Jej, też to pamiętam. U mnie też tak rodzice kiedyś robili [emoji846]No widok nieciekawy. Prawda. Ja jeszcze pamiętam jak przywozili do kuchni letniej zabitego swiniaka i na wielkim stole go kobitki rozkladaly na części... A ja siedzialam z boku i mialam funkcje piszącej.. ba karteczce jaka to sztuka , i do woreczka. To te mieso palcem dotykalam przez woreczki [emoji23][emoji1787] fuj fuj
reklama
Dziekuje Zacznie się już niedługoTy jestes taka KOCHANA ❤ Wszystkich nas wspierasz Niech sie u ciebie juz tez zacznie
NadziejaJest
Fanka BB :)
U Ciebie juz kazal odstawić? Ja mam juz zaczac schodzic z dawki. Biore 3x850. W przyszlym tyg bede brac 2 w nastepnym po 1. I zejsc do 8tyg. (Wypadnie ze do 9 bede tak schodzic). Ale jak czytam rozne fora to dziewczyny biora cala ciaze hmmm... No wiadomo na wlasna odpowiedzialnosc. Co do kebaba to mam na niego smaka i pizze bym zjadla czasem tez zgrzeszysz? Czy trzymasz sie rygorystycznie?Jak ja poszłam na wizytę do diabetologa, miałam na w październiku A o IO dowiedziałam się w czerwcu, to ona na te wyniki,że nie duzo podwyższone,ze lekow by nie dala ale w związku z tym,ze sie staramy to rozumie. Zmniejszyła do 500. I powiedziała,że istnieje ryzyko,ze jak znajdę w ciaze to mogę mieć cukrzycę ciążowa. Że wtedy może się spotkamy. Ale nie jest to pewne. Opowiadala tez,jak wlasnie w Polsce w ciąży metformina niedozwolona. Ja tez ja biorę mimo,ze kazal odstawic. Jak będzie miał dobry humor to mu się przyznam na następnej wizycie. Ale też mnie ciekawi jak już odstawie jak to będzie. Wjadomo, ze mam zamiar jeść normalnie, zdrowo i nie wpieprzac kebabie i słodyczy.
Mi paśnik powiedział że na immunofenotyp są jeszcze dwie nazwy: IMK i subpopulacja limfocytów. I to się robi tylko od 18-23 dnia cykluDziewczyny czy to badanie immunofenotypu to jest to samo co test cytotoksycznosci kom. NK? Bo ja już się gubię w tej immunologii...ten test cytotoksycznosci kom. Nk mam zlecone przez doktora i tylko w czwartki to robią w Prokocimiu...i czy trzeba być po okresie? Bo ja jutro będę mieć czwarty dzień okresu i nie wiem czy nie poczekać tydzień jak coś...doradźcie proszę.
Położne w Parens mówią, ze można robić w każdy dzień cyklu a panie w laboratorium, ze chyba lepiej nie być w czasie okresu ( tak im kiedyś jakiś lekarz mówił) i bądź tu człowieku mądry...oczywiście do Sydora kontaktu nie mam wiec nie wiem [emoji2962]
Hahah moj by użył jeszcze wszystkich misek, garnków, łyżek jakie mamy w domuJa jakbym meza do pomocy w kuchni zagonila to bym kuchni pozniej nie pozanala. Pewnie maka znalazlaby sie nawet na suficie
A to chyba nie to samo... dziękujeMi paśnik powiedział że na immunofenotyp są jeszcze dwie nazwy: IMK i subpopulacja limfocytów. I to się robi tylko od 18-23 dnia cyklu
Mi wszystko na kartce napisał dlatego wiem bo z niej czytam i ci piszę [emoji12]. Tak, to bym na pewno nie zapamiętała
A to chyba nie to samo... dziękuje [emoji28][emoji8]
Netiaskitchen
Tak właśnie będzie. W sobotę o 12.10 mam spotkanie z embriologiem i to będzie już po 5 dobie i wtedy mi wszystko powiedzą. Kiedyś dzwonili, min 2 razy i po punkcji od razu oceniali pobrane komórki. A teraz na to wszystko trzeba czekac@Netiaskitchen Nulka czyli ty sie dopiero dowiesz ile masz zarodkow w dniu transferu ???
Dlaczego teraz tak jest. Przeciez zawsze dzwonili ... Ja wczoraj przeczytalam ulotke swoich lekow do stymulacji i mam tam taki leka jak AROMEK i on jest na wprowadzenie w menopauze. Po co mi to do stymulacji? Czy ktos z was mial taki lek?
dziwisz się że szyję?Muszę coś robić.
Tego leku Aromek nie znam. Ja miałam tylko 2 rodzaje zastrzykow Gonapeptyl i Menopur.
Tak pewnie myślał, bo mina była bezcennahehehehehehehe
reklama
Netiaskitchen
Tak właśnie będzie. W sobotę o 12.10 mam spotkanie z embriologiem i to będzie już po 5 dobie i wtedy mi wszystko powiedzą.@Netiaskitchen Nulka czyli ty sie dopiero dowiesz ile masz zarodkow w dniu transferu ???
Dlaczego teraz tak jest. Przeciez zawsze dzwonili ... Ja wczoraj przeczytalam ulotke swoich lekow do stymulacji i mam tam taki leka jak AROMEK i on jest na wprowadzenie w menopauze. Po co mi to do stymulacji? Czy ktos z was mial taki lek?
Muszę wcześniej kupić wodę bo zapomnę z tego przejęcia o pełnym pęcherzu coś czuję... Kiedyś dzwonili, min 2 razy i po punkcji od razu oceniali pobrane komórki. A teraz na to wszystko trzeba czekać
dziwisz się że szyję?Muszę coś robić.
Tego leku Aromek nie znam. Ja miałam tylko 2 rodzaje zastrzykow Gonapeptyl i Menopur.
Podziel się: