reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana właśnie wróciłam że szpitala, badanie zrobione i czekamy ...
Rano jak się obudziłam A nie wzięłam duphaston i luteiny to przez moment czułam jakby zaraz mało coś wybuchnąć we mnie. Teraz jest spokojniej ale brzuszek z kuciem i bólem nie odpuszcza :(
Pytałam się od razu o krzywą insulunowa koszt ok 150zl i przychodzę z własną glukoza.
Nie pamiętam tylko bo któraś mi tu jeszcze napisała o oznaczeniach 3 , czy to jest to samo ?
Przypomnijcie mi proszę Was.
Buziaki
Trzymam kciuki ;)
Drogo jakos ta krzywa insulinowa. No ale ja miałam glukozowa na kase chorych A za insulinę zapłaciłam 40zl. Tylko wtedy zrobilam 2 punktowa A lepiej 3 punktowa.

@Netiaskitchen Nulka czyli ty sie dopiero dowiesz ile masz zarodkow w dniu transferu :o???
Dlaczego teraz tak jest. Przeciez zawsze dzwonili ... Ja wczoraj przeczytalam ulotke swoich lekow do stymulacji i mam tam taki leka jak AROMEK i on jest na wprowadzenie w menopauze. Po co mi to do stymulacji? Czy ktos z was mial taki lek?
Ja go chyba brałam do inseminacji

Jak taki KOGUT !!!! Napewno przesadzasz a juz napewno sie nie doceniasz ;) Czy ja juz wspominalam ze mam straszna fobie na punkcie zywych kur :o Nie potrafie nawet obok nich przejsc. Jest taka choroba ;) Nienawidze jak one takie grube kulki na dwoch chudych nogach z tymi oblednymi i malymi oczami i tym czyms na czubku glowy sie patrza na mnie. A one wyczuwaja moj strach bo jak tylko sie gdzies pojawie gdzie sa kury to calym stadem na mnie biegna. No i wtedy juz pozamiatane. PANIKA straszliwa. Nie wejde nigdize gdzie kury chodza tak sobie samopas bez uwiezi ;) Kiedys moj kolega wzial kure na reke i ja uspil myslalam ze padne :o
Kiedys moj dziadek zabijał koguta, odrabal mu glowe i puscil, a ten gnoj jeszcze przez chwilę latał po podwórku bez glowy! Ale darłam japę!
Ale kur sie nie boję, z Babcią lubiłam je opalac, w sensie ja sie patrzyłam jak babcia wylewa na pokrywkę od słoika denaturat i taka już prawie goła opalala z wygrywając ostatnie piórka;)
Ale żeby bylo jasnez nigdy w zyciu nie kupilam kurczaka w całości. Nawet nie umialabym go roczłonkować [emoji85][emoji87]

Kiedys moj dziadek zabijał koguta, odrabal mu glowe i puscil, a ten gnoj jeszcze przez chwilę latał po podwórku bez glowy! Ale darłam japę!
Ale kur sie nie boję, z Babcią lubiłam je opalac, w sensie ja sie patrzyłam jak babcia wylewa na pokrywkę od słoika denaturat i taka już prawie goła opalala z wygrywając ostatnie piórka;)
Ale żeby bylo jasnez nigdy w zyciu nie kupilam kurczaka w całości. Nawet nie umialabym go roczłonkować [emoji85][emoji87]
hehehehehehe no tez kiedys widzialam jak kaczka biegala bez glowy hehehehehehehe tez sie wydziralam hehehehehehe ja to ogolnie nie lubie pierze. Co do kur to naprawde jest taka choroba i ma swoja nazwe - alektrophobia ;)

reklama
Do góry