Waleczna36
Fanka BB :)
5 dniowy
Blastocysta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
5 dniowy
5 dniowy blastocystaA ilu dniowy zarodek? Jeśli 3 dniowy to chyba ok ale ja w 9dpt 5 dniowego miałam 15 i niestety zaraz spadło w dół i tak trzeba powtórzyć pojutrze i zobaczyć co się dzieje i czy przyrasta...
Wiem ze robią w OstromedDziewczyny, mam pytanie czy robiłyście histeroskopie prywatnie czy na NFZ? Jak dostać skierowanie na NFZ? I gdzie można zrobić w Krakowie ( prywatnie i na NFZ)?
Bo myśle, ze to tez dobrze by było zrobić przed kolejna procedura...
Ja chlebek tylko z razowej albo zytniejMi powiedział od razu, że w ciąży metforminy sie nie bierze wiec trza by bylo odstawic... Tak to powiedzial bez przekonania. Ale ja się boję i biore. Tylko ja biorę 1x1 tabletkę symformin xr na wieczór i nie wiem jak miałabym z tego schodzić? Bo tych xr sie nie dzieli... brac co drugi dzien???
Oj kochana Ja ciągle grzesze. Jak nie upiekę swojego chleba to kupuje razowy albo graham ale wiem,ze jest tam niedozwolona maka. Jem słodkie jak mam ochotę. Pierogi tez jem z normalnej mąki. A i kebab czy pizza sie zdarza. Ale wtedy idę na kebaba w jedno miejsce gdzie wypiekaja bułkę jak do pizzy i mięso sami grilluja ja patelni. Staram się nie popadac w paranoję jak na początku. Wtedy zbyt drastycznie wszystko odstawiłam. Nie slodze, jem duzo warzyw, ryż i kasze tylko dozwolone, tylko masło, dżemy tylko te 100% , nie jem suszonych owoców. To chyba tak z grubsza. Rzadko jem jogurty A sosy robie na naturalnym. No i nie kupuje już bułki tartej tylko panier z ciecierzycy. Makarony raczej dozwolone ale i zwykle kupuje i jem. Także na spokojnie.
Ty masz duza dawkę, to na spokojnie możesz schodzić.
5 dniowy blastocysta
Dziewczyny napewno powiedzą coś więcej ale ja na Twoim miejscu powtórzyłabym betę pojutrze, wtedy będzie więcej wiadomo...bo chyba troszkę jest malutka ta beta5 dniowy blastocysta
Dziewczyny napewno powiedzą coś więcej ale ja na Twoim miejscu powtórzyłabym betę pojutrze, wtedy będzie więcej wiadomo...bo chyba troszkę jest malutka ta beta
Czasem podobno zdarzają się późne implantacje i tak może być w Twoim przypadku ale musisz być gotowa na wszystko, przytulam bardzo mocno
Dziękuję za słowa otuchyCzasem podobno zdarzają się późne implantacje i tak może być w Twoim przypadku ale musisz być gotowa na wszystko, przytulam bardzo mocno
Wiem kochana, to w tym wszystkim jest najgorszeDziękuję za słowa otuchy
Czekam do jutra i jutro powtórka badania i godziny strsu ...