reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mialam wam wczoraj wrzucic i zapomnialam ;) Fredzia o tym wczoraj wspominala ;)

Załączniki

• 20200211_101915.jpg
    20200211_101915.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 65
@Netiaskitchen Nulka czyli ty sie dopiero dowiesz ile masz zarodkow w dniu transferu :o???
Dlaczego teraz tak jest. Przeciez zawsze dzwonili ... Ja wczoraj przeczytalam ulotke swoich lekow do stymulacji i mam tam taki leka jak AROMEK i on jest na wprowadzenie w menopauze. Po co mi to do stymulacji? Czy ktos z was mial taki lek?

Ty do wanny wymiotujesz ?? :-D :-D :-D ?
Kochana, ja nie wyemituje... ostatni raz zwymiotowalam 8 lat temu... ja sie tak panicznie boje wymiotować,ze jakos to przezwyciężam, choć czasami myślę,że by mi ulzylo.. No ale palca nie wloze. Bardzo duzo wymiotowalam za dziecka. Bylam niejadkiem i cokolwiek nie zjadlam, bolał mnie brzuch. Zle znoszę wymioty...te drgawki... No ale jak mnie już bierze to klekam nad wanna i się modle... A nad wanna, bo boję się, ze będzie duży rozrzut haha [emoji1787][emoji23]

Tak napewno, juz to widze :) Ty to zawsze o sobie w samych "superlatywach" :-D :-D :-D
Wpadniesz kiedys do nas na obiad to się przekonasz [emoji1787][emoji23] jest mi ciezko, bo moja mama i moja śp Babusia to mistrzynie w kuchni. Najlepsze na świecie i wszystko chudziutkie, pyszne... No i weź teraz podstaw mężowi pod ryjka cos hmm, nieco gorszej kategorii... jak idziemy do rodziców to on az pieje z zachwytu.

@Netiaskitchen Nulka czyli ty sie dopiero dowiesz ile masz zarodkow w dniu transferu :o???
Dlaczego teraz tak jest. Przeciez zawsze dzwonili ... Ja wczoraj przeczytalam ulotke swoich lekow do stymulacji i mam tam taki leka jak AROMEK i on jest na wprowadzenie w menopauze. Po co mi to do stymulacji? Czy ktos z was mial taki lek?
Wiem, że profesor go czasami zapisuje przed transferem lub staraniami, ma za zadanie wyciszyć pracę jajników, właśnie jak piszesz wprowadzić w sztuczna menopauzę po to aby organizm lepiej zadziałał na leki pod kontrolą lekarza, a nie produkował jajeczka czy hormony po swojemu :) jak coś źle piszę to proszę mnie poprawić.

Mialam kiedys ten aromek.. I kojarze ze on jest na uspienie jajnikow takie wyciszenie zeby potem lepiej zareagowały.

reklama
Do góry