reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja chlebek tylko z razowej albo zytniej
Bialego raczej nie. Ale bulka tarta do kotleciachow idzie. Warzywa lubie ale bardziej owoce. Ale jestem pewna ze zrobimy wszystko zeby jesc jak najzdrowiej. I mimo naszych malych grzeszkow musi byc wszystko dobrze. Tak dzis z mężem rozmawiałam ze normalnie zachodzace kobiety nie zwracaja tak uwagi na to co jedzą czy na wszelkie objawy. A my jakies paranoje mamy. Ale to sa lata naszych starań. Dlatego tak. Wiec życzę nam tego szczesliwego rozwiazania[emoji176][emoji177][emoji4]
Masz racje. Latają w ciąży jak perszingi;) A my przewrazliwione z wiadomych wzgledow;) trzeba sobie tłumaczyć,ze nie ma co przesadzać Hahah;)

Moje Drogie przedstawiam Wam naszego synka :) pięknie zaprezentował się na USG, trwało pół godziny, są rączki i kości piszczelowe, po 5 paluszków, półkule mózgowe ładnie podzielone, stópki z paluszkami, rozchylił nóżki aby pokazać płeć ☺️ kość nosową obecna, nerki są, pęcherz moczowy, serduszko ładnie podzielone, przepływy wszystkie ok. Po analizie testu pappa (wyniki z krwi nieco podwyższone) i dodaniu markerów z USG mamy b.male ryzyko triploidii.
Dziś 12+4 i mierzymy już 6.24cm 🥰 dziś pierwszy raz płaczę ze szczęścia i odetchnęłam z ulgą. Mam już odstawiać leki ponieważ już wszystko jest wytwarzane przez kosmówkę.

Załączniki

• IMG_20200212_131436.jpg
    IMG_20200212_131436.jpg
    965 KB · Wyświetleń: 92
Czasem podobno zdarzają się późne implantacje i tak może być w Twoim przypadku ale musisz być gotowa na wszystko, przytulam bardzo mocno
@Waleczna36 niestety tak jest. Nic tu nie wymyślimy. Jest nisko i koniecznie do powtórki. Ja niestety z tych realistycznych, więc jakbym zobaczyła u siebie taki wynik to byłabym przekonana że już pozamiatane😪😪😪

Moje Drogie przedstawiam Wam naszego synka :) pięknie zaprezentował się na USG, trwało pół godziny, są rączki i kości piszczelowe, po 5 paluszków, półkule mózgowe ładnie podzielone, stópki z paluszkami, rozchylił nóżki aby pokazać płeć [emoji3526] kość nosową obecna, nerki są, pęcherz moczowy, serduszko ładnie podzielone, przepływy wszystkie ok. Po analizie testu pappa (wyniki z krwi nieco podwyższone) i dodaniu markerów z USG mamy b.male ryzyko triploidii.
Dziś 12+4 i mierzymy już 6.24cm [emoji3059] dziś pierwszy raz płaczę ze szczęścia i odetchnęłam z ulgą. Mam już odstawiać leki ponieważ już wszystko jest wytwarzane przez kosmówkę.
Ojej!!!! Jaki piękny widok !!! Gratuluje [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] wszystko takie cudowne ;)

Moje Drogie przedstawiam Wam naszego synka :) pięknie zaprezentował się na USG, trwało pół godziny, są rączki i kości piszczelowe, po 5 paluszków, półkule mózgowe ładnie podzielone, stópki z paluszkami, rozchylił nóżki aby pokazać płeć ☺ kość nosową obecna, nerki są, pęcherz moczowy, serduszko ładnie podzielone, przepływy wszystkie ok. Po analizie testu pappa (wyniki z krwi nieco podwyższone) i dodaniu markerów z USG mamy b.male ryzyko triploidii.
Dziś 12+4 i mierzymy już 6.24cm 🥰 dziś pierwszy raz płaczę ze szczęścia i odetchnęłam z ulgą. Mam już odstawiać leki ponieważ już wszystko jest wytwarzane przez kosmówkę.
Codownie❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️GRATULUJĘ SYNUSIA!!! 😍😍😍😍😍
Tak się ucieszyłam, że się właśnie popłakałam...

Moje Drogie przedstawiam Wam naszego synka :) pięknie zaprezentował się na USG, trwało pół godziny, są rączki i kości piszczelowe, po 5 paluszków, półkule mózgowe ładnie podzielone, stópki z paluszkami, rozchylił nóżki aby pokazać płeć ☺️ kość nosową obecna, nerki są, pęcherz moczowy, serduszko ładnie podzielone, przepływy wszystkie ok. Po analizie testu pappa (wyniki z krwi nieco podwyższone) i dodaniu markerów z USG mamy b.male ryzyko triploidii.
Aaaaaaaa synek ❤️ Kurczę taki nie wstydliwy 😂 nie to co u mnie ..
płacz mała ile wlezie 😘 moje dzieciątko było mniejsze w tym czasie więc pewnie dlatego nic nie było widać 😇
To gratuluje mamuśka ✊🏻😘🎉🎊

reklama
Do góry