reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Teraz jest kampania prezydencka więc może to być prawdą czy „kiełbasą wyborczą” [emoji4]
Masz rację, z tymi dziadami ( czyt politykami) nigdy nic nie wiadomo. Dla mnie jest ważne że ktoś znów mówi głośno o in vitro. A politycy to wszyscy chyba z jednego worka są [emoji12]

U Ciebie juz kazal odstawić? Ja mam juz zaczac schodzic z dawki. Biore 3x850. W przyszlym tyg bede brac 2 w nastepnym po 1. I zejsc do 8tyg. (Wypadnie ze do 9 bede tak schodzic). Ale jak czytam rozne fora to dziewczyny biora cala ciaze hmmm... No wiadomo na wlasna odpowiedzialnosc. Co do kebaba to mam na niego smaka[emoji6][emoji6] i pizze bym zjadla[emoji6][emoji6] czasem tez zgrzeszysz? Czy trzymasz sie rygorystycznie?
Mi powiedział od razu, że w ciąży metforminy sie nie bierze wiec trza by bylo odstawic... Tak to powiedzial bez przekonania. Ale ja się boję i biore. Tylko ja biorę 1x1 tabletkę symformin xr na wieczór i nie wiem jak miałabym z tego schodzić? Bo tych xr sie nie dzieli... brac co drugi dzien???
Oj kochana Ja ciągle grzesze. Jak nie upiekę swojego chleba to kupuje razowy albo graham ale wiem,ze jest tam niedozwolona maka. Jem słodkie jak mam ochotę. Pierogi tez jem z normalnej mąki. A i kebab czy pizza sie zdarza. Ale wtedy idę na kebaba w jedno miejsce gdzie wypiekaja bułkę jak do pizzy i mięso sami grilluja ja patelni. Staram się nie popadac w paranoję jak na początku. Wtedy zbyt drastycznie wszystko odstawiłam. Nie slodze, jem duzo warzyw, ryż i kasze tylko dozwolone, tylko masło, dżemy tylko te 100% , nie jem suszonych owoców. To chyba tak z grubsza. Rzadko jem jogurty A sosy robie na naturalnym. No i nie kupuje już bułki tartej tylko panier z ciecierzycy. Makarony raczej dozwolone ale i zwykle kupuje i jem. Także na spokojnie.
Ty masz duza dawkę, to na spokojnie możesz schodzić.

reklama

Nie chodzi o to ile dni po a ile dni miał transferowany zarodek

IMG_1835.JPG

Do góry