tam jestes wpisana :-D ❤ Super wspaniale wiadomosci ❤ Mam caly czas nadzieje ze nadejdzie taki dzien i sama sie bede mogla wpisac na dzien porodu ❤

reklama
Tak samo pasuje i tez nienawidze. Na szczescie udalo sie namowic meza zeby oddawal koszule do prasowalni. Chodzi w nich codziennie, w weekend tracilam pol dnia na prasowanie bleee
Mój na szczęście zakłada tylko od święta;) za to ja dość często. To na takiej prasowalni sie muszą namachać [emoji41]

Do góry