Byłaś blisko [emoji23]. Mam mielonego na ciemnej zdrowej bułce [emoji23]Co tam dobrego jesz? Schabowego w bułce ?
reklama
Liliana87
Fanka BB :)
Trzymam kciukiKochana właśnie wróciłam że szpitala, badanie zrobione i czekamy ...
Rano jak się obudziłam A nie wzięłam duphaston i luteiny to przez moment czułam jakby zaraz mało coś wybuchnąć we mnie. Teraz jest spokojniej ale brzuszek z kuciem i bólem nie odpuszcza
Pytałam się od razu o krzywą insulunowa koszt ok 150zl i przychodzę z własną glukoza.
Nie pamiętam tylko bo któraś mi tu jeszcze napisała o oznaczeniach 3 , czy to jest to samo ?
Przypomnijcie mi proszę Was.
Buziaki
Drogo jakos ta krzywa insulinowa. No ale ja miałam glukozowa na kase chorych A za insulinę zapłaciłam 40zl. Tylko wtedy zrobilam 2 punktowa A lepiej 3 punktowa.
Wczoraj w pozytywnym szoku byłam jak to przeczytałam [emoji846]. Może jak ci wszyscy zagorzali katolicy to zobaczą to może da im to do myślenia, bo Hołownia też przecież katolik pełną parąMialam wam wczoraj wrzucic i zapomnialam Fredzia o tym wczoraj wspominala
bazylia128
Ja tez placilam cos kolo 200 zl ale glukoze mialam za freeTrzymam kciuki
Drogo jakos ta krzywa insulinowa. No ale ja miałam glukozowa na kase chorych A za insulinę zapłaciłam 40zl. Tylko wtedy zrobilam 2 punktowa A lepiej 3 punktowa.
Ja go chyba brałam do inseminacji@Netiaskitchen Nulka czyli ty sie dopiero dowiesz ile masz zarodkow w dniu transferu ???
Dlaczego teraz tak jest. Przeciez zawsze dzwonili ... Ja wczoraj przeczytalam ulotke swoich lekow do stymulacji i mam tam taki leka jak AROMEK i on jest na wprowadzenie w menopauze. Po co mi to do stymulacji? Czy ktos z was mial taki lek?
Liliana87
Kiedys moj dziadek zabijał koguta, odrabal mu glowe i puscil, a ten gnoj jeszcze przez chwilę latał po podwórku bez glowy! Ale darłam japę!Jak taki KOGUT !!!! Napewno przesadzasz a juz napewno sie nie doceniasz Czy ja juz wspominalam ze mam straszna fobie na punkcie zywych kur Nie potrafie nawet obok nich przejsc. Jest taka choroba Nienawidze jak one takie grube kulki na dwoch chudych nogach z tymi oblednymi i malymi oczami i tym czyms na czubku glowy sie patrza na mnie. A one wyczuwaja moj strach bo jak tylko sie gdzies pojawie gdzie sa kury to calym stadem na mnie biegna. No i wtedy juz pozamiatane. PANIKA straszliwa. Nie wejde nigdize gdzie kury chodza tak sobie samopas bez uwiezi Kiedys moj kolega wzial kure na reke i ja uspil myslalam ze padne
Ale kur sie nie boję, z Babcią lubiłam je opalac, w sensie ja sie patrzyłam jak babcia wylewa na pokrywkę od słoika denaturat i taka już prawie goła opalala z wygrywając ostatnie piórka
Ale żeby bylo jasnez nigdy w zyciu nie kupilam kurczaka w całości. Nawet nie umialabym go roczłonkować [emoji85][emoji87]
nieagatka
No co Ty, dla wszystkich zwolennikow Dudy Holownia to teraz lewak, wyslannik tvn i wrog...Wczoraj w pozytywnym szoku byłam jak to przeczytałam [emoji846]. Może jak ci wszyscy zagorzali katolicy to zobaczą to może da im to do myślenia, bo Hołownia też przecież katolik pełną parą
Waleczna36
3 oznaczenia każde po 40zl powiedziała i glukoza Koło 35zl na czczo bo ja nigdy nie miałam , niby osobno robionaTrzymam kciuki
bazylia128
hehehehehehe no tez kiedys widzialam jak kaczka biegala bez glowy hehehehehehehe tez sie wydziralam hehehehehehe ja to ogolnie nie lubie pierze. Co do kur to naprawde jest taka choroba i ma swoja nazwe - alektrophobiaKiedys moj dziadek zabijał koguta, odrabal mu glowe i puscil, a ten gnoj jeszcze przez chwilę latał po podwórku bez glowy! Ale darłam japę!
Ale kur sie nie boję, z Babcią lubiłam je opalac, w sensie ja sie patrzyłam jak babcia wylewa na pokrywkę od słoika denaturat i taka już prawie goła opalala z wygrywając ostatnie piórka
Ale żeby bylo jasnez nigdy w zyciu nie kupilam kurczaka w całości. Nawet nie umialabym go roczłonkować [emoji85][emoji87]
reklama
Waleczna36
Oj słoneczko powinnas dostać zloty medal za mega optymizm którym mnie zarazasz3 punktowa. Czyli pobieraja krew na czczo. Wypijasz glukoze. po 1h drugie pobranie i po 2h kolejne pobranie Czuje ze u ciebie bedzie duuuzzza Betka
Podziel się: