reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Skoro o ciążowych ubraniach była mowa. Zobaczcie mój brzuch 10+3 tydzień ciąży. Portki ciążowe musiałam kupić. Nie przybrałam na wadze ani grama bo od 7 tc dieta cukrzycowa.
Jak ja marze o takim brzuniu !!! ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ Piekny wrecz idealny ;) Nie teskni ci sie za nim?

Skoro o ciążowych ubraniach była mowa. Zobaczcie mój brzuch 10+3 tydzień ciąży. Portki ciążowe musiałam kupić. Nie przybrałam na wadze ani grama bo od 7 tc dieta cukrzycowa.
To przy 1 ciąży? Bo dość spory brzuszek jak na ten tydzień :) jja w sobotę już zaczynam 13tydzien i w dzień nic nie widać, wieczorem małe wybrzuszenie pod pępkiem :)

Ja dopiero w kolejce w labie. Paweł nie mógł mnie szybciej zmienić z młodą. Potem planuję szwendać się po sklepach żeby zabić czas. Mam nadzieję, że szybko dostanę smsa o wyniku bo ocipieję serio. Zresztą każda z nas wie jak czeka się na te pierdzielone cyferki
emoji23.png

Także trzymajcie kciuki za wynik i żeby zostało mi coś na koncie
emoji23.png
Ja tam trzymam ✊✊ za wynik😛😛 💰💰💰 w razie czego od Męża weźmiesz😁

Nie wiem czy u mnie to już nie koniec
Dziś beta 51 a w poniedziałek 36
Tyle było tej mojej wielkiej radości.

reklama
Podziwiam normalnie. Bieganie w taką pogodę to jakaś kara normalnie dla mnie by była. Zresztą w ogóle bieganie to byłaby kara, nie ma co w to jeszcze pogody mieszać 😂
Ja tez kiedyś nie lubiłam biegać ale jak już złapiesz bakcyla to ciężko przestać:) ale od paru miesięcy nie biegam właśnie specjalnie bo wydaje mi się, ze to tez może mieć wpływ...Poprawa krążenia jest super ważna ale teraz wole dużo chodzic i jogę robię taka specjalna ( fertility yogayin na YouTube na przykład- polecam dziewczynki) :) tez fajny sport a mniej wysiłkowy na macice :) bo ja strasznie dużo biegałam, prawie codziennie po 10 km, zrobiłam pare pół maratonów i nawet maraton...a teraz tylko relaksujące ćwiczenia robię ;)

Do góry